Esini isle sakin gitmesin. Ya dogurursam ne yapacam tek basima de. Baktin gidecek tehdit et. Gidersin ben de dogururum eve hic gelme ozaman de. Dilimden kurtulamazsin de. Digune gitmenin bir yolunu bulsunlar.Bizde de aynı durum var, bir buçuk saatlik mesafe. Kayınvalidem bizle gitmeyi planlıyormuş ailece 4 kişiler, hemşire bi yakınları demiş sakın gelini getirmeyin çok riskli diye, 37. haftada olcam. Şimdi bilmiyorum eşim mi götürecek onları ne yapacaklar. Evde yalnız kalmak istemiyorum o haftada.
Bitsin bu hafta
Son iki haftadır işe sürünerek gidiyorum desem yeridir uzanmak bolca dinlenmek istiyorum artık
Şansıma üst yöneticim izinli ve İstanbul da trafik yok
Yoksa ne yol cekilir 37.haftada ne yogun iş
Zaten yasal iznimiz bu haftaya kadar sadece dahada calısamayız ki calısmayalımda zatensorma canım benimde bu hafta son diyodum sonuna kadar çalışsam ne güzel
olur sonrası önemli diye ama bayram tatili girmeseymiş valla zormuş gelmem
işe gelince daha çok sancım oluyor ister istemez stres gerginlik en azından rahat
rahat işime bakarım cumartesi yazlığa gidicem orda iyice dinlenirim sonra gelir işime
bakarım çanta hazırlığı eksikler vs.tabi inşallah erken merken gelmezse:):):):)
Çantanı hazırla ilk iş eğer hazırlamadıysan, sadece eksikler varsa başka tabi. Ben yıkamaya bugün başlıyorum.sorma canım benimde bu hafta son diyodum sonuna kadar çalışsam ne güzel
olur sonrası önemli diye ama bayram tatili girmeseymiş valla zormuş gelmem
işe gelince daha çok sancım oluyor ister istemez stres gerginlik en azından rahat
rahat işime bakarım cumartesi yazlığa gidicem orda iyice dinlenirim sonra gelir işime
bakarım çanta hazırlığı eksikler vs.tabi inşallah erken merken gelmezse:):):):)
1.5 saatlik mesafe diyor ne olcakki istanbul icinde ben her gün 1-1.3saat arası eşim iki saatte anca işe gidiyoruz günümüzün en az üc saati yolda geciyorEsini isle sakin gitmesin. Ya dogurursam ne yapacam tek basima de. Baktin gidecek tehdit et. Gidersin ben de dogururum eve hic gelme ozaman de. Dilimden kurtulamazsin de. Digune gitmenin bir yolunu bulsunlar.
Altyaki tam bir hastane cıkısı ver onu giydirsinler diğerini kendin giydirirsinKızlar ilk sefer hangilerini giydirmek daha iyi olur?
Eki Görüntüle 2296128
napıyon canim iyice sıkıldın dimiAyılayım diye kahve içerken üstüme döktüm beyaz pantolonum komple kahve oldu diye su tutup biraz sabunladım derken her görenin gözleri fal tası gibi ne oldu diyor
Sonradan anladım ki suyumun geldigini sanmıslar
7şer 8er almışın yeter heralde canım kaçıncı haftadasinhenüz çantaya yerleştirmedim ama kıyafetlerin hepsi hazır. Ütüleyip kilitli poşetlere koydum, üstlerine de etiket. Hepsinin içinde ne olduğu hem yazıyor hem de görünüyor. Buraya da yazayım ama sanırım en çok ben aldım, çünkü hastaneden çıkıp direkt anneme gidicem yaklaşık 1 hafta orada kalıcam.
Bebek için:
Doğumdan sonra giyilecek kıyafet(iç zıbın, zıbın, alt üst şapka takım) ve kundak
Yedek kundak
Yedek 2 takım (alt üst)
2 tane battaniye
3 tane müslin
1 tane müslin omuz bezi
6-7 tane ağız mendili
Önlük, şapka, eldiven, çorap (1er tane)
Yedek alt 8 tane
Yedek üst çıtçıtlı zıbın 7 tane
3 tane tulum
Bez, alt açma bezi, alt silme pamuğu, 1 paket ıslak mendil
Hastaneden çıkarken giyeceği zıbın, alt üst takım ve şapkası.
Benim için:
2 gecelik, 2 pijama takımı, 1 sabahlık, 1 terlik
Yedek olarak rahat kapri pijama 1 tane
2 emzirme sutyeni, 1 atlet
Depend külot
Göğüs kalkanı, sarı kantaron yağı
2 çift çorap
Diş macunu-fırçası
2 küçük havlu
1 kağıt havlu
Kolonya
Hastaneden çıkarken giyilecek 1 elbise
Özellikle bebek için biraz fazla almış olabilirim ama hem hastanede 2 gece kalıcaz hem de eve hiç uğramadan anneme gidicez orda kalıcam.
Unuttuğum bi şey yoktur umarım.
