EVe gidip kavga ediyormusum bu gazla
Haftasonu bi bucuk gün olma iki bucuk gün kal diyen ben simdi fikir değiştiren ben

hay AllahimyA
geri basma sanirim evliliğin yeni zamanla dengelenecek ama baya ağlayıp üzülüyoruz o süreçte

olabilir böyle şeyler son kapris haklarımız ama bu konu da da haklıyız yani bebek ikimizinse zorunlu değilse başımı bekliycek
Valla ben gebeliğimi son bir aydır kullanıyorum diyebilirim oda gercekten agırlastıgım bebegimiz büyüdügü icin kullanmak bile denemez görünüyor zaten halsizligim siskinliğim yavaslıgım vs
Yoksa herşeyi ben giderim ben yaparım modunda ne kusan ne tiksinen ne aşeren ne doğru düzgün duygu patlaması yasayan bi hamile oldum
Bundada dedigim gibi hic aklımdan üc gün cok gitmesin diye gecmedi hatta daha uzatsın diye destekledim
O işyerindeykende dogumum baslayabilir psikolojik olarak zaten uzakta olması fikrine kendimi alıstırdıgım icin belkide ha iki saat ha üc saat uzakta olmasını dert etmedim diyebilirim :)

Geecekten oyle mi? Mesela 1 hafta erken geldi bebek. Dogum izni sonrasinda 13 yerine 14 hafta mi oluyor? Bir de bu sadece normal dogum icin mi gecerli? Benimki 39'da sezaryen olacak her sey yolunda giderse.
Ogretmenlerin yaz iznine denk gelen dogumlarinda gecerli bir durum. Yaza denk geldigi icin dogum oncesi 5 haftami aktaramiyorum. Erken dogum olursa aktarabiliyorum.

Ben de yıkıyorum bugün ☺ Valize mi koyacaksın bebek eşyalarını yoksa bebek bakım çantasına mı?

oğluma küçük valiz almıştım kırılmazlar varya
ona koymayı düşünüyorum ben benimkilerde var çünkü:):)

ben olsam bu halimde asla göndermezdim ne alaka yani
o alışkanlık bekarlıkda kalmış ya sancılansan bişey olsa nasıl
gelicek yanına hemen sakın sakın gönderme normalde bişey demedik
da yok artık bu halimde bile bırakıp gidicen mi de :):):):)

Yanlıs biliyor olmayasın yasal olarak calıstıramazlar mecbur 37.haftada cıkarıyorlar işe maximumu o
Evde klima var ama olsa ne olcak camış gibi yatıcam zaten halim yok

yok doktor raporuyla çalışabiliyosun ya da işyeri müsade eder
denetleme falan olmaz derlerse bi şekilde oluyor bizim burdaki bayanlar
40 yaş üzeri hepsi son güne kadar çalışmış:):):)
ben yatamıyorumda yaa sürekli kalkıyorum uyuşuyor heryerim yatınca:):):)

Aynen onu diyorum. 37den oncesi sanirim arkadasim 35 veya 36da dogum yapti ve izni aktarildi dogum sonrasina.

Kendi eşyalarını ayrı bi valize mi koyacaksın, hepsini aynısına mı canım?

Kendi eşyalarını ayrı bi valize mi koyacaksın, hepsini aynısına mı canım?

aynı canım yanyana ayrı koyucam yani üst üste gelmeyecek
zaten benim pijamalarımda yeni olucağı için sorun olmaz heralde
ped falan zaten ayrı bişeye koyar koyarım çantanın içine çekçek valizler varya
ona yan yana koyulabilir...

Linemon saklat kirbacini gitmesin. Boyle zamanda dugun sirasi mi? Uzak akrabalari hemsire bile dusunmus seni de senin koca mi dusunmeyecek. Kucuk gorumceye ne oluyormus alsin anasini babasini ablasini gitsin dugune.

Öyle mii İlk defa duydum sonuna kadar çalışıldığını
Ben kamu personeliyim o yüzden sgk beni direk 37 de doğum iznine çıkarıyor

Ya herturlu basimizin caresine bakariz ama dedigin gibi mesele o degil. Insan o en ozel aninda esini yaninda istiyor.

Ogretmenlerin yaz iznine denk gelen dogumlarinda gecerli bir durum. Yaza denk geldigi icin dogum oncesi 5 haftami aktaramiyorum. Erken dogum olursa aktarabiliyorum.
Anladim, ben universitede calistigim icin bizde yillik izin hesabi var. O zaman bize uygun degil bu durum.

Ya zaten su wc mevzusu cok sinir. Resmen fazla uzaga gidemiyorum, wc bulamazsam diye aksam esimle yuruyuse cikalim diyoruz, onda bile zorlaniyorum.

Öyle mii İlk defa duydum sonuna kadar çalışıldığını
Ben kamu personeliyim o yüzden sgk beni direk 37 de doğum iznine çıkarıyor

doktorumda demişti daha devam etmek istersen iş yeri halledilir diye:):)
özel sektördeyim belki ondandır:):):

Selam kızlar geçen sene bu zamanlar bende hamileydim Hande Mina mın gelmesini dört gözle bekliyordum,,, zaman çok çabuk geçiyor şimdi doğumgünü için plan yapıyoruz

Hepinize hayırlı doğumlar

Bebeklerinizle Musmutlu olun inşallahhhh

Maşallah sizin kızınıza da Rabbim saglıklı sizle uzun ömürler nasip etsin

Kizlar doktora gittim. Bebisim buyumus teyzeleri. 21 agustos son randevumuz, ozaman dogum icin gun verecek. Ama ben hala ozel hastanede mi dogursam devlette mi kararsizligi yasiyorum. Ozeldeki doktoruma nasil diyecem sende dogum yapmicam siye oooofff deli olacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…