Cok pahali bazi cantalar kizlar ya.. ben hicbir canta ayakkabiya kıyıpta 300 tl veremedim o yuzden daha uygun baktim ama bu tarzlarda icime sinmiyordu ihtiyacta olur diye dusunuyorum simdi..bilemedim

Kızlar bilmiyorum arada bakıyor musunuz bazı sayfalarda , bazı bloglarda yada YouTube videolarında karşılaşıyorum , Doğum öyle doğal bir süreçki bebek dünyaya gelirken aslında sürece ve doğuma yardımcı oluyor diyorlar , gerekli açılma olduktan sonra bizim yapabileceğimiz en önemli iş doğru okunmayı bilmek (göğüsten alınan nefesi tutup okunmak değil karından alınan nefesle ıkınmakmış- göğüsten alınan nefesi tuttuğumuzda biz bebek oksijensiz kalıyormuş süreç kısa da olsa önemliymiş) açılma olup son aşamaya gelindiğinde 2 saat sürebilen Doğum doğru ıkınma ile 5 dakikada 3-4 ıkınma ile sonuçlanabiliyormuş , ilgilenenler bence bu tarz videolara göz atsın
Birde oramızda buramızda olan ağrılar , sancılar ve diğer zorluklar vs hepsi hepsi bebeğin Doğuma hazırlığı giderek yaklaşıyoruz ve her işareti , her gelişmeyi güzel karşılamaya çalışmalıyız moral bozmadan , kaygı duymadan akışa bırakarak

Bence de güzelmiş kaliteli duruyor bunların içi de çok kullanışlı

Cok pahali bazi cantalar kizlar ya.. ben hicbir canta ayakkabiya kıyıpta 300 tl veremedim o yuzden daha uygun baktim ama bu tarzlarda icime sinmiyordu ihtiyacta olur diye dusunuyorum simdi..bilemedim
Ben hep okiedog almak istiyordum ama cok pahali oldugu icin sadece bakiyordum. Gecen ay ebebekte bir modeli cok indirime girmisti, 180 tl'ye aldim. Normal fiyatlari 400 civari. Tesadufen gordum, kacirmadan aldim. Cok begendim, cok kullanisli bir model. Sirt cantasi degil, ama tasimasi cok rahat gibi. Arada ebebek'e bakin, belki tekrar indirime girer.

Nuhra2 ya bende de lökosit çıkmıştı piyeloseptyl alerji yaptı bıraktım, doktor fitil verdi onu da kullandım, bir de urocare verdi dahiliye ama kullansam mı bilemedim, kendi doktorum vajinal akıntıdan dolayı çıkmıştır lökosit dedi.

Bende uzun süre düşündüm bekledim yeşil muca alıcaktım en sonunda yeşil Doughnut aldım

Ben hamileyken iki kere ictim ikisinide aynı hızla geri cıkardım midem almadı resmen o asiti :)
Bazı seyler onsuz eksik kalıyor ama napalım tek kıstıgım bu oldu
Hamile kalmadan önce de çok içmemeye çalışırdım ama bazı yiyeceklerin yanına da çok yakışıyor kerata

Bence bebek olduğu sürece en büyük ihtiyaçlardan biri çanta kesinlikle almalısın

Benim istediğim model hiç indirime girmedi. 220 TL'ye başka bir çanta aldım. Ama aklım hep okeidog'ta kaldı. 340 TL'ye istediğim çantayı almadığıma pişman oluyorum bazen. Benim aldığım bu, gayet kullanışlı kaliteli ama ne bileyim insanın aklı kalıyor, göründüğünden de biraz büyük gibi.

Doktorunuz herşey yolunda demiş haftanız da iyi sayılır zaten. Inş vaktini bekler ama önemli haftaları aştık sayılır stres yapip kendini de bebişi de üzme annesi

Çok güzel canım. Tek sıkıntı bu modellerin bazıları boşken çok ağır oluyor bazıları daha hafif. Gelince anlarsın artık

Bu aldigin da kullanisli, genis gorunuyor. Sakawa sumo muydu istedigin? Ben de onu begeniyordum, ama indirime girmedi. Ben sakawa mondo aldim, o da iyiymis. Yalniz simdi baktim ebebek'te bir iki sumo model indirime girmis, 250 tl. Digerini almamis olsaydim, bunu alirdim kesin, hep bi pismanlik iste

Çantanın markasının pek bi önemi yok ama bence bi çanta almalısın. Bunlarda güzel al bence.
Bende uzun süre düşündüm bekledim yeşil muca alıcaktım en sonunda yeşil Doughnut aldım
Doughnut y hiç bilmiyordum şimdi baktım iyiki de bilmiyormuşum kafam karışırmış

Kızlar ben ayağımla kilimi düzeltsem o efor bile yetiyor, genital bölgedeki kemik ağrısı gibi olan şey onu dahi engelliyor. Gücü kesildi sanki kasıklarımın
bebek kaç kg
benim büyük kızımda oyleydi 4u geçince doktor bekletmedi... büyük bebeklerin basıncı öyle hissettiriyo

bebek kaç kg
benim büyük kızımda oyleydi 4u geçince doktor bekletmedi... büyük bebeklerin basıncı öyle hissettiriyo
32. Haftada 2200 idi perşembe randevumuz var ne kadar oldu bilmiyorum. 10 gün önden gidiyordu

Çantanın markasının pek bi önemi yok ama bence bi çanta almalısın. Bunlarda güzel al bence.

Doughnut y hiç bilmiyordum şimdi baktım iyiki de bilmiyormuşum kafam karışırmış
Benim çok karıştı , uzun süre bekledim İndirim yakaladım ama bunların miniğini Boyner’de ve kuzenimde görmüştüm uzun süre önce , bunlar anne bebek bakım çantası değil daha çok öğrenci tipi ama içi çok kullanışlı 2 tane biberon koyma gözü gibi bişey var ve bir sürü gözü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…