Her şey iyi güzel de, bu sıcakta, üstelik sıcak bir evde ütü yapmak çok zor
Olsun kiz insan panik olur o anda yaninda birinin olmasi iyidir. Benim ilk bebekte su falan gelmedi bunda gelirse nasil olur bilmiyorum. Yalniz ol.ak istemem sahsen.1.5 saatlik mesafe diyor ne olcakki istanbul icinde ben her gün 1-1.3saat arası eşim iki saatte anca işe gidiyoruz günümüzün en az üc saati yolda geciyor
ben izne ayrılınca eşim ayrılmayacak bende yalnız olucam ne olacak ki su geldigi gibi bebek cıkmıyor :)
Ay Allah seni ne yapmasin. Sesli guldum. Cok komik. Insallah suyun vaktinde gelir canim.Ayılayım diye kahve içerken üstüme döktüm beyaz pantolonum komple kahve oldu diye su tutup biraz sabunladım derken her görenin gözleri fal tası gibi ne oldu diyor
Sonradan anladım ki suyumun geldigini sanmıslar
Zaten yasal iznimiz bu haftaya kadar sadece dahada calısamayız ki calısmayalımda zaten
Kafamı kaldıramıyorum ögleden sonra küt diye agırlık cöküyor
Hareketlerim 80lik nene kıvamında
Allahtan sancım yok ödem cok sadece kaldı üc gün diye gün sayıyorum resmen
Hoş evde bu sıcaklarda ne yapacaksam ye iç yat anca:)
Çantanı hazırla ilk iş eğer hazırlamadıysan, sadece eksikler varsa başka tabi. Ben yıkamaya bugün başlıyorum.
H honey bunchOlsun kiz insan panik olur o anda yaninda birinin olmasi iyidir. Benim ilk bebekte su falan gelmedi bunda gelirse nasil olur bilmiyorum. Yalniz ol.ak istemem sahsen.
Hadi senin es iste olacak. Linemonun esi dugunde ikisi bir degil ki.
34+1 oldu bugün. Bi çantaya koyması kaldı. Yeter gibi geliyor bana da, gene annemde bi parti yıkanır çamaşır7şer 8er almışın yeter heralde canım kaçıncı haftadasin
Ben de yıkıyorum bugünher hafta çalışabilir raporu vererek devam edebiliyorsun da
bizim geldiğimiz ay çok fena kış olsaydı belki bu kadar zorlamazdı
rahat çalışırdık ben de aynı senin gibiyim yürürken çok zorlanıyorum
evde de klima yoksa işyerinden daha zor duruluyor yatsan yatamıyon
iş yapsan yok mafoluyorum evde bengece uykusu zaten yok birde
benim gece yatarken bacaklarım uyuşuyor yaa neden acaba uzatsam olmuyor toplasam
olmuyor ay çok fena durumdayız yaa biz
yıkandı canım hepside ütüleyip çantaya koyucam
çantalık eksik yok sadece bugün bezini alıcam bakım kremi yağı falan
alınacak onlar sonra da alınsa olur bide benim oğlumdan kalanda çok var
onlarıda ayırdım kıyafet olarak şuan eksiğimiz yok ancak park yatağımıza yatak
puset onlar eksik.bende artık bu haftadan sonra sırf o tarz şeylerle uğraşırım evdeyken.
Düğün işi bayramdan sonra canım bakalım en son biz gitmeyiz diyordu ama. Arabaları yok, benden önce 8 sene alışmışlar özel şoför gibi, şimdi dedikleri olmayınca surat yapıyorlar. Küçük görümcem istediği yerlere gidilmiyor diye baskı üstüne baskı, başında babası var ama kayınpederimi adamdan sayan yok, sen yapamazsın diye iyice pasifleştirmişler adamı, öyle oturuyor koltuğunda anca.Esin ikna falan olmaya falan bakmasin. Gezecek olan kendisi gezsin. Kayinvalidenlerin arabalari yok mu gitsinler gezsinler. Bir de dugun mevzunuz vardi sizin o ne oldu. Insallah esin gitmez.
Yazlik yerlere gezme isine de kesin el at cozum bul. Ben yattigim koltuktan kalkamiyorum esimi cagir8p elibi tutup kalkiyorum. Sen de oyle yap. Ay ayyy oy oyy diye naz yap. Valla bak ciddiyim. Hazir idrar yolu enfeksiyonun da var. Kasiklarim agriyor de. Hic degilse gorumce ve kaynanaya linemon baya agirlasti agrisi var gidemem der.
Gözümü acabilsem sıkılıcam ama acamıyorum ki uyumaya calısıyor vucudum sürekli :)napıyon canim iyice sıkıldın dimi
O zaman görüyorum ve arttırıyorum bayramda yani 38.haftamdayken eşim ikibucuk günlüğüne memleketine gidicek 3.5 saatlik yol :)Olsun kiz insan panik olur o anda yaninda birinin olmasi iyidir. Benim ilk bebekte su falan gelmedi bunda gelirse nasil olur bilmiyorum. Yalniz ol.ak istemem sahsen.
Hadi senin es iste olacak. Linemonun esi dugunde ikisi bir degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?