Sonuçta iş için diyebiliriz, ve eşinin de payı var ürünlerde. Bizimki ancak amelelik yapar.

Ben ilk gebeligimde bu meselenin sut sağma makinasını almıştım oda iyi bu marka güzel ama avent biberon alırken üzerinde zaten 1 delik 2 delik yada 3 delik oluyor ve genişliyor siz yeni doğan 1 alırsanız oda akıtmıyor mamayı ilk doğumum sezeryan ve hiç meme emmeyen bir çocuğum vardı

Kızlar şartlarla alakalı sanırım birazda, bende oğlum benim yüzümden tatile gidemedi diye üzülüyorum, yalvarıyorum resmen 2 günde olsa gidin annemi de alın diye şimdi bayramda yakın bir yerler için ikna etmeye çalışıyorum onları, sırf miniğim mutlu olsun diye...

Ay evet gelismeler super her acima ortak oldunuz ozellikle su son 1 ayda mutlulugumuz da artarak birbirimize bulassin insallah canim bugunume sonsuz sukur icim rahat Allah gercekten de bir zorlugun ardindan kolaylik veriyor bundan sonra sirayla saglikla kuzularimiza kavusalim insallah cuma gunu de iyi haberler ve bir minnak ipek bocugumle araniza donerim insallah

Sagol canim

Oyyy canım çok sevindim gözünüz aydın bebiş de geldi