Dediğiniz biberonu inceledim de gerçekten çok mantıklı, biraz pahalı ama biberondan süt gelmesi için iyi bi emiş gücü lazım olması memeyi reddi de ortadan kaldırır, eğer ihtiyaç olursa alırım. Sayenizde öğrendim
Allah lohusa zamanında bu sığ insanlardan korusun hepimizi, ne kadar günaha giriyorlar
Duygularımı o kadar iyi ifade ettin ki aynı hislerdeyim sadece bir fark var ben hep korktum doğumdan yeni başlamadı yani, ben doğurursam herkes doğurur gibi. Kendi ağzımla sezeryan istemeye çekiniyorum, normalden de korkuyorum. Kaldım ortada
İnşallah dayanır, vakitlice gelir
Hiç öyle düşünmemeiştim. Tutar niye tutmasın, eyüp sultan da bi kaç kez rastgelmiştim yeni doğum yapanların çikplata falam dağıttığını.
Ben başka bir yere koydum ıslak mendili. Lazım olursa ordan alır kullanılır heralde.
Kizlar esim cikti hastaneden bugun gittim kayinvalideme cok mutluyum o da toparlayacak insallah doguma da 2 gun kaldi heyecan dorukta bende
Gözün aydın. Daha iyi olun inşallah. Sağlıkla kucağınıza alım. Bebeiş daha ne hayırlara gebedir kimbilir
Kucuk kavanozda hastane suslerim hazir kizlar nasil olmusEki Görüntüle 2296337
Ellerine sağlık çok güzel olmuş

Kızlar ben de aventin hem küçük hem büyük boy plastik gibi olan biberon var elimde. Ucuna tek delikli emzik alacağım (acil lazım olursa bulunsun diye, yoksa kolay kolay vermek niyetim yok), bu aventin emzikleri standarttır dimi? Yani cam biberon için ayrı, küçüğü için ayrı, büyüğü için ayrı vs değildir dimi?

Canim biberon almadiysan medela biberon al. Ters cevirsen bile akmiyor. Bebek emmedikce agzina sut damlamiyor. Biraz pahali digerlerine gore ama meme reddi olmasindansa biberon pahali olsun onemli degil. Ben ilk dogumds yaptim o hatayi ama hemsire zorla mama verdirtti. Arkadasim medela kullaniyor bebegi emmeyi birakmadi. Hem meme hem mama seklinde besliyor. Benimki 2 aylikken memeyi birakti ve sagmak cok zor gercekten. Kendisi emse daha rahat.

Onu bilmiyorum ama normalde kış donemine denk gelseydi dogumlarimiz dogum oncesi 8 hafta olan iznimizin 5 haftasini calisabilir raporu ile dogum sonrasina aktarabiliyorduk. Bizim dogumlar yaza denk geldiginden o sekilde aktaramiyoruz. Istisnasi erken dogum yapanlar aktarabiliyor 35 hafta veya 36 hafta gibi. 37 de zaten dogum izninde oluyoruz.

Evet verdi canım hastanede serum ve nidilat verdiler eve geçince popodan fitil verdi. Karnimda sertleşme bel ağrım oluyor ama dayanabildigim kadar dayancam bakalım inşallah senin gibi geçer günler bir an önce

Evet verdi canım hastanede serum ve nidilat verdiler eve geçince popodan fitil verdi. Karnimda sertleşme bel ağrım oluyor ama dayanabildigim kadar dayancam bakalım inşallah senin gibi geçer günler bir an önce
Bebek gercekten gelecegi zamani bekliyor. Yoksa inan ben coktan dogurmustum. Sana bunlari yazarken bile karnim tas gibi. Surekli aklin orada olmasin. Ben artik kasilma olunca nstye bile girmiyorum. Sen sadece bebegin hateketli olmasina dikkat et. Ben de nidicard kullaniyorum. Nidilatin muadili. Fitil endol mu? Progestan vermediler mi?

Kizlar hastaneye biberon goturulmesiyle ilgili olarak bize egitimde sunu soylediler. Hic bir biberon anne memesine benzemez. Bir bakin uclarina gogusleriniz oyle mi diye sordu emzirme hemsiresi bazi biberoblarin ucu sert, bazilari ise yumusakmis. Illa biberon kullanmak zorunda kalirsaniz bunu dikkate alin dedi. Yani gogus uclariniz sertse sert emzikli bir biberon, gogus uclariniz yumusaksa yumusak uclu bir biberon. Hakkaten bizim goguslerimiz bile birbirine benzemezken, biberon nasi anne memesinin yerini tutsun. Bize de ilk etapta kasik vs onerdiler.

Nst de mi sanci cikti? benimde pazartesi günü cikti serum verildi sonraki nst de cikmadi.acilma var mi diye baktilar yok muayene sonrasida biraz lekelenme oldu cok korktum. Dün tekrar gittim nst de cikmadi sanci progestron kullaniyorum, cok fazla kasilmam var insallah 2 hafta daha dayanir

Yok gezme olsa bende olay cıkarırdım iş icin bu ve gercekten buraya yazana kadar kendime dert olarak bile görmemiştim
Yani bende illa yanımda dursun diye değil elbette bir taraftan iş yürütecek ama son zamanlar olduğu için temkinli olmak zorundayım yani sadece arıza çıkartmak için değil Bundan 1 ay önce eşimin ailesi izmire gitme planı yapıyordu tatile , 4 kişi uçak parası çok fazla olur dedi görümcem eşim ben sizi götürürüm dedi bende dedim ki gitmişken sende 1 gün denize girersin ertesi gün gelirsin dedim yani ama bizim araba malum servise gittiği gün evde benim sinirlerim bozuldu eşim çağırdım anda yanıma gelemedi o zaman dedim ki yokluğunda sinirlerim bozuluyor belli gitmek istese de müsade etmezdim , yani üstelik 1 ay önceki halimden eser yok şimdi çok ağırlaştım tek başıma dışarda olmak bile tehlikeli geliyor şuan ve bende soğukkanlıyım ona rağmen

Ben malum hala calısıyorum o yüzden sokaklar vs korkutmuyor :)
Öğle aralarında özellikle dısarı cıkıyorum yürüyüş niyetine
Yoksa gelicekse iş yerimdede gelebilir sokaktada gecenin bi körü de her zaman eşimi yanımda tutamam
İstanbul dısına dogru bi yerde işi evden 60küsür km uzakta ve malum İstanbul trafiği su bu olaki ben evdeyken dogum başlasa bile hastaneye tek gitmem gerekicek her türlü buna alıstırdım kendimi o yüzden şehirdısındaymıs veya işteymiş vs hic dert etmedim eşim benden daha cok gitmemek istiyor ama ordan ailesinin iyi bi geliri var ve yardımcı olmak zorunda annesinede

Standart diye biliyorum. Bende de buyuk boyu da var. Emzikler uyumlu. Buyuklerinki 2 numara akisli, minik yenidogan, ama biberonlara uyumlu.

Kucuk kavanozda hastane suslerim hazir kizlar nasil olmus☺Eki Görüntüle 2296337
Haberler şahane yahu
Eşin eve cıkmıs cok sevindim en kısa süredede iyileşicek eski haline dönecek evinin direği Allahın izniyle
Hediyeliklerde cok güzel olmuş elinize saglık
Evinize önce saglık sonra mutluluk huzur getirsin Zeynep İpek bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…