- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Aynen, doktor hatta yanlis hareket yuzunden 6. Ayda suyu gelen gebe biliyorum diye bir anektod da anlatti. Basiniza bir terslik gelse hukuki hic bir yaptiriminin olmadigini soyledi. Ama tabi bu tarz seyler doktordan doktora degisiyor. Bence herkes kendi doktorunu dinlesinOh maşallah büyüyor kızımız
Burda biri yazmıstı sanırımmagic fruit ti
Normalde spor yapmayanlar cocuk icin bi anda spora baslamamalı diye gebe egitiminde görmüştü
Bence kendini yormadan kasmadan yürüyüş vs yapmalısın
O lökositi ben de yenemedim bi türlü. Geçen 3 hafta önce kullanmıştım fitil, tahlilde yine çıktı enfeksiyon. Doktor bu sefer 400mglık antibiyotik verdi. Fitil işe yaramadı heralde dedim, o vajinal enfeksiyon içindi bu hap idrar yolların için dedi. Yani fitilin idrar yoluna etkisi yokmuş. Şimdi bu antibiyotiği kullanıyorum bi 2,5 hafta sonra tekrar tahlil vericem bakalım. Lökositlinin derdinden lökositli anlarBenim de gebelik takibim vardı sağlık ocağında . Lökosit yine yüksek çıktı, yenemedim şu enfeksiyonu o kadar fitile rağmen
Bende bir arkadaşımın gazına geldim, kendin yaparsın dedi, sürekli birşey alıyorum sıkıldım artık, aynı pişmanlığı yaşıyorum ve sürekli aklıma birşey geliyor sonra abartma ,bırak süsü falan çocuguna odaklan diyorumNişanımıda kendim organize etmiştim organizasyon sirketine yaptırmıs gibiydi cok detaycıtımdır cunku dünya masraf yapmıstım
Simdi gene aynısını aynı hatayı yaptım o zamanda kendim ilgilendigime pişman olmustum şimdi bide hic halimde yok sürekli aklıma yeni fikirler gelip duruyor karar değiştiriyorum vs
Kalkıstım bi işe umarım altından kalkarım
Ahh ahh biliyorum fakat ne yapsam da şu korkumu yenemiyorum. Sezeryan da herşey yolundayken talep etmek istemiyorum. Şu an akışına bıraktım artık.Korkunu yenmen o kadar basit ki aslında , dünya da en doğal ve en çok gerçekleşen şey ,
Umarım kolay Doğum olur hepimiz için
Battaniye ince mi koydum yoksa kalın mı? İnce battaniye idare eder mi acaba? Şu penye battaniyelerden bahsediyorum.kızlar bende dün hastane çantamı hazırladım eksiklerimi göreyim diye , bu hafta eksiksiz kapının önünde hazır edeceğim inşalalh
Büyük valize hastane süs eşyalarım
Orta boy valize kızımın eşyaları inçe tül hurca bebek bezi koydum , kendime küçük bir hurç yapacağım içine eşiminde eşyasını koyacağım , kendi sırt çantamın içine bakım eşyalarımı koyacağım birde anakucağı , baya eşya oldu
Eki Görüntüle 2295765
Ayy ben de her gün kahve içiyorum. İçmezsem kendime gelemiyorum sanki doktorda bi fincana izin verdi.kizlar artık herkes doğuma odaklandı eylül annesi olucaz derken 3 arkadaşımız doğum yapti bile 2 temmuz bir ağustos annesi ile kalan dostlarla doğuma doğru serüvenimiz devam ediyor arkadaşlarımız kendimize çeki düzen verme ve hazırlıklı olma konusunda baya bir örneklik teşkil ettiler takip ettiğim için şanslı hissediyorum önümüz bayram inşaallah sağlıkla sıhhatle neticeye ulaşırız valizi hazır olmayan var miii
süsü püsü hediyesi ...
