Benim çok karıştı , uzun süre bekledim İndirim yakaladım ama bunların miniğini Boyner’de ve kuzenimde görmüştüm uzun süre önce , bunlar anne bebek bakım çantası değil daha çok öğrenci tipi ama içi çok kullanışlı 2 tane biberon koyma gözü gibi bişey var ve bir sürü gözü var
dene evde yatak kenarinda bi
aslinda çok kolay da çok kristal tül gidiyo
ama ist. daysan anadolu yakasi ümraniye den al çok uygun bi yer var kumascilar sokak
metresi 5tl
benim de yaklaşık o civar ama bunun yatış tipi farklı baska yerlerimi agritıyo
persembe hafta dönümün mü haber ver hayirla insaaallah dönünce ne var ne yok
Karbonhidrat değilde protein ağırlıklı beslen, faydası çok oldu bana. 27 haftalıkken gittiğimde gelişim geriliğine yatkın protein ağırlıklı beslen dedi. 2,3 güne bir çift yumurta ye, dedi. Günde 3 bardak süt, iki kase yoğurt ye dedi. Sabah akşam kalsiyum hapı yazmıştı bir ay onu kullandım. 32+3 iken 1800 dedi, iyi toparlamış dedi kemikleri falan iyi olmuş dedi. Böyle devam et dedi, sende öyle beslen
Benim çok karıştı , uzun süre bekledim İndirim yakaladım ama bunların miniğini Boyner’de ve kuzenimde görmüştüm uzun süre önce , bunlar anne bebek bakım çantası değil daha çok öğrenci tipi ama içi çok kullanışlı 2 tane biberon koyma gözü gibi bişey var ve bir sürü gözü var
Sagol canim hevesim kacmisti esim hasta diye simdi bi umut doluyum iyi gelecek bize kizimiz benim de hosuma gitti bugun kucuk kavanoz aldik cuval iplik bir de o cicek gibi susten bir tane denemelik yaptik yarin da seker koyacagiz icine insallah 30 tane hastane de ikram olur
Bu aldigin da kullanisli, genis gorunuyor. Sakawa sumo muydu istedigin? Ben de onu begeniyordum, ama indirime girmedi. Ben sakawa mondo aldim, o da iyiymis. Yalniz simdi baktim ebebek'te bir iki sumo model indirime girmis, 250 tl. Digerini almamis olsaydim, bunu alirdim kesin, hep bi pismanlik iste
Bu aldigin da kullanisli, genis gorunuyor. Sakawa sumo muydu istedigin? Ben de onu begeniyordum, ama indirime girmedi. Ben sakawa mondo aldim, o da iyiymis. Yalniz simdi baktim ebebek'te bir iki sumo model indirime girmis, 250 tl. Digerini almamis olsaydim, bunu alirdim kesin, hep bi pismanlik iste
Benimde yarın kontrolüm var kısmetse
Senin gibi bende erken gideceğim yolculuk olacağı için
Bugün baya çatı ağrım var
Oğlum Oynadıkça anam ağlıyor resmen
Karnımda da ağrım var
Yer yokmuş gibi tepiniyor yavrum
Benimki sezeryan olduğundan muayene etmez herhalde
Aynı duyguları paylaşıyoruz
Otobüsle gideceğim ama çok uzak değil aslında 4 saat civarı sürüyor o yüzden biraz tereddüt ediyorum ama eşimi ne zamandır görmedim bayramda her iki tarafta olma şansımız olsa gitmek zorunda kalmazdım ama mecburum muayenede doktor herşeye normal dedi ama ben yine de o yolu zor bitircem düşünmekten korkudan ne güzel en azından nasıl doğum yapacağını biliyosun bende o da yok ilk olacağı için normal mi sezeryan mı bilmiyorum tabi onun da ayrı korkusu var bakalım inşallah şu bayramı kolaylıkla bi sıkıntı olmadan atlatırız
Doktorunuz herşey yolunda demiş haftanız da iyi sayılır zaten. Inş vaktini bekler ama önemli haftaları aştık sayılır stres yapip kendini de bebişi de üzme annesi
Evet tek tedirgin olduğum konu yola gidecek olmam :) onun dışında pek bişey düşünmüyorum inşallah su gibi geçer bol dua edicem artık elden bişey gelmez umarım hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklarız yavrularımızı
Bende bir arkadaşımın gazına geldim, kendin yaparsın dedi, sürekli birşey alıyorum sıkıldım artık, aynı pişmanlığı yaşıyorum ve sürekli aklıma birşey geliyor sonra abartma ,bırak süsü falan çocuguna odaklan diyorum
Tek avantajı aldıkların sende kalıyor yoksa resmen organizasyon şirketine verilecek parayı harcıyorsun hoş bi daha kullanıyormusun kullanmıyorsun ama yaş partilerinde belki kullanırım bi kısmını Diye avutuyorum kendimi :)
Benim istediğim model hiç indirime girmedi. 220 TL'ye başka bir çanta aldım. Ama aklım hep okeidog'ta kaldı. 340 TL'ye istediğim çantayı almadığıma pişman oluyorum bazen. Benim aldığım bu, gayet kullanışlı kaliteli ama ne bileyim insanın aklı kalıyor, göründüğünden de biraz büyük gibi. Eki Görüntüle 2295941
Aklımda kalacagına yanımda kalsın dedim ve iki okeidog aldım
Sırt çantasını suanda bile kullanıyorum inanılmaz hafif inanılmaz geniş ici 60la yıkadım onuda bişeycik olmadı
Keşke alsaydın gercekten sırtındaki hava aldıran özelliği bile inanılmaz rahat kılıyor