Sanirim 250 gr civari
Yaa bende bu kilo takıntı değildi, geçenlerde biri 4250 gr doğuran birinden bahsederken seninki o kadar olmaz mümkün değil dedi ve benim canımı sıktı, hamilelikten alındım sanırım. Şimdi doktora önce kilosunu soruyorum
Çok çok geçmiş olsun, bebiş size sağlık huzur getirsin inşallah. Sen herşeyini yap yine de, motive olursın moral olur sana

Biliyorum canım konuşmuştuk burda, alırım sonra demiştim, doğumdan sonra da olsa alırım o modeli çok beğendim Bu aldığımı daha uzak yerlere giderkrn kullanırım yolculuklarda fln.

Hehe protein diyecektim aklımda karbonhidrat kalmış nedense

Biliyorum canım konuşmuştuk burda, alırım sonra demiştim, doğumdan sonra da olsa alırım o modeli çok beğendim Bu aldığımı daha uzak yerlere giderkrn kullanırım yolculuklarda fln.
Bende ilk sumo modelini aldım ama keşke urban trek jeansi basta alsaymısım hic ihtiyac kalmazdı ikinciye zaten bebek arabası setindede vardı canta 3canta oldu bosuna :)

Nasil karar vermis o kisi sizinkinin o kadar olmayacagina? Merak ettim, nereden anlamis acaba.

E Elwing6 çanta güzel duruyor alıp bi bak ağırsa hoşuna gitmezse geri gönderirsin
Ben bikaç tane alıp öyle yaptım
Ne güzel yazmışsın okuyunca kafam rahatladı sanki
Teşekkür ederiz tatlıcım
Bu arada senin çantanı da beğendim her çantada gözüm kalıyor ama aklım hala muca da
Kizlar hicbirsey yapmayacaktim cikolata disinda dayanamadim kucuk kavanozlara seker koyacagim bir de kapi susu yaptik ipek hanima
Kapı süsünüzü yesinler sana da iyi gelmiştir iyi yapmışsın
Okeidog urban jeans trek'te kaldı gözüm. Suma'ların sırtta duruşunu sevmiyorum ama kullanışlılar.
Ben de urban trek aldım ama hala başka çanta bakıyom
Okiedogu sevdim indirimde bulursan bi yerlerde kaçırma
Hafta sonu aynı şeyleri duydum biri eltim haziranda doğum yaptı oğlum şu an 3 kilo doğuma kadar 3200 olur o eh fena değil sen ancak okadarını doğurursun dedi

Pazar günü de misafir geldi o da ancak sen 3250 civarı doğurursun ama üzülme hiç nolcak sağlıklı olsun dedi o da gecen sene doğum yapmış

Ben üzülmüyorum zaten ama böyle söylediklerinde alınmışım içimden sinirlenmişim bebeğin kilosu insanları niye geriyor hemen bi hesap kitap peşine düşüyorlar Kilosu önemli değil hem 3200 de çok iyi bi kilo

ama başlarından doğum gecen insanlar iyi bişey söylüyor gibi ancak senden bu olur ehh işte demeleri yok mu

İnşallah doğunca göğsüme yatırayım koklaşıp öpüşelim sağlığında bi sıkıntısı olmasın kilo alması sonraki iş artık

Ah hepimiz aynı mantıktan ilerliyoruz demek ki, kendi kendime diyorum amannnn dogum günleri var orda da lazım olacak

Aynen cok iyi geldi bana moral oldu sen de kimsenin lafini takma kafana bebek 2bucuk kg bile dogsa toparliyor hemzn ben erken geliyor diye ufak dogacak diyorum olsun cabuk toparlar kucuk bebek diyolar moral olsun diye her kafadan ses cikar hele dogurunca gor bak yok usutceksin yok emiyomu kiz olsun bebek olsun canin sagolsun dediler bana ya kiz cocuguna hamileyim diye ustelik bu soyleyenin cinsiyeti de kadin birde kucuk kizimin tek gozu birden kaydi bu sene yolda yasli bi adam bunun gozu yamuk goster bunu dr a dedi cocugum 3 yasinda anliyor soyleneni boyle mal mal tipler cikacak iste insanin karsisina yapacak birsey yok duymamak en iyisi

Piyeloseptyl de kullandım, 3 tane fitil de kullandım. Urocare ne oluyor bilmiyorum ama şu tek kullanımlık suya atılanlardan gebeliğimin başından beri toplam 4 tane kullandım. Aynen akıntım da var zaten. Şimdi kullandığımın adı da molcef, hap.
Senin doktorun akıntıdan dolayı çıkmış demiş benimki de idrar yolu enfeksiyonu olduğu için akıntıyı da tetikliyor dedi şu doktorların ortak görüşüne bayılıyorum!
O zaman senin de geçmedi heralde enfeksiyonun ve akıntın. Ya ilaç içmekten de nefret ederim zaten, inşallaj bebeklerimiz sağ sağlim tam vaktinde gelirler dünyamıza, onlar iyi olsun bu enfeksiyonlar geçecek inşallah

Nasil karar vermis o kisi sizinkinin o kadar olmayacagina? Merak ettim, nereden anlamis acaba.
Sanırım kilo almadım çok ya bi de zaten zayıftım tipime mi bakıp dedi acaba? Kendince yorum yaptı işte
Yalnız değilmişim demek. Doktora kontrole gittiğimde “ne bulmuşsan yemişsin heralde” dedi bana. Ben de olayı anlattım. Bana dedi ki “Ben doktor olarak 4 kilo doğan çocuktan çok 3 kilo doğan çocuğu yeğledim, Daha çok emerler, şeker rahatsızlığı çıkma ihtimali daha az olur. Ben bilerek çocuğumu 3100 gr doğurdum az yedim” dedi. “ Sana öyle diyen olursa ‘Doktorum bu gidişle 4 kiloyu bulacak dedi ve diyet yazdı” de” dedi. Sağolsun çok rahatlattı ama insanlar her dönem konuşacak bişey buluyorlar. Umarım lohusalık döneminde böyle zihniyetler olmaz çevremizde

Günaydın arkadaşlar, hemoroid sıkıntısı yaşayan bir arkadaş vardı. Aynı şey başıma geldi. Çözüm bulduysa yazabilir mi acaba? Dünden beri çok ciddi sıkıntıdayım. Kanamam olmadığı için önemsememiştim, keşke en başından müdahale etseydim belki bu kadar ilerlemezdi

Günaydın benim o :)
Genel cerrahiye gitmelisin hemen
Daflon ilac kullanıyorum sabah aksam bir agrım sızım yok parca duruyor hala büyümedide ilaç sayesinde dogumdan sonra gidermiş
Bide ilk oldugunda iki hafta boyunca kortos mu ne kortizonlu bi krem kullandım oda ödemini sisliğini alıp rahatlatmıstı
Ama benimki dış hemeroid belki seninki içtir ilaçlar değişirmi bilmem o yüzden dogru genel cerrahiye
Gecmiş olsun

Son düzenleme:
Ay böyle olumlu düşünmek ve birazda olsa işin tekniğinden haberdar olmak beni de rahatlatıyor
Çanta mevzusu beni de çok düşündürdü , okiodogu şeklinden dolayı almadım ama herkes çok kullanışlı diyor , benimki geldiğinde ilk kez bir konuda kararsız kalıp işyerindeki bütün kızlara sorup denettirdim kararsızlık fena neyseki içime sindi , bir yorumda 10 yıldır kullanıyorum rengi solmadı dikişi atmadı demiş bakalım inşalalh

Kesinlikle ne bilinçsiz insanlar var haftasına uygun olması bile mutluluk vericiyken bu kıyas ve bilmişlik niye herkesin durumu ve yapısı farklı , her bebeğin bir genetiği var bunu anlamak bu kadar zor mu ben kendimi yırtsamda 3500 doğmaz biliyorum , ama neden yırtayım önemli olan sağlıklı ilerliyor olması

Anne kilosuyla bebegin kilosunun hic alakasi yok. Aksine anne kilo almayinca bebek daha cok aliyor sanki. Benim ayni haftadaki arkadasim cok kilo aldi ama bebegin kilosu dusuk. Ben normal kilo aldim ama benim bebegimin kilosu 3 hafta onde. Cok iyi beslendigimden de degil. Kullandigim kan sulandiricidan buyuk ihtimal. Boyle yorumlar yapip insanlari uzmemek lazim. Bebekler saglikli olsun daha baska ne gerek var. Kilosu 1 kilo az 1 kilo cok ne farkeder.

Benimki de dış kadın doğumcuma yazdım recbutin diye bir krem önerdi ıkınma dedi. Kabızlık şikayetim yok zaten çok şükür ama dışa vurunca oturması kalkması çok zor olmaya başladı. İçteydi esasında. Üniversitedeyken ben de kortos ve daflonla atlattığımı hatırlıyorum o yüzden sadece kremin çok başarılı olacağını zannetmiyorum. Genel cerrahiye gitmek en iyisi dediğin gibi. Teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…