Kızlar bu gün kontrol günümdü kızımı gördüm gelişimi gayet güzel dedi haftasıyla uyumlu gidiyor 2250 gram olmuş teyzeleri nst te bağlandım biraz sancı çıktı bir kaç gündür fazla yoruluyorum sanırım oda etkili oldu anneme gidiyorum gündüzleri ağrıdan kırmaşamıyor fazla yemektir ortalığı toparlamaktı sonrada evde aynılarını yapmak ekstra yoruyor o yüzden de ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor hayırlısı bakalım olacak bı samcılar artık iyice son zamanlara yaklaşıyoruz tahlil vermiştim onlarıda yarın göstercem doktora inşallah bir sıkıntı çıkmaz bizden haberler böyle

Ben de cagirmadim kimseyi sessiz sakin en güzeli. Sağlıcakla doğsun bebiş

Öyle yapacağım sanırım :) illa biri olsun yanindq demeseler anneanneme falan da haber veresim yok açıkçası. Çok karmaşık duygular içinde olacağım diye düşünüyorum. Gerilirim insan olursa :) benim için ne kadar az insan o kadar huzur zamanla her şeye karışacaklar nasıl olsa :) ben de gece pedi alacağım artık:)

Benim kasilmalarim 26 haftaliktan beri var. Su an gitsem yine sanci cikar kesin ama garip bir sekilde rahim agzinda kisalma olmuyor. Ben de alistim duruma ama ilac da kullaniyorum. Doktorun ilac verdi mi? Bol bol su icmeye bak. Tuvalete gitmeyi ihmal etme cunku idrar ve gaz da kasilmalari tetikliyor. Ben 26 dan 34 e geldiysem, senin bebis de bekler umarim.

Sİz de öğretmendiniz sanırım, şimdi ben 37. Haftada Doğum yapsam sonrasına üç hafta aktarabilir miyim? Ben öncesi komple yanacak hatta Ağustos'ta olduğu için sonrası da yanacak diye düşünüyordum.

Maşallah canım çok sevindim gözünüz aydın inşallah en kısa sürede toparlanır iyice bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah
Sagol canim Allah razi olsun amin insallah Allah sana da hepimize de saglikla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin sıkıntılarimizi ustumuzden kaldirsin

Masallah durabildigi kadar dursun insallah cok yorma kendini kg da gayet iyi zamaninda saglikla gelsin inşallah

Geecekten oyle mi? Mesela 1 hafta erken geldi bebek. Dogum izni sonrasinda 13 yerine 14 hafta mi oluyor? Bir de bu sadece normal dogum icin mi gecerli? Benimki 39'da sezaryen olacak her sey yolunda giderse.
Normal doğumda da sezeryanda da 40+0dan önce dogurdugunuzda arada kaç gün kalmışsa aktarılıyor. Mesela ikinci doğumumu sezeryanla 38+4te yaptım 40+0a kadar olan süre (10 gun) doğum sonrasına aktarıldı. Dogum sonrası verilen doğum sonrasi izin kağıdına yazılıyor ona dikkat edin doğru yazılmış mi diye

Sezeryan yada normal farketmez 40+0dan önce olan doğumlar erken sayılıyor mesela 39+2de doğurdunuz diyelim 5 gün sonraya aktarılır. 39+0da doğurdunuz diyelim 7 gün aktarılır gibi

Tskler. Prensesinize mutlu yıllar ❤

Size tavsiyem inş ihtiyaç olmaz ama biberonla vermeyin derim biberonu bardak gibi kullanabilirsiniz ama kaşıkla yada enjektörle verin. Yanınızda plastik kaşık götürün (bebeklerin ek gıdaya geçişte kullandıkları kaşıklardan küçük olanlardan seçip) Çünkü ister istemez yavaş akışlı da olsa biberona alisabiliyorlar

Evet insallah canim büyüğüm 6 yaşında. Bakalım napicam bu kizlarla
Ikincu kizim dogdugunda ilk kizim 6.5 yaşındaydı şükür genel olarak iyi anlaşıyorlar şimdi büyük 10 küçük 3 yaşında oyun arkadaşı oldular. Bakalım 3. Kız kardeş gelince ne yapacaklar?

32 hafta baya iyi bir hafta sayılır tabi bebek anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi orası ayrı ama. Siz kendinizi ve bebegi strese sokmayın doktorunuzun dediklerine harfiyen uyun. Gerisi Allah'tan. Ins saglikla vaktinde gelir bebeginiz

neden gittin agrin sancin mi vardi canım
benim de iki gündür surekli be agrım
ara ara kasık ağrım var doktora da gitmedim
bebek hareket ediyor diye gitmiyorum
Bence doktora kontrol olmakta fayda var nst de çekilir hem. Inş herşey yolundadir

Benim doğumlarım sezeryan bu 3. Sezeryanım. Sizin ilk bebek sanırım. Inanın o kadar güzel bir duygu ki o minnak bebisi kucağınıza ilk alışınız o mis kokusunu ilk içinize çekişiniz. Herşeyi unutturuyor. Benim doğumlarım şükür rahat geçti. Biz ne kadar rahat pozitif olursak herşey o kadar kolay ilerler öyle düşünün. Inş sağlıkla neşeyle kucaklarız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…