şahsen benim lokum kutuları içi boş bayramda dolduruyum diyorum kismet artık herşey olduğu kadar olmadığı kader
bu arada ben bu ara bildiğiniz kahve müptelâsi oldum benim kız çok seviyor
benim gibi hala ara ara midesi bulanan ve aşeren var mı
bugün teee kartal adliyesine gittim yanlış trafik cezası yazmışlar itiraz ettim giderken dedim kendi kendime kızlarla paratoner gibiyiz
habire biseyler oluyor ama önemli olan kuzularimizin sağlığı....
Ben hediye olarak şu sabunlardan yaptırdım.Kızlar bebek hediyesi olarak açacak magnet veya ahşap magnet alan var mı? Nerden alsam diye araştırıyorum da
2 sene önce bi karın ameliyatı geçirdim son zamanlarda ameliyat yerim ağrıyordu ultrasonda ödemleşmiş o alan.. ıkınırken sana zorluk çıkarır dopumdan sonra burası için tekrar ameliyat olabilirsin dediniye hevesini kırdı tatlım sebep neymiş
Eğer oğlum beni çok zorlamaz çok sıkılmazsam 2si aynı andan büyüsün diye yaparımBence de keyifli bir süreç , bebeğini içinde büyütmek mucizelerle dolu rüya gibiya bende ikinciyi çok bekletmeyi düşünmüyorum yani çok gençte sayılmam zaten
Heves ediyoruz tabi iyi güzelde detaylarda boğulmamak lazım yaBende bir arkadaşımın gazına geldim, kendin yaparsın dedi, sürekli birşey alıyorum sıkıldım artık, aynı pişmanlığı yaşıyorum ve sürekli aklıma birşey geliyor sonra abartma ,bırak süsü falan çocuguna odaklan diyorum
Ahh ahh biliyorum fakat ne yapsam da şu korkumu yenemiyorum. Sezeryan da herşey yolundayken talep etmek istemiyorum. Şu an akışına bıraktım artık.
Battaniye ince mi koydum yoksa kalın mı? İnce battaniye idare eder mi acaba? Şu penye battaniyelerden bahsediyorum.
Ayy ben de her gün kahve içiyorum. İçmezsem kendime gelemiyorum sanki doktorda bi fincana izin verdi.
Ben hediye olarak şu sabunlardan yaptırdım.
Eki Görüntüle 2295909
Kızlar ayrıca herkes park yatak mı aldı. Ben baby plusun anne yanı beşiğini alacağım ama başka bu markayı alan ya da alacak yok mı?
Kızlar bugün muayene oldum aslında daha günüm vardı ama yola çıkacağım için erken davrandım bi de adet sancısı gibi ağrım oluyodu doktor normal bişey değil dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı normalmiş birliktelik yasak dedi bol su iç istirahat et dedi kilosu boyu haftasıyla uyumluymuş çok şükür herşeyi normal dedi bi de bu haftalarda doğum olsa bile korkma çocuk kendini toparlamıştır bişey olmaz dedi aklıma takıldı niye öyle dedi diyealttan baktı rahim ağzı uzunluğuna ve canım çok yandı çığlık attım resmen hafif de sızı var hâlâ muayeneden midir acaba? Nst de çektirdik sancı çıkmadı ama aklımda hep birşeyler var rahat olamıyorum hiç
Şüpheye hiç yer bırakmamışsınBen hem müslin battaniye aldım hem 10 lu hastane çıkışında olan penye hemde bir tık kalın olandan aldım yanıma
alın benden de o kadarBende bir arkadaşımın gazına geldim, kendin yaparsın dedi, sürekli birşey alıyorum sıkıldım artık, aynı pişmanlığı yaşıyorum ve sürekli aklıma birşey geliyor sonra abartma ,bırak süsü falan çocuguna odaklan diyorum
Benimde yarın kontrolüm var kısmetseKızlar bugün muayene oldum aslında daha günüm vardı ama yola çıkacağım için erken davrandım bi de adet sancısı gibi ağrım oluyodu doktor normal bişey değil dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı normalmiş birliktelik yasak dedi bol su iç istirahat et dedi kilosu boyu haftasıyla uyumluymuş çok şükür herşeyi normal dedi bi de bu haftalarda doğum olsa bile korkma çocuk kendini toparlamıştır bişey olmaz dedi aklıma takıldı niye öyle dedi diyealttan baktı rahim ağzı uzunluğuna ve canım çok yandı çığlık attım resmen hafif de sızı var hâlâ muayeneden midir acaba? Nst de çektirdik sancı çıkmadı ama aklımda hep birşeyler var rahat olamıyorum hiç
yaa tuvalette bile o kadar acıdıysa kiloya göre karar verir doktor kısmet ya çok da düşünmemeli akışa birakmali2 sene önce bi karın ameliyatı geçirdim son zamanlarda ameliyat yerim ağrıyordu ultrasonda ödemleşmiş o alan.. ıkınırken sana zorluk çıkarır dopumdan sonra burası için tekrar ameliyat olabilirsin dedi
Haklı galiba bugün afedersiniz büyük tuvaletimi ıkınırken yara yeri ağrıdı yine
Eğer oğlum beni çok zorlamaz çok sıkılmazsam 2si aynı andan büyüsün diye yaparım
Tabi bi de bundan benim kocanın da haberi olması lazım
Bunu yaparken bizimki çok nazlıydı ben zor ikna etmiştimbin bir güçlükle hamile kaldım kocanın peşinde koştum durdum gibi bişey oldu
Çok tatlıymış ya sabunlarınAhh ahh biliyorum fakat ne yapsam da şu korkumu yenemiyorum. Sezeryan da herşey yolundayken talep etmek istemiyorum. Şu an akışına bıraktım artık.
Battaniye ince mi koydum yoksa kalın mı? İnce battaniye idare eder mi acaba? Şu penye battaniyelerden bahsediyorum.
Ayy ben de her gün kahve içiyorum. İçmezsem kendime gelemiyorum sanki doktorda bi fincana izin verdi.
Ben hediye olarak şu sabunlardan yaptırdım.
Eki Görüntüle 2295909
Kızlar ayrıca herkes park yatak mı aldı. Ben baby plusun anne yanı beşiğini alacağım ama başka bu markayı alan ya da alacak yok mı?
MaşallahKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı
Minik kuşum 2365gr olmuş suyu vs iyi dedi hamd olsun
Bizimkinin başı rahim ağzına yapışık baya doktor zor ölçüm yapıyor hiç yer kalmamış gibi niye bu kadar sıkıştırıyorsun kendini aşağıya diye kızımla konuşuyordu bugün
28mm idi 30mm olmuş progestanla
Açılma da yok dedi
İlk nst girdik o da normal çok şükür
37 tamamlayalım progestanı bırakıp yürüyüşlere falan başlarsın dedi
Bizden böyle
tesekkur ederimGünaydın kızlar ben ara ara bakıyorum ama tam olarak okuyamıyorum
Çoğu sayfalara Fransız kaldım
hilal1907 ve @Mavikelebek0134 gözünüz aydın
Erkenci kuşlara çok şaşırdım
Sizi gördükten sonra bizimki de mi erken gelir diye düşünmeden duramıyorum
Yok canım herşeyi düşünmemiz mümkün değil öyle denk geldi , zaten hepsi incecik yer kaplamıyorŞüpheye hiç yer bırakmamışsınMaşallah böyle herşeyi düşünen işini şansa bırakmayan anneleri görünce utanıyorum kendimden
Baya geniş bu çantalar. Bana da bir kaç arkadaşım çok geniş büyük alma biz pişmanız dediler, ben de bunlardan almaktan vazgeçtim. Muca dan aldım. Büyük değil hoşuma da gitti. Biraz pahalı ama artık sonralilere de kullanırım.Ben israrla anne bebek bakim cantasi almicam diyodum tipleri bi hosuma gitmiyodu ozellikle tutma kisimlarina sinir oluyrum ama bugun trendyolda sunu gordum kaliteli duruyor..sirtcantali model pek bulamadim aslinda sirt cantasi seklindr istedim hepsizce nasil
Evet kızım olacak inşaşalhÇok tatlıymış ya sabunların
Seninki kızdı dimi
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?