Kizlar hicbirsey yapmayacaktim cikolata disinda dayanamadim kucuk kavanozlara seker koyacagim bir de kapi susu yaptik ipek hanima

Eklentiler

• IMG-20190805-WA0006.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20190805_191023.webp
    16 KB · Görüntüleme: 66

Bende böyle bisey aldım anne bebek çantaları çok kaba geldi gözüme şimdilik bununla idare ederiz

Oh çok sevindim canım benimde 1700 du biraz ufak dedi oyuzden sordum bi haftadır karbonhidrat abarttım bakalım kontrolde ne çıkıcak

Karbonhidrat değilde protein ağırlıklı beslen, faydası çok oldu bana. 27 haftalıkken gittiğimde gelişim geriliğine yatkın protein ağırlıklı beslen dedi. 2,3 güne bir çift yumurta ye, dedi. Günde 3 bardak süt, iki kase yoğurt ye dedi. Sabah akşam kalsiyum hapı yazmıştı bir ay onu kullandım. 32+3 iken 1800 dedi, iyi toparlamış dedi kemikleri falan iyi olmuş dedi. Böyle devam et dedi, sende öyle beslen

İyi günlerde kullanalım inşaşlah
Kizlar hicbirsey yapmayacaktim cikolata disinda dayanamadim kucuk kavanozlara seker koyacagim bir de kapi susu yaptik ipek hanima
Bişeyler yapacak olsan ne olurdu acaba, emeklerine sağlık çok güzel görünüyorlar
Eki Görüntüle 2295968
Bende böyle bisey aldım anne bebek çantaları çok kaba geldi gözüme şimdilik bununla idare ederiz Eki Görüntüle 2295968
Hayırlı olsun güzel görünüyor.

Kızlar bu aylarda bebek haftada ortalama kaç gr kilo alır?

Sagol canim hevesim kacmisti esim hasta diye simdi bi umut doluyum iyi gelecek bize kizimiz benim de hosuma gitti bugun kucuk kavanoz aldik cuval iplik bir de o cicek gibi susten bir tane denemelik yaptik yarin da seker koyacagiz icine insallah 30 tane hastane de ikram olur

Okeidog urban jeans trek'te kaldı gözüm. Suma'ların sırtta duruşunu sevmiyorum ama kullanışlılar.

Otobüsle gideceğim ama çok uzak değil aslında 4 saat civarı sürüyor o yüzden biraz tereddüt ediyorum ama eşimi ne zamandır görmedim bayramda her iki tarafta olma şansımız olsa gitmek zorunda kalmazdım ama mecburum muayenede doktor herşeye normal dedi ama ben yine de o yolu zor bitircem düşünmekten korkudan ne güzel en azından nasıl doğum yapacağını biliyosun bende o da yok ilk olacağı için normal mi sezeryan mı bilmiyorum tabi onun da ayrı korkusu var bakalım inşallah şu bayramı kolaylıkla bi sıkıntı olmadan atlatırız

Doktorunuz herşey yolunda demiş haftanız da iyi sayılır zaten. Inş vaktini bekler ama önemli haftaları aştık sayılır stres yapip kendini de bebişi de üzme annesi
Evet tek tedirgin olduğum konu yola gidecek olmam :) onun dışında pek bişey düşünmüyorum inşallah su gibi geçer bol dua edicem artık elden bişey gelmez umarım hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklarız yavrularımızı

Tek avantajı aldıkların sende kalıyor yoksa resmen organizasyon şirketine verilecek parayı harcıyorsun hoş bi daha kullanıyormusun kullanmıyorsun ama yaş partilerinde belki kullanırım bi kısmını Diye avutuyorum kendimi :)

Aklımda kalacagına yanımda kalsın dedim ve iki okeidog aldım
Sırt çantasını suanda bile kullanıyorum inanılmaz hafif inanılmaz geniş ici 60la yıkadım onuda bişeycik olmadı
Keşke alsaydın gercekten sırtındaki hava aldıran özelliği bile inanılmaz rahat kılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…