Kizlar kizlar,
Aynen, doktor hatta yanlis hareket yuzunden 6. Ayda suyu gelen gebe biliyorum diye bir anektod da anlatti. Basiniza bir terslik gelse hukuki hic bir yaptiriminin olmadigini soyledi. Ama tabi bu tarz seyler doktordan doktora degisiyor. Bence herkes kendi doktorunu dinlesin

Benim de gebelik takibim vardı sağlık ocağında . Lökosit yine yüksek çıktı, yenemedim şu enfeksiyonu o kadar fitile rağmen
O lökositi ben de yenemedim bi türlü. Geçen 3 hafta önce kullanmıştım fitil, tahlilde yine çıktı enfeksiyon. Doktor bu sefer 400mglık antibiyotik verdi. Fitil işe yaramadı heralde dedim, o vajinal enfeksiyon içindi bu hap idrar yolların için dedi. Yani fitilin idrar yoluna etkisi yokmuş. Şimdi bu antibiyotiği kullanıyorum bi 2,5 hafta sonra tekrar tahlil vericem bakalım. Lökositlinin derdinden lökositli anlar

Bende bir arkadaşımın gazına geldim, kendin yaparsın dedi, sürekli birşey alıyorum sıkıldım artık, aynı pişmanlığı yaşıyorum ve sürekli aklıma birşey geliyor sonra abartma ,bırak süsü falan çocuguna odaklan diyorum

Korkunu yenmen o kadar basit ki aslında , dünya da en doğal ve en çok gerçekleşen şey ,
Umarım kolay Doğum olur hepimiz için
Ahh ahh biliyorum fakat ne yapsam da şu korkumu yenemiyorum. Sezeryan da herşey yolundayken talep etmek istemiyorum. Şu an akışına bıraktım artık.
Battaniye ince mi koydum yoksa kalın mı? İnce battaniye idare eder mi acaba? Şu penye battaniyelerden bahsediyorum.
Ayy ben de her gün kahve içiyorum. İçmezsem kendime gelemiyorum sanki doktorda bi fincana izin verdi.
Kızlar bebek hediyesi olarak açacak magnet veya ahşap magnet alan var mı? Nerden alsam diye araştırıyorum da
Ben hediye olarak şu sabunlardan yaptırdım.

Kızlar ayrıca herkes park yatak mı aldı. Ben baby plusun anne yanı beşiğini alacağım ama başka bu markayı alan ya da alacak yok mı?

niye hevesini kırdı tatlım sebep neymiş
2 sene önce bi karın ameliyatı geçirdim son zamanlarda ameliyat yerim ağrıyordu ultrasonda ödemleşmiş o alan.. ıkınırken sana zorluk çıkarır dopumdan sonra burası için tekrar ameliyat olabilirsin dedi
Haklı galiba bugün afedersiniz büyük tuvaletimi ıkınırken yara yeri ağrıdı yine
Bence de keyifli bir süreç , bebeğini içinde büyütmek mucizelerle dolu rüya gibi ya bende ikinciyi çok bekletmeyi düşünmüyorum yani çok gençte sayılmam zaten
Eğer oğlum beni çok zorlamaz çok sıkılmazsam 2si aynı andan büyüsün diye yaparım
Tabi bi de bundan benim kocanın da haberi olması lazım
Bunu yaparken bizimki çok nazlıydı ben zor ikna etmiştim bin bir güçlükle hamile kaldım kocanın peşinde koştum durdum gibi bişey oldu

Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı
Minik kuşum 2365gr olmuş suyu vs iyi dedi hamd olsun
Bizimkinin başı rahim ağzına yapışık baya doktor zor ölçüm yapıyor hiç yer kalmamış gibi niye bu kadar sıkıştırıyorsun kendini aşağıya diye kızımla konuşuyordu bugün
28mm idi 30mm olmuş progestanla
Açılma da yok dedi
İlk nst girdik o da normal çok şükür
37 tamamlayalım progestanı bırakıp yürüyüşlere falan başlarsın dedi
Bizden böyle

Kızlar bugün muayene oldum aslında daha günüm vardı ama yola çıkacağım için erken davrandım bi de adet sancısı gibi ağrım oluyodu doktor normal bişey değil dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı normalmiş birliktelik yasak dedi bol su iç istirahat et dedi kilosu boyu haftasıyla uyumluymuş çok şükür herşeyi normal dedi bi de bu haftalarda doğum olsa bile korkma çocuk kendini toparlamıştır bişey olmaz dedi aklıma takıldı niye öyle dedi diye alttan baktı rahim ağzı uzunluğuna ve canım çok yandı çığlık attım resmen hafif de sızı var hâlâ muayeneden midir acaba? Nst de çektirdik sancı çıkmadı ama aklımda hep birşeyler var rahat olamıyorum hiç

Heves ediyoruz tabi iyi güzelde detaylarda boğulmamak lazım ya

Ben hem müslin battaniye aldım hem 10 lu hastane çıkışında olan penye hemde bir tık kalın olandan aldım yanıma

Sıkma ve kasma kendini herşey olacağına varır

alın benden de o kadar
kuvöz örtüsü bile yaptım nasıl oldu ben de anlamadım

Benimde yarın kontrolüm var kısmetse
Senin gibi bende erken gideceğim yolculuk olacağı için
Bugün baya çatı ağrım var
Oğlum Oynadıkça anam ağlıyor resmen
Karnımda da ağrım var
Yer yokmuş gibi tepiniyor yavrum
Benimki sezeryan olduğundan muayene etmez herhalde
Aynı duyguları paylaşıyoruz

yaa tuvalette bile o kadar acıdıysa kiloya göre karar verir doktor kısmet ya çok da düşünmemeli akışa birakmali

Ben israrla anne bebek bakim cantasi almicam diyodum tipleri bi hosuma gitmiyodu ozellikle tutma kisimlarina sinir oluyrum ama bugun trendyolda sunu gordum kaliteli duruyor..sirtcantali model pek bulamadim aslinda sirt cantasi seklindr istedim hep sizce nasil

Eklentiler

• Screenshot_20190805-201648_Trendyol.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20190805-201654_Trendyol.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 50
Çok tatlıymış ya sabunların
Seninki kızdı dimi
Maşallah

tesekkur ederim
Aman canim dikkat et zamaninda gelsin insallah kuvozle falan ugrasma 1 haftadir git gel sut sag emzirmeye calis cok zor oluyomus

Şüpheye hiç yer bırakmamışsınMaşallah böyle herşeyi düşünen işini şansa bırakmayan anneleri görünce utanıyorum kendimden
Yok canım herşeyi düşünmemiz mümkün değil öyle denk geldi , zaten hepsi incecik yer kaplamıyor hastanede ne kadar kalacağımız belli değil birde kullanılan kirlileri ayrı poşete koyacağımız için temiz olanlar geri gelir

Baya geniş bu çantalar. Bana da bir kaç arkadaşım çok geniş büyük alma biz pişmanız dediler, ben de bunlardan almaktan vazgeçtim. Muca dan aldım. Büyük değil hoşuma da gitti. Biraz pahalı ama artık sonralilere de kullanırım.
Sen geniş istiyorsan bunlar tam sana göre güzel de duruyor.
Çok tatlıymış ya sabunların
Seninki kızdı dimi

Maşallah
Evet kızım olacak inşaşalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…