- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ay sorma ya bide tam göbek altından baslıyor böyle suyuda ayarlayamadım tabi baya asagı kadar aktı bacak komple ıslakAy Allah seni ne yapmasin. Sesli guldum. Cok komik. Insallah suyun vaktinde gelir canim.
Yanlıs biliyor olmayasın yasal olarak calıstıramazlar mecbur 37.haftada cıkarıyorlar işe maximumu oher hafta çalışabilir raporu vererek devam edebiliyorsun da
bizim geldiğimiz ay çok fena kış olsaydı belki bu kadar zorlamazdı
rahat çalışırdık ben de aynı senin gibiyim yürürken çok zorlanıyorum
evde de klima yoksa işyerinden daha zor duruluyor yatsan yatamıyon
iş yapsan yok mafoluyorum evde bengece uykusu zaten yok birde
benim gece yatarken bacaklarım uyuşuyor yaa neden acaba uzatsam olmuyor toplasam
olmuyor ay çok fena durumdayız yaa biz
yıkandı canım hepside ütüleyip çantaya koyucam
çantalık eksik yok sadece bugün bezini alıcam bakım kremi yağı falan
alınacak onlar sonra da alınsa olur bide benim oğlumdan kalanda çok var
onlarıda ayırdım kıyafet olarak şuan eksiğimiz yok ancak park yatağımıza yatak
puset onlar eksik.bende artık bu haftadan sonra sırf o tarz şeylerle uğraşırım evdeyken.
BEn cok rahatım galiba yaH honey bunch
Aynen bir de gece olacak bu olay, doktorum hastanede olmayacak, bir başıma naparım bilmiyorum. Tabi şuan ben izindeyim evdeyim, eşim iş için günübirlik şehir dışında, o ayrı bir durum. Gündüz her şey daha farklı, daha kolay, düğün bitmeden kalkmazlar, eve gelişleri en iyi ihtimal gece 1.
Ne bileyim abim vardiyalı çalışırken son haftalarda beni yatılı çağırmışlardı, yengem yalnız kalmasın diye, ordan otobüsle işe gittim geldim her gün, bana destek olan olmadığı gibi köstek çok.
Kizim gitmesin o hafta gidilir mi? Baksana topikte bile millet dogurdu erkenden:))O zaman görüyorum ve arttırıyorum bayramda yani 38.haftamdayken eşim ikibucuk günlüğüne memleketine gidicek 3.5 saatlik yol :)
Hic belli olmuyor ki bu dogum işleriKizim gitmesin o hafta gidilir mi? Baksana topikte bile millet dogurdu erkenden:))
Tabi siz bilirsiniz. Beni evde esim yatirip kaldiriyor.
Ben de erken dogursam cok guzel olacak ama nasip tabi. Erken dogurunca dogum oncesi iznimi dogum sonrasina aktarabiliyorum ama vaktinde dogurursam aktaramiyorum. Cok gicik bu sistemler.
Geecekten oyle mi? Mesela 1 hafta erken geldi bebek. Dogum izni sonrasinda 13 yerine 14 hafta mi oluyor? Bir de bu sadece normal dogum icin mi gecerli? Benimki 39'da sezaryen olacak her sey yolunda giderse.Kizim gitmesin o hafta gidilir mi? Baksana topikte bile millet dogurdu erkenden:))
Ben de erken dogursam cok guzel olacak ama nasip tabi. Erken dogurunca dogum oncesi iznimi dogum sonrasina aktarabiliyorum ama vaktinde dogurursam aktaramiyorum. Cok gicik bu sistemler.
Sezeryanla doğurunca erken olmuyor di mi, ne zaman erken oluyor? Benim 37 hafta 22 Ağustos'ta doluyor.Kizim gitmesin o hafta gidilir mi? Baksana topikte bile millet dogurdu erkenden:))
Benim ailem uzak bir şehirde, belki bu yüzden kendimi çaresiz hissediyorum bilemiyorumHic belli olmuyor ki bu dogum işleri
Bebek ne zaman isterse o zaman gelir diyorlar ya hakkaten öyle
32.haftasında doguran arkadasımda var 41.haftasında hala doguramayan mecbur sezeryana alınanda
Hastaneye kendim gidip kendi kendime doguruyormusum
Artık kendime gelince çocuğumun fotolarını atar haber veririm
ya onlar neden düşünmüyo gitmemeyiBEn cok rahatım galiba ya
Gece 1de elsin ne olacakki taksiyle gecerim modundayım
Düşün bide benimki 250km ötede üc gün kalıcak 38.haftamdayken hicte gitme etme demiyorum hatta bi bucuk gün gideyim dedi olmaz hic bi işe yaramazki iki bucuk gün kal diye ısrar ettim resmen
Kesinlikle. Bayram'ın ilk günü yine o bir buçuk saatlik mesafede olacak malesef, kurban işlerini yine ona yıktılar. Üstüne bir de düğün denirse yuh dicem. Bir de hiç toz kondurmaz ailesine, ne zaman karşı çıksam ya küsmüştür ya beni ağlatmıştır söylenerek.ya onlar neden düşünmüyo gitmemeyi
limelemon
bi düğünden bi memleket ziyaretinden de eksik kalsın
şahsen ben gidemem dedim bayrama o da gitmesin bensiz yani ne yapayım dimi hepsi olur da o anlar tekrar yaşanır mı?
Ödemin varsa tuzu kesmeni öneririm, bende çok farketti. Evde sıcakta zor ama işe gitmekten iyi emin ol. Başta biraz boşluğa düşebilirsin, halledemediğimiz işler varsa onlarla ilgilen. Ege sıcağına benzemez yine İstanbul. Dizi izle kitap oku yemeğini yap ohhhh daha ne olsunZaten yasal iznimiz bu haftaya kadar sadece dahada calısamayız ki calısmayalımda zaten
Kafamı kaldıramıyorum ögleden sonra küt diye agırlık cöküyor
Hareketlerim 80lik nene kıvamında
Allahtan sancım yok ödem cok sadece kaldı üc gün diye gün sayıyorum resmen
Hoş evde bu sıcaklarda ne yapacaksam ye iç yat anca:)
Gezmeye diye size mi geliyorlar, kendi kardeşim ailesiyle gezmeye gelecekti ses etmedim onlar da doğum sonrasına bırakmışlar sanırım, bu halde kendim gezmiyorum ki kimi gezdireyim sıcakta. Dışarda her vakit wc bulunmuyor, bulunsa da güvenilmez, çişimi tutmaktan idrar yolu ilt. oluyorum. Ayaklar ödem yapıyor, canı sıkılan gitsin gezsin hiç işim olmaz, şu yaşımdan sonra beni düşünmeyenleri düşünmemeyi öğreniyorum bravo bana.ya sorma benimkiler de gezmeye geliyo 36. haftamda sicaklar da bastırdı
ayniyiz valla dokunmadigim bir iş olmamıştır gel gorki kendi işimde yalnızım
Olabilir tabi benim yarım saat mesafede ailem var onlara güveniyorum en kötü :)Benim ailem uzak bir şehirde, belki bu yüzden kendimi çaresiz hissediyorum bilemiyorumGeçen hafta 3 günlük uzak iş seyahatini bitirdi çok şükür, artık sizi yalnız bırakamam dedi ama bakalım
Yok keyfi değil orda arsalarından toplayacakları mahsuller var satıs icinya onlar neden düşünmüyo gitmemeyi
limelemon
bi düğünden bi memleket ziyaretinden de eksik kalsın
şahsen ben gidemem dedim bayrama o da gitmesin bensiz yani ne yapayım dimi hepsi olur da o anlar tekrar yaşanır mı?
aynen canim istanbula geliyorlar yatılı misafir sıcak ve eşim gezdirecekGezmeye diye size mi geliyorlar, kendi kardeşim ailesiyle gezmeye gelecekti ses etmedim onlar da doğum sonrasına bırakmışlar sanırım, bu halde kendim gezmiyorum ki kimi gezdireyim sıcakta. Dışarda her vakit wc bulunmuyor, bulunsa da güvenilmez, çişimi tutmaktan idrar yolu ilt. oluyorum. Ayaklar ödem yapıyor, canı sıkılan gitsin gezsin hiç işim olmaz, şu yaşımdan sonra beni düşünmeyenleri düşünmemeyi öğreniyorum bravo bana.
öyle de ne biliyim gitmek falan değil mesele aslında arkadaşım arabası ile gitti kendisi doğuma eşi avrupa yakasindaydi bi iş içinYok keyfi değil orda arsalarından toplayacakları mahsuller var satıs icin
Evin erkegi eşim oldugu icin işcilerde erkekleri kaale alıyor diye işcileri yönetmeye gidiyor
Buraya yazana kadarda hic dert etmemiştim acıkcası ne yalan söyliyim :)
Sokagımızda iskinin calısması var bi türlü bitmeyen kaç haftadırÖdemin varsa tuzu kesmeni öneririm, bende çok farketti. Evde sıcakta zor ama işe gitmekten iyi emin ol. Başta biraz boşluğa düşebilirsin, halledemediğimiz işler varsa onlarla ilgilen. Ege sıcağına benzemez yine İstanbul. Dizi izle kitap oku yemeğini yap ohhhh daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?