Ay Allah seni ne yapmasin. Sesli guldum. Cok komik. Insallah suyun vaktinde gelir canim.
Ay sorma ya bide tam göbek altından baslıyor böyle suyuda ayarlayamadım tabi baya asagı kadar aktı bacak komple ıslak
Kat görevlisi demese hala niye millet böyle bakıyor diye düşünürdüm herhalde

Yanlıs biliyor olmayasın yasal olarak calıstıramazlar mecbur 37.haftada cıkarıyorlar işe maximumu o
Evde klima var ama olsa ne olcak camış gibi yatıcam zaten halim yok

BEn cok rahatım galiba ya
Gece 1de elsin ne olacakki taksiyle gecerim modundayım
Düşün bide benimki 250km ötede üc gün kalıcak 38.haftamdayken hicte gitme etme demiyorum hatta bi bucuk gün gideyim dedi olmaz hic bi işe yaramazki iki bucuk gün kal diye ısrar ettim resmen

O zaman görüyorum ve arttırıyorum bayramda yani 38.haftamdayken eşim ikibucuk günlüğüne memleketine gidicek 3.5 saatlik yol :)
Kizim gitmesin o hafta gidilir mi? Baksana topikte bile millet dogurdu erkenden:))
Tabi siz bilirsiniz. Beni evde esim yatirip kaldiriyor.
Ben de erken dogursam cok guzel olacak ama nasip tabi. Erken dogurunca dogum oncesi iznimi dogum sonrasina aktarabiliyorum ama vaktinde dogurursam aktaramiyorum. Cok gicik bu sistemler.

Hic belli olmuyor ki bu dogum işleri
Bebek ne zaman isterse o zaman gelir diyorlar ya hakkaten öyle
32.haftasında doguran arkadasımda var 41.haftasında hala doguramayan mecbur sezeryana alınanda
Hastaneye kendim gidip kendi kendime doguruyormusum
Artık kendime gelince çocuğumun fotolarını atar haber veririm

Geecekten oyle mi? Mesela 1 hafta erken geldi bebek. Dogum izni sonrasinda 13 yerine 14 hafta mi oluyor? Bir de bu sadece normal dogum icin mi gecerli? Benimki 39'da sezaryen olacak her sey yolunda giderse.

Sezeryanla doğurunca erken olmuyor di mi, ne zaman erken oluyor? Benim 37 hafta 22 Ağustos'ta doluyor.

Bunu diyorsun sanırım ama ben anlamadım a şıkkını. Neye göre kime göre erken doğum, kaç haftaya kadar erken sayılıyor.

Benim ailem uzak bir şehirde, belki bu yüzden kendimi çaresiz hissediyorum bilemiyorum Geçen hafta 3 günlük uzak iş seyahatini bitirdi çok şükür, artık sizi yalnız bırakamam dedi ama bakalım

ya onlar neden düşünmüyo gitmemeyi
limelemon
bi düğünden bi memleket ziyaretinden de eksik kalsın
şahsen ben gidemem dedim bayrama o da gitmesin bensiz yani ne yapayım dimi hepsi olur da o anlar tekrar yaşanır mı?

Kesinlikle. Bayram'ın ilk günü yine o bir buçuk saatlik mesafede olacak malesef, kurban işlerini yine ona yıktılar. Üstüne bir de düğün denirse yuh dicem. Bir de hiç toz kondurmaz ailesine, ne zaman karşı çıksam ya küsmüştür ya beni ağlatmıştır söylenerek.

Ödemin varsa tuzu kesmeni öneririm, bende çok farketti. Evde sıcakta zor ama işe gitmekten iyi emin ol. Başta biraz boşluğa düşebilirsin, halledemediğimiz işler varsa onlarla ilgilen. Ege sıcağına benzemez yine İstanbul. Dizi izle kitap oku yemeğini yap ohhhh daha ne olsun

ya sorma benimkiler de gezmeye geliyo 36. haftamda sicaklar da bastırdı
ayniyiz valla dokunmadigim bir iş olmamıştır gel gorki kendi işimde yalnızım
Gezmeye diye size mi geliyorlar, kendi kardeşim ailesiyle gezmeye gelecekti ses etmedim onlar da doğum sonrasına bırakmışlar sanırım, bu halde kendim gezmiyorum ki kimi gezdireyim sıcakta. Dışarda her vakit wc bulunmuyor, bulunsa da güvenilmez, çişimi tutmaktan idrar yolu ilt. oluyorum. Ayaklar ödem yapıyor, canı sıkılan gitsin gezsin hiç işim olmaz, şu yaşımdan sonra beni düşünmeyenleri düşünmemeyi öğreniyorum bravo bana.

Benim ailem uzak bir şehirde, belki bu yüzden kendimi çaresiz hissediyorum bilemiyorum Geçen hafta 3 günlük uzak iş seyahatini bitirdi çok şükür, artık sizi yalnız bırakamam dedi ama bakalım
Olabilir tabi benim yarım saat mesafede ailem var onlara güveniyorum en kötü :)

Yok keyfi değil orda arsalarından toplayacakları mahsuller var satıs icin
Evin erkegi eşim oldugu icin işcilerde erkekleri kaale alıyor diye işcileri yönetmeye gidiyor
Buraya yazana kadarda hic dert etmemiştim acıkcası ne yalan söyliyim :)

aynen canim istanbula geliyorlar yatılı misafir sıcak ve eşim gezdirecek ben gitmem zaten kusura bakmasin kimse araba da kullanmiycam artık yeter...

öyle de ne biliyim gitmek falan değil mesele aslında arkadaşım arabası ile gitti kendisi doğuma eşi avrupa yakasindaydi bi iş için
mesele biraz da neden yanımda olmak için elinden geleni yapmasinki durumu
zorunluluk var tabi basım üstüne fikrimce

Burada okuduklarımla bu erkek aileleri hep bencil hep kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor. Benimkiler de mi problem var derdim herkes güllük gülistanlık derdim değilmiş öyle. Herkes farklı bir türde olaylarla sinaniyor

Sokagımızda iskinin calısması var bi türlü bitmeyen kaç haftadır
kapı duvar hep kapalı actıgımız an toz doluyor içerisi o yüzden emin ol izmirle kapısır evim :)
Sinemaya falan giderim artık kahve içer kitap vs okur bol bol yerim
Tuz cok kullanmıyorum aslında ama haftasonu dün vs full gezme tozma halindeydik dinlenemedim uzanamadım dogru düzgün oda cok etkiledi sisliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…