Yok kremi artık kullanmıyorum ama daflon doguma kadar devam
Krem ilk ödemini alıp rahatlatıyor sürdügün anda zaten acısı diniyor
Oturma banyosu yap diyorlar ama o anlık rahatlama saglıyor sadece
Yeşillik ye kabız olma ıkınma vs vs bissürü sey daha var ama olduktan sonra hic biri cözüm değil ki ben ilaçla cok memnunum orda bi parca oldugunu hissediyorum ama en azından acımıyor oturmam kalkmam sıkıntı değil

Kızlar günaydın
Bugün artık hastane çantamı yapıp kenara koyayım diyorum
İnternetten baktım millet bir aylık kıyafet cart curt almış yanına, bana aşırı abartılı geldi
3 takım kıyafet koyanlar falan..
İkinci bebegi olanlara özellikle sorum: en gerekli ne var ne koysam işime yarar annişler
Cidden abartmak istemiyorum

İlk zamanlar ishal gibi kaka yaptıgı icin taşma etme bulasma vs olabiliyormus o yüzden sana bir aylık gibi gelmiş olabilir ama belki günde ortalama beş zıbın değiştiriyor olabiliriz :)

Ben deneyimli arkadaslarima danistim. Bir 10'lu bir 5'li hastane cikisi koymustum once. Ama deneyimli anneler body ve zibinlarin cok kirlenebilecegini soylediler. O yuzden onlardan da 3er 5er ekledim. Bebek bakim cantasina koydum her seyi. Valiz yapmadim. Zaten minicik esyalar, hepsi sigdi. Eksik kalirsa zaten evimle hastane arasi 10 dk. Esim getirir gerekli seyleri.

Bende bundan aldım cnm gayet güzel bence daha ne olsun
şık da duruyor bence..

biz seninle çok benziyoruz bende fırsat buldukca izliyorum bunları. evde kendi kendime deniyorum hatta. banu çiftçi kabız olmuşsun da ıkınırmışsın gibi diyodu

kızlar günaydın;
bende bunlardan yaptırdım sadece çikolatamız kaldı
ayrıca ben lohusa şerbeti yapıcam hatta mavisi çıkmış ondan düşünüyorum :):)
süs püs naparım bilmem ama ufak bi masa hazırlamak istiyorum...

Eklentiler

• IMG-20190806-WA0003.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20190806-WA0004.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 58

Ben kızımda 2 hastane çıkışı götürmüştüm. Sadece 1 takım kullandık kusmadı kirlenmedi 1 gün kaldık hastanede.bunda 3 takım koydum niyeyse olurda kusar hazırlıklı oluyum. Bide kızımda kendime 2 pijama koymuştum 1 tanesi giydiğim anda kan olmuştu. Bu kez 2 pijama 1 sabahlik 1 tanede gecelik koydum

Benim bir şikayetim yoktu ki, idrar tahlilinde lökosit çıktı dahiliyede. İlaçları o verdi. Kadın Doğum doktorum da arada sorar akıntın var mı diye, var dersem fitil verir. Tek kullanımlığı bu gece içeyim diyorum, diğeri alerji yapınca buna cesaret edemedim, yüzüm boynun kızardı kaşıntılı. Fitil akıntıları kesiyor sonra yine başlıyor, ben şu su gibi olandan korktum hep, acaba suyum mu sızıyor diye.

B
bebek kıyafetlerinde renklilerle beyazları beraber mi yıkadınız? Bir de reflü yatağı kılıfını yıkamak gerekir mi? Cırt cırtları var tereddüt ediyor insan.

H

B

bebek kıyafetlerinde renklilerle beyazları beraber mi yıkadınız? Bir de reflü yatağı kılıfını yıkamak gerekir mi? Cırt cırtları var tereddüt ediyor insan.
Ben ayri yikadim. Siyah ve lacivertleri birlikte yikadim. Acik renkli ve beyazlari birlikte yikadim.

günaydın canım;
valla canım sezeryan yapıcaksan 2 gün kalıcan gibi düşün bol bol iç badi ve
dış koy kusar falan belli olmaz bezini koy emzik mendil 1 adet yelek
çorap küçük biberon koy mama vermek gerekir diye yeterli kendin içinde
pijama takımı koy ped iç çamaşırı onun dışında kişisel birşeyler
varsa aklında koyabilirsin..

B

Koyu renkli hiç kıyafetimiz yoktu hep açık renkli o yüzden hep birarada yıkadım kıyafetleri. 4 yaşına girdik hala sabun tozu kullanıyorum kıyafetlerinde. Reflu yatağı kullanmadım ben şimdi yikanipta çekerse bilemedim istersean elinde yıka birşey olmasın aciliyosa

B

Ben reflu yataginin kılıfını çıkardım yıkadım taktım açık renkli ayrı koyuları ayrı yıkadım

B

Renkli ve beyazları ayrı ayrı yıkadım. Reflü yatağının kılıfını yıkadım ama dediğin gibi cırt cırtlarına bazı kıyafetleri takılmıştı ve çıkarınca hafif tüylenme yaptı kıyafetlerinde onu ayrı yıkamanı tavsiye ederim. Sadece tekrar yataga kılıfı takarken zorlanabiliyosun.

Cok güzellerimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…