Maşallah maşallah
Özel doktorunla sürekli iletişim halindemisin ki acıklama yapmasan ne olur ben üc ay gitmesem doktorum hatırlamaz bile beni

h&m nin bebek koleksiyonuna sardım ben de. Önceden işim olmazdı tabi şimdi bakıyorum. Güzel indirime de giriyor.
Kızlar ilk sefer hangilerini giydirmek daha iyi olur?
Eki Görüntüle 2296128
Ayy gözüme büyük geldi bu kıyafetler, çekimden ötürü sanırım. Çok tatlılar yaa maşallah içinde de görürüz inşallah
Ahahahaha çok güldüm yaa.
yesilus senin sitede yaptırdığım uyku arkadası ve cıngırak geldi çok tatlı ya çok sevdim ben uyurum bu gece bunlarla
İyi günlerde kullan çok güzeller
Ayy darısı bize inşallah sağlıkla. Normal doğum mu yaptınız?

Merhaba hanımlar... Ben yorumları baya okudum ama bazıları biberon-mama götür diyor bazıları goturme diyor ve çikolata vs yazilmis hastane için de ben kimseyi cagirmadan eşim anneannem annem vs olarak gitme planı kuruyorum. Kalabalık istemiyorum. Hastane için cikolata-lokum vs şart mı? Ve kendimiz icin normal ped mi alacagiz yoksa yetişkin bezi tarzı birşey mi? Kafam gerçekten çok karışık

Bişey olmaz canım sonuçta her muayeneye para ödüyoruz bedava bakmıyor ki
8 aya bakınca baya bi şey ödemişiz
Takılma bence

Tabi elzem durumlarda ailesini götürsün o sırada ilerlemiş durumdaysa yanında herhangi biri dursun ama , limelemon eşinin ailesi her fırsatta gezdirilmek istendiği için ailenin istekleri bitmiyor o yüzden gerçekten rahatsızlık verici bir durum

Kisiye gore degisiyor. Ben biberon goturecegim, mama goturmeyecegim. Yenidogan akisli minik bir biberon aldim, onu da belki emmezse sutumu sagip veririz diye. Orada kasik ya da baska bir sey kullanmalarini istemiyorum. Sutum gelmezse mamayi bir sekilde aliriz. Ben de hastanede ikram yapmayacagim. Belki esim bir kutu cikolata alir, gelenlere ikram eder ama evde ikram edecegim ozel cikolatalarimi. Hastane susu falan da yapmiyorum. Hatta laf aramizda lohusa taci bile almadim, pek hoslanmiyorum bu tarz seylerden. Burada cogu kisi depend koyuyor cantasina ama yakinlarim hep pedin yetecegini soyluyor, o yuzden ben de sadece en buyuk pedlerden koyacagim. Yetmezse o da alinir bir sekilde.

Yani herkes kendine ve begenisine gore bir seyler yapiyor. Kisiye gore cok degisiyor.

Sen anlattıkça ben sinirleniyorum , görümcelerin çok biliyorsa kendileri araba alsın kullansın bekarlıkla evlilik , üstelik bebek bekliyorsunuz aynı şeyler değil
Geçen gün bende eşimi uyardım. Malum lohusalık dönemimde görümcem ile başlıyor geçen bahsetmiştim bende de kayınvalide olacak görümcemin 21 aylık bebeği de bize gelecek başka çare yok. Peki dedim bebeği kim alıp getirecek bize güvenip mi iş yapıyorlar dedim, biz destek olabilelim diye bize biraz yalına taşının dedi zaten ev arıyorlardı çünkü. Taşınma işi de beklemeye alındı, getirip götürme işi bize kilitlenecek belli yani , evleri arabayla 10-15 dk ama çok ters yollar kötü neyse dedim ailen için bişeyler yapabiliyor olman beni de mutlu ediyor gurur verici hayırlı evlat olman seni iyi bir aile babası da yapıyor aynı zamanda fakat biz artık bir aileyiz birde küçük bebeğimiz olacak o yüzden sınırını bil dedim

Ay Yok bende göndermem hatta düşünse bile kızarım ne alaka yani gezme zamanımı ben eve kitlenecem sen takıl kafana göre yani mecburiyet olmadığı sürece keyfi takılamaz son dönemimde

Evet evet bende öyle 2 gündür keyif yapıyorum bugün arkadaşımı çağırdım hatta sabah kızımla kendime güzel bir kahvaltı hazırladım sonra mutfağı toparladım hiç kendimi yormadan gittim sola yattım dinlendim kızım çok orasını burasını dayıyor arada sancı da oluyor onu rahat hissettirmek istiyorum , sonra duşa girip kendime soğuk meyve tabağı hazırladım kremlenirken ninni şarkı söyledim sonra serin serin meyve yedim , sonra kalktım biraz ütü yaptım ve yine soluma yattım sonra salatalı ızgara yaptım kendime biraz kitap okudum kafamı boşalttım ihtiyacım olan da buydu , rahatlamak

Şu an biraz rahatladım çünkü ben de lohusa tacı vs almayı düşünmüyorum. Bunu söylediğimde herkes yadirgiyor ama içimden gelmiyor. O sırada onu takmayı dusunecegimi sanmıyorum. O halde ben de gece için olan pedlerden alayım. Yani süs vs ikram düşünmüyorum ama herkes yazınca kendimde bir an eksiklik varmış gibi hissettim. Bir de biz normal bir biberon aldık. Aldığımız yerdeki hanımefendi yenifogana uygun olacağını, fark etmediğini söylemişti. Gerçekten öyle mi?

Linemon saklat kirbacini gitmesin. Boyle zamanda dugun sirasi mi? Uzak akrabalari hemsire bile dusunmus seni de senin koca mi dusunmeyecek. Kucuk gorumceye ne oluyormus alsin anasini babasini ablasini gitsin dugune.
Aynı ben de böyle düşünüyorum ,geçen gün lohusalığım için plan yapmaya çalışırken , bide sizinkileri mi eyleyeceğiz önemli olan ben dedim , ağzımla resmen sen böyle düşünmezsen kimse düşünmez

Son düzenleme:
Gün vermek için 21 Ağustos geç değil mi canım, şuan 36 hafta içindesin. Bana 20 gün sonra gel dedi gün verecek

Linemon saklat kirbacini gitmesin. Boyle zamanda dugun sirasi mi? Uzak akrabalari hemsire bile dusunmus seni de senin koca mi dusunmeyecek. Kucuk gorumceye ne oluyormus alsin anasini babasini ablasini gitsin dugune.
Bayramda kayınvalide memlekete gidecek yeğeninin düğünü var , 2 gün kalıp gelicem sakın doğurma diyor o bile telaş yapıyor yani gerçekten ihtiyaç olan ve kaçırılmayacak dönemler

Merhaba kızlar ben 32 haftalık hamileyim pazar günü sancim çıktı 1 gün yattım hastanede azalınca eve gönderdi doktor wcye kalkmama izin var sadece aynı durumları Yasayan var mı strese girmek istemiyorum ama işte ister istemez oluyor 1 ay daha dayansa iyiydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…