Ebet phillips avent, natural biberon emzigi.

Güzel anneler iyi akşamlar herkese Bebişe ilk giydirileceklerin olduğu keseye neler koyuyorduk kıyafet ve battaniye dışında, bez koyarız heralde, ıslak mendil de koyuyor muyduk
Bunlar da oğlumun ilk giyecekleri olacak inşallah

Eklentiler

• CFF5B0DB-9726-471D-B905-65BEA3EFCDBA.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 49

Evet bilmek mi iyi bilmemek mi bilemiyorum :) sezeryan mi istesem diyorum sonra ondan da tedirgin oluyorum sacma bi ruh haline girdim. Sanci cekmekten cok nasil cikacak ben basaramazsam bebegi sıkintiya sokarsam diye dusunceler geldi. Neden boyle oldum bilmiyorum Rabbim hepimizin dogumlarini en kolayi eylesin insallah.

ee şimdi anormal bişey olmadan duracak mıymış bebek
ne diyerek gönderdiler...
Sancim azalınca gönderdiler eve artınca suyum gelince yada kanaman olunca hemen gel dediler biraz var sancim şimdi korkuyorum ne kadar dayanır bilmiyorum

Ya yok artık 21 aylık bebek nedir, hangi biriyle ilgilenecek kayınvaliden, çok kötü denk gelmiş. Evet bahsetmiştin hatırlıyorum damat tarafından ilgilenecek kimse yok demiştin, hadi geldi diyelim dediğin gibi evden al evine götür oldu canım. Ama sizde getirip götürme potansiyeli varsa hayatta kendileri uğraşmaz söyleyim, bizimki de hep öyle alıştırmış. Nerdeyse WC'ye gitseler kardeşim gel bizi al diyecekler

Ben varım canım nişanim geldi sancilarim başladı benimde 32 +1 im heran herşey olabilir dün sancimi azaltıp eve gönderdiler şuan yatarak bekliyorum

Ay Yok bende göndermem hatta düşünse bile kızarım ne alaka yani gezme zamanımı ben eve kitlenecem sen takıl kafana göre yani mecburiyet olmadığı sürece keyfi takılamaz son dönemimde
Yok gezme olsa bende olay cıkarırdım iş icin bu ve gercekten buraya yazana kadar kendime dert olarak bile görmemiştim

Sancim azalınca gönderdiler eve artınca suyum gelince yada kanaman olunca hemen gel dediler biraz var sancim şimdi korkuyorum ne kadar dayanır bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canim
yardimcimiz olsun
ben de ağrıyı takip ediyorum geçmesini bekliyorum...

Ben varım canım nişanim geldi sancilarim başladı benimde 32 +1 im heran herşey olabilir dün sancimi azaltıp eve gönderdiler şuan yatarak bekliyorum
bebeğinin gelişimi ve kilosu nasil olası bi durumdan ne kadar etkilenir canim

Ohhhh sefan olsun

Dün hemşire dedi ki biberonu istemiyoruz, süt sağıp versek bile küçük bir kaşıkla yapmalıyız buna, yoksa meme reddi olur fln. Bilmiyorum ben de yenidoğan akışlı bir biberon almak istiyorum. Mama götürmicem ben de, lazım olursa alınır, hastanelerin yanı eczane dolu.

Bilemedim, benim hastanemin politikasi nedir. Cuma gunu kontrolum var, unutmazsam soracagim bunlari.

Kizlar, benim oglan normalde asiri hareketli degildi. Iki gundur ne zaman elimi gogsumle gobegim arasina koysam sanki tepki veriyor. Cek elini orada diyor. Anlamadim rahatsiz mi oluyor, tepki mi veriyor, normal mi? Acaba yeri cok daraldi ondan mi? Ama resmen birinde attigi tekmeyle elimi kendiliginden indirtti

Hoşgeldin ben biberon koydum yenidoğana uyumlu hazirlik falan yapmicam çikolata falan yaptirmicam devlet hastanesinde doğumum olucak gerek duymadım hastaneyede gelecek olan kimse yok annem eşim kayinvalidem gelir depend almadim ben hasta bezi aldim eczaneye sordum verdi onu koydum

Benim normal doğumdan çok korkan bir arkadaşım vardı sezeryan istedi, öyle daha mutlu daha rahat oldu. Senin psikolojin de çok önemli. Doktorunla tüm kaygılarını paylaş, ortak bi karar alırsınız zaten. Yalnız normal doğumda epidural da mantıklı gibi, sancının en yoğun saatlerini daha rahat geçirmeni sağlıyor

Bende de öncesinde tansiyon problemi vardı 21.haftada çıktı. Resmen haftaları saydım, her biten haftada Ohhh bere dedim. 30.haftada kolestaz çıktı bi de ki o daha da sıkıntılı bir durummuş. Ama artık korkmuyorum 34 olduk, 2 hafta daha dayansa sonra doğada sıkıntı yok. İnşallah seninki de 3-4 hafta daha sabreder. Kendine hep haftalık hedef koy 33ü bi atlatsak, 34ü bi atlatsak gibi o zaman daha kolay geçiyor sanki

Güle güle giyinsin insallah oğlusun ben kıyafet dışında 2 tane bez koydum ıslak mendil koymadım

Tepki veriyordur annesine benim oğlumda aşırı hareketli bazen hic sesi çıkmıyo uyan saatler sesleniyorum hemen tepki veriyo

Güle güle giyinsin insallah oğlusun ben kıyafet dışında 2 tane bez koydum ıslak mendil koymadım
Islak mendili dogum yapmış bi arkadaşım kendin içinde koy, doğumdan sonra hemşireler ıslak mendil ile temizliğini yapıp öyle geceliğini giydiriyolar demişti. Benim ıslak mendil paketlerim kücük diye 4 tane attım çantaya. Hem bebek hem kendim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…