Biz de eşimle yaptık, çoğunu o işteyken tek başıma yaptım, sevmiyorum evime yabancı sokmayı ama doğuma yakın mecburen çağırıcam galiba, ve doğumdan sonra da. Benim de kaşıklarımda et kesini gibi ağrı oldu.
Bekarken herkesin her işine koştum, ama uzağa evlenince bana destek yok malesef. Eşimin taraf hep kendini düşünür hala gezip tozma derdindeler, bizle beraber yazlık yerlere gidip gezme planları yapıyorlar, eşimi ikna etmeye çalışıyorlar, ben gelmişim 34. haftaya, Allah akıl fikir versin dicem de bu saatten sonra zor

instagram dan cnm enucuzmagnet diye bi yer var oraya
2 günde yapıp gönderdiler kampanyalıydı 1 tl :):):):)
sürekli bazı modellerde kampanyalar var ama..
Aaa ne güzel uygunmuş, Mevlüt için bakayım ben de. Eve gelenler için daha şık bir şey yaptırıcam 15 tane kadar 3 TL'ye. Mevlüt'e gelecekleri tanımıyorum bile çoğunu, eşimin tanıdıkları akrabaları.

evet şansıma uygun buldum mevlüt içinde yine böyle dua yaptırabilirim
bizim akrabalar oluyor sadece çok kalablık olamıyoruz evim küçük çünkü
yada yasin cüz ve tesbih gibi birşey:):)

Canım artık sezeryanda da çoğu hastane bir gün yatırıyor, devletler bazısı bir gün bazısı iki gün

evet şansıma uygun buldum mevlüt içinde yine böyle dua yaptırabilirim
bizim akrabalar oluyor sadece çok kalablık olamıyoruz evim küçük çünkü
yada yasin cüz ve tesbih gibi birşey:):)
Annem de yapacak memlekette 2-3 aylık olunca, oraya da lazım. Müsriflikten çok sıkıldım artık, sonu yok, eskiden her şeyin en iyisi olsun diye uğraşırdım, ama şimdi sadece benim uğraşmamla olmayacağını anladım.

Benim de esimin kuzeninin dugunu var. Fazla kalmazsak gelirim dedim. O da ayip olur sonuna kadar kalmam lazim benim dedi. Oyle olunca ben de gitmemeye karar verdim. 3_4 saat sandalye uzerinde oturamam hic. Zaten hic istegim yoktu, boylece yirttim dugunden de.

ya böyle şeyler çok tarlı oluyor eskiden gelenler hediye getirirdi
şimdi gelenlere hediye veriliyor:):):)
bence fazla yaptır uygun fiyat orayada ayır farklı bişey yaptırmana gerek
kalmaz..

Ben renkli ve beyazları ayrı yıkadım ne olur ne olmaz bence yıka kılıfı bişey olmaz
Kayınvalidem yıkama dedi geçen gün. Başka bi zamanda diyordu ki ben ne alsam yıkıyorum giymeden. Birkaç şey için daha dedi yıkama diye, anlam veremiyorum gerçekten.

Bizde de aynı durum var, bir buçuk saatlik mesafe. Kayınvalidem bizle gitmeyi planlıyormuş ailece 4 kişiler, hemşire bi yakınları demiş sakın gelini getirmeyin çok riskli diye, 37. haftada olcam. Şimdi bilmiyorum eşim mi götürecek onları ne yapacaklar. Evde yalnız kalmak istemiyorum o haftada.

instagram dan cnm enucuzmagnet diye bi yer var oraya
2 günde yapıp gönderdiler kampanyalıydı 1 tl :):):):)
sürekli bazı modellerde kampanyalar var ama..
Süpersin canım teşekkürler, hemen bakayım. Ben de rastgele bi yere yaptırmaya korkuyordum. Peki senşn ki ahşap mı? Pleksi mi?

O zaman o gun gelmeden once ahlayip vahlamaya basla, oram agriyor buram agriyor, kalkamiyorum diye o zaman yalniz birakamaz seni. Bazen laftan anlamiyorlar, guclu durdukca bi sey olmaz diyorlar ama zorlandigini gostermek gerekiyor.

O zaman o gun gelmeden once ahlayip vahlamaya basla, oram agriyor buram agriyor, kalkamiyorum diye o zaman yalniz birakamaz seni. Bazen laftan anlamiyorlar, guclu durdukca bi sey olmaz diyorlar ama zorlandigini gostermek gerekiyor.
Kesinlikle doğru diyorsun, uygulicam

ya sorma benimkiler de gezmeye geliyo 36. haftamda sicaklar da bastırdı
ayniyiz valla dokunmadigim bir iş olmamıştır gel gorki kendi işimde yalnızım

Esin ikna falan olmaya falan bakmasin. Gezecek olan kendisi gezsin. Kayinvalidenlerin arabalari yok mu gitsinler gezsinler. Bir de dugun mevzunuz vardi sizin o ne oldu. Insallah esin gitmez.
Yazlik yerlere gezme isine de kesin el at cozum bul. Ben yattigim koltuktan kalkamiyorum esimi cagir8p elibi tutup kalkiyorum. Sen de oyle yap. Ay ayyy oy oyy diye naz yap. Valla bak ciddiyim. Hazir idrar yolu enfeksiyonun da var. Kasiklarim agriyor de. Hic degilse gorumce ve kaynanaya linemon baya agirlasti agrisi var gidemem der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…