- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Maşallah maşallahKizlar doktora gittim. Bebisim buyumus teyzeleri. 21 agustos son randevumuz, ozaman dogum icin gun verecek. Ama ben hala ozel hastanede mi dogursam devlette mi kararsizligi yasiyorum. Ozeldeki doktoruma nasil diyecem sende dogum yapmicam siye oooofff deli olacam.
Ben de Bengu'yu takip ediyordum. O degil de Bengu'nun bircok fotografta ustunde olan acik mavi elbiseyi ben de h&m'den siparis etmistim. Ama durusunu begenmeyip iade etmistim. Sonra Bengu'nun ustunde gorunce sasirdim, dedim vay be Bengu bile h&m'den alisveris yapiyor.
Ayy gözüme büyük geldi bu kıyafetler, çekimden ötürü sanırım. Çok tatlılar yaa maşallah içinde de görürüz inşallahKızlar ilk sefer hangilerini giydirmek daha iyi olur?
Eki Görüntüle 2296128
Ahahahaha çok güldüm yaa.Ayılayım diye kahve içerken üstüme döktüm beyaz pantolonum komple kahve oldu diye su tutup biraz sabunladım derken her görenin gözleri fal tası gibi ne oldu diyor
Sonradan anladım ki suyumun geldigini sanmıslar
İyi günlerde kullan çok güzelleryesilus senin sitede yaptırdığım uyku arkadası ve cıngırak geldi çok tatlı ya çok sevdim ben uyurum bu gece bunlarla
Ayy darısı bize inşallah sağlıkla. Normal doğum mu yaptınız?Selam kızlar geçen sene bu zamanlar bende hamileydim Hande Mina mın gelmesini dört gözle bekliyordum,,, zaman çok çabuk geçiyor şimdi doğumgünü için plan yapıyoruz
Hepinize hayırlı doğumlar
Bebeklerinizle Musmutlu olun inşallahhhh
Bişey olmaz canım sonuçta her muayeneye para ödüyoruz bedava bakmıyor kiKizlar doktora gittim. Bebisim buyumus teyzeleri. 21 agustos son randevumuz, ozaman dogum icin gun verecek. Ama ben hala ozel hastanede mi dogursam devlette mi kararsizligi yasiyorum. Ozeldeki doktoruma nasil diyecem sende dogum yapmicam siye oooofff deli olacam.
Ayy çok tatlı bende çok seviyorum çok iyi yaptın güle güle kullanınyesilus senin sitede yaptırdığım uyku arkadası ve cıngırak geldi çok tatlı ya çok sevdim ben uyurum bu gece bunlarla
normalde boyu daha uzun ben biraz kısalttım kapı süsü yapıcam çünkü. o halini de atarımAyy çok tatlı bende çok seviyorum çok iyi yaptın güle güle kullanın
Tabi elzem durumlarda ailesini götürsün o sırada ilerlemiş durumdaysa yanında herhangi biri dursun ama ,1.5 saatlik mesafe diyor ne olcakki istanbul icinde ben her gün 1-1.3saat arası eşim iki saatte anca işe gidiyoruz günümüzün en az üc saati yolda geciyor
ben izne ayrılınca eşim ayrılmayacak bende yalnız olucam ne olacak ki su geldigi gibi bebek cıkmıyor :)
normalde boyu daha uzun ben biraz kısalttım kapı süsü yapıcam çünkü. o halini de atarım
aynen canımKızlar, bence bayramda iki saat bile olsa yola mola gitmeyin, esinizi de gondermeyin. Ben ilk kizimda yaptım o hatayı kanamam oldu doguruyodum erkenden.
Bir de bayramda bol bol uyuyun. Son uykular. Dediydi dersiniz :)
Kisiye gore degisiyor. Ben biberon goturecegim, mama goturmeyecegim. Yenidogan akisli minik bir biberon aldim, onu da belki emmezse sutumu sagip veririz diye. Orada kasik ya da baska bir sey kullanmalarini istemiyorum. Sutum gelmezse mamayi bir sekilde aliriz. Ben de hastanede ikram yapmayacagim. Belki esim bir kutu cikolata alir, gelenlere ikram eder ama evde ikram edecegim ozel cikolatalarimi. Hastane susu falan da yapmiyorum. Hatta laf aramizda lohusa taci bile almadim, pek hoslanmiyorum bu tarz seylerden. Burada cogu kisi depend koyuyor cantasina ama yakinlarim hep pedin yetecegini soyluyor, o yuzden ben de sadece en buyuk pedlerden koyacagim. Yetmezse o da alinir bir sekilde.Merhaba hanımlar... Ben yorumları baya okudum ama bazıları biberon-mama götür diyor bazıları goturme diyorve çikolata vs yazilmis hastane için de ben kimseyi cagirmadan eşim anneannem annem vs olarak gitme planı kuruyorum. Kalabalık istemiyorum. Hastane için cikolata-lokum vs şart mı? Ve kendimiz icin normal ped mi alacagiz yoksa yetişkin bezi tarzı birşey mi? Kafam gerçekten çok karışık
Sen anlattıkça ben sinirleniyorum , görümcelerin çok biliyorsa kendileri araba alsın kullansın bekarlıkla evlilik , üstelik bebek bekliyorsunuz aynı şeyler değilDüğün işi bayramdan sonra canım bakalım en son biz gitmeyiz diyordu ama. Arabaları yok, benden önce 8 sene alışmışlar özel şoför gibi, şimdi dedikleri olmayınca surat yapıyorlar. Küçük görümcem istediği yerlere gidilmiyor diye baskı üstüne baskı, başında babası var ama kayınpederimi adamdan sayan yok, sen yapamazsın diye iyice pasifleştirmişler adamı, öyle oturuyor koltuğunda anca.
BEn cok rahatım galiba ya
Gece 1de elsin ne olacakki taksiyle gecerim modundayım
Düşün bide benimki 250km ötede üc gün kalıcak 38.haftamdayken hicte gitme etme demiyorum hatta bi bucuk gün gideyim dedi olmaz hic bi işe yaramazki iki bucuk gün kal diye ısrar ettim resmen
Evet evet bende öyle 2 gündür keyif yapıyorum bugün arkadaşımı çağırdım hattaÖdemin varsa tuzu kesmeni öneririm, bende çok farketti. Evde sıcakta zor ama işe gitmekten iyi emin ol. Başta biraz boşluğa düşebilirsin, halledemediğimiz işler varsa onlarla ilgilen. Ege sıcağına benzemez yine İstanbul. Dizi izle kitap oku yemeğini yap ohhhh daha ne olsun
Şu an biraz rahatladım çünkü ben de lohusa tacı vs almayı düşünmüyorum. Bunu söylediğimde herkes yadirgiyor ama içimden gelmiyor. O sırada onu takmayı dusunecegimi sanmıyorum. O halde ben de gece için olan pedlerden alayım. Yani süs vs ikram düşünmüyorum ama herkes yazınca kendimde bir an eksiklik varmış gibi hissettim. Bir de biz normal bir biberon aldık. Aldığımız yerdeki hanımefendi yenifogana uygun olacağını, fark etmediğini söylemişti. Gerçekten öyle mi?Kisiye gore degisiyor. Ben biberon goturecegim, mama goturmeyecegim. Yenidogan akisli minik bir biberon aldim, onu da belki emmezse sutumu sagip veririz diye. Orada kasik ya da baska bir sey kullanmalarini istemiyorum. Sutum gelmezse mamayi bir sekilde aliriz. Ben de hastanede ikram yapmayacagim. Belki esim bir kutu cikolata alir, gelenlere ikram eder ama evde ikram edecegim ozel cikolatalarimi. Hastane susu falan da yapmiyorum. Hatta laf aramizda lohusa taci bile almadim, pek hoslanmiyorum bu tarz seylerden. Burada cogu kisi depend koyuyor cantasina ama yakinlarim hep pedin yetecegini soyluyor, o yuzden ben de sadece en buyuk pedlerden koyacagim. Yetmezse o da alinir bir sekilde.
Yani herkes kendine ve begenisine gore bir seyler yapiyor. Kisiye gore cok degisiyor.
Aynı ben de böyle düşünüyorum ,geçen gün lohusalığım için plan yapmaya çalışırken , bide sizinkileri mi eyleyeceğiz önemli olan ben dedim , ağzımla resmenLinemon saklat kirbacini gitmesin. Boyle zamanda dugun sirasi mi? Uzak akrabalari hemsire bile dusunmus seni de senin koca mi dusunmeyecek. Kucuk gorumceye ne oluyormus alsin anasini babasini ablasini gitsin dugune.
Gün vermek için 21 Ağustos geç değil mi canım, şuan 36 hafta içindesin. Bana 20 gün sonra gel dedi gün verecekKizlar doktora gittim. Bebisim buyumus teyzeleri. 21 agustos son randevumuz, ozaman dogum icin gun verecek. Ama ben hala ozel hastanede mi dogursam devlette mi kararsizligi yasiyorum. Ozeldeki doktoruma nasil diyecem sende dogum yapmicam siye oooofff deli olacam.
Bayramda kayınvalide memlekete gidecek yeğeninin düğünü var , 2 gün kalıp gelicem sakın doğurma diyor o bile telaş yapıyor yani gerçekten ihtiyaç olan ve kaçırılmayacak dönemlerLinemon saklat kirbacini gitmesin. Boyle zamanda dugun sirasi mi? Uzak akrabalari hemsire bile dusunmus seni de senin koca mi dusunmeyecek. Kucuk gorumceye ne oluyormus alsin anasini babasini ablasini gitsin dugune.
aynen canım
bu arada sen de mi iki kız annesi olucaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?