- 8 Kasım 2018
- 5.964
- 14.753
- 248
Ben beraber yikadim. Zaten soft renkler hepsi, koyu kirmizi, siyah bi sey yok. Acik maviler, acik yesil sarilar, hic bi sey olmadi. Ama nolur nolmaz diye de renk koruyucu mendil atmistim makineyeB
bebek kıyafetlerinde renklilerle beyazları beraber mi yıkadınız? Bir de reflü yatağı kılıfını yıkamak gerekir mi? Cırt cırtları var tereddüt ediyor insan.
Anne kilosuyla bebegin kilosunun hic alakasi yok. Aksine anne kilo almayinca bebek daha cok aliyor sanki. Benim ayni haftadaki arkadasim cok kilo aldi ama bebegin kilosu dusuk. Ben normal kilo aldim ama benim bebegimin kilosu 3 hafta onde. Cok iyi beslendigimden de degil. Kullandigim kan sulandiricidan buyuk ihtimal. Boyle yorumlar yapip insanlari uzmemek lazim. Bebekler saglikli olsun daha baska ne gerek var. Kilosu 1 kilo az 1 kilo cok ne farkeder.
Hamilelikten sebep alınganlığım sanırım. Yoksa hiç takacağım şeyler değil.Kutsalsekerpare
Burda erken dogurmak zorunda kalıp 1 küsür kg doguran arkadaşlar var yalnız hem 4kg iyi bişey mi az daha kilolu dogsa belki obez olacak takılman gereken kilo değil saglıgı buna yogunlas derim
Çok güzeller iyi günlerde kulkankızlar günaydın;
bende bunlardan yaptırdım sadece çikolatamız kaldı
ayrıca ben lohusa şerbeti yapıcam hatta mavisi çıkmış ondan düşünüyorum :):)
süs püs naparım bilmem ama ufak bi masa hazırlamak istiyorum...
Açık renkli ve beyazları bi arada, koyu renklileri de ayrı yıkadım.B
bebek kıyafetlerinde renklilerle beyazları beraber mi yıkadınız? Bir de reflü yatağı kılıfını yıkamak gerekir mi? Cırt cırtları var tereddüt ediyor insan.
Ben de Bengu'yu takip ediyordum. O degil de Bengu'nun bircok fotografta ustunde olan acik mavi elbiseyi ben de h&m'den siparis etmistim. Ama durusunu begenmeyip iade etmistim. Sonra Bengu'nun ustunde gorunce sasirdim, dedim vay be Bengu bile h&m'den alisveris yapiyor.Hamilelikten sebep alınganlığım sanırım. Yoksa hiç takacağım şeyler değil.
Sağlıkla alalım inşallah kucağımızaSağolun Kızlar
Çok güzeller iyi günlerde kulkan
Açık renkli ve beyazları bi arada, koyu renklileri de ayrı yıkadım.
Ayy kızlar sanki bengü arkadaşıö gibi, ben bengüye güveniyordum, daha o doğuracak diye. Bengü de doğurmuş sıra bizde
Cok güzellerimiş
Güle güle agız tadıyla dagıt insallah cok güzel olmuslar :)halada olucam ya oyüzden kıza da yaptırdım
2 çeşit olmasına bakmayın:):):):)
kendim badem şekeri paketi yapıcaktım etiket süsü vs
böyle daha iyiye geldi hemen yaptırdım:):):):)
O mendillerden ben de aldım, yanına benim gecelikleri de atıp yıkayım diyorum. Genelde soft renkler ama bir takım hastane çıkışım koyu mavili kırmızılıBen beraber yikadim. Zaten soft renkler hepsi, koyu kirmizi, siyah bi sey yok. Acik maviler, acik yesil sarilar, hic bi sey olmadi. Ama nolur nolmaz diye de renk koruyucu mendil atmistim makineye
Renk koruyucu mendil kullan hic bişeycik olmazO mendillerden ben de aldım, yanına benim gecelikleri de atıp yıkayım diyorum. Genelde soft renkler ama bir takım hastane çıkışım koyu mavili kırmızılı
Güle güle agız tadıyla dagıt insallah cok güzel olmuslar :)
Koyu kirmiziysa iki mendil atmakta fayda var. Nolur nolmazO mendillerden ben de aldım, yanına benim gecelikleri de atıp yıkayım diyorum. Genelde soft renkler ama bir takım hastane çıkışım koyu mavili kırmızılı
Ayrı ayrı yıkanmalı. Hatta marketlerde renklerin birbirine karışmasını engelleyen mendiller var. Bebek kıyafetlerinde her yıkamada atarım. Renkler birbirine girmez.B
çok tatli canimkızlar günaydın;
Aynı durumdayım 10 lü 5li takım ve vadi atlet yelek tulum va koydum fazla fazla hepsi bir minik hurç bile tutmadı bide battaniyelerini koydum aynı hurcaBen deneyimli arkadaslarima danistim. Bir 10'lu bir 5'li hastane cikisi koymustum once. Ama deneyimli anneler body ve zibinlarin cok kirlenebilecegini soylediler. O yuzden onlardan da 3er 5er ekledim. Bebek bakim cantasina koydum her seyi. Valiz yapmadim. Zaten minicik esyalar, hepsi sigdi. Eksik kalirsa zaten evimle hastane arasi 10 dk. Esim getirir gerekli seyleri.
B
Canım ben de bebeğe 3 takım koydum ama doğum yapan annelere sorup koydum. Genelde en az 2 takım muhakkak kullanılıyormuş. Takımdan kastım 1 tane 10lu hastane çıkışı, 1 tane 5li hastane çıkışı, 1 tane alt üst takım ile içine zıbın. Bebek kıyafetleri çok yer kapanıyor zaten, asıl yer kaplayan bez, ıslak mendil, ped vsKızlar günaydın
Bugün artık hastane çantamı yapıp kenara koyayım diyorum
İnternetten baktım millet bir aylık kıyafet cart curt almış yanına, bana aşırı abartılı geldi
3 takım kıyafet koyanlar falan..
İkinci bebegi olanlara özellikle sorum: en gerekli ne var ne koysam işime yarar annişler
Cidden abartmak istemiyorum
Bende öyle pembe altı kloş bir elbise almıştım bir hamile markasından kumaşı pek günlük değildi özel günlerde giyilecek gibiydi geri gönderdim baktım Bengü o elbiseyle resim çekilmişBen de Bengu'yu takip ediyordum. O degil de Bengu'nun bircok fotografta ustunde olan acik mavi elbiseyi ben de h&m'den siparis etmistim. Ama durusunu begenmeyip iade etmistim. Sonra Bengu'nun ustunde gorunce sasirdim, dedim vay be Bengu bile h&m'den alisveris yapiyor.
Canım ahşap magnet mi o? Nereye kaça yaptırdın?kızlar günaydın;
Aynen bosuna fazla tasimaya gerek yok. Bir de genelde bir gece yatiriyor benim hastane. Ben de esim de daha once ameliyat olduk, bir geceden fazla kalmadik. Ablam da orada sezaryen oldu. O da bir gunde cikti. Aksi bir durum olmazsa biz de bir gece kalip cikariz insallah.Aynı durumdayım 10 lü 5li takım ve vadi atlet yelek tulum va koydum fazla fazla hepsi bir minik hurç bile tutmadı bide battaniyelerini koydum aynı hurcaevle hastane 10 dk gerekirse alınır yine hatta hastanede veriyormuş yedek
Benimde derin temizlik olduğunda kayınvalide geldi yardıma, beni arada biley sormak içim çağırdılar yemeklerini ısıttım çay koydum vs ama o gün ekstra bitkindim gidip gidip yattımKoyu kirmiziysa iki mendil atmakta fayda var. Nolur nolmaz
Bende bugun yine derin temizlik var. Bi bitiremedik valla. Bugun de camlar ve mutfak dolaplari. Ben de yardim ediyorum, tencere indir kaldir, egilip kalktim cok simdiden. Belim cok agrimaya basladi. Pelvik kemigim de batiyor gibi hissediyorum. Korkmaya basladim, erken dogurucam diye. Oturayim diyorum ama yapamiyorum. Ev zaten su an karmakarisik, ben yardim etmezsem hayatta bitmez is. Kadin da tek basina bilemez neyi nereye koyacagini.
Benim yanimda kimse yok. Bir de ben asiri kontrolcuyum galiba. Annem bile olsa dolabin duzenini bilemez, yine benim ilgilenmem gerekir. Bir de zaten kv de annem de bu isler icin fazla yasli. Napiim bugunu de atlatirsam artik dogurmam heralde.Benimde derin temizlik olduğunda kayınvalide geldi yardıma, beni arada biley sormak içim çağırdılar yemeklerini ısıttım çay koydum vs ama o gün ekstra bitkindim gidip gidip yattım
Keşke yanında biri olsaydı , sen yinede kendini çok zorlama hepsi olacak bir şekilde
Temiz olsunda bazı düzenlemeleri sonra ara ara yaparsın yine birden kendine yüklenmeBenim yanimda kimse yok. Bir de ben asiri kontrolcuyum galiba. Annem bile olsa dolabin duzenini bilemez, yine benim ilgilenmem gerekir. Bir de zaten kv de annem de bu isler icin fazla yasli. Napiim bugunu de atlatirsam artik dogurmam heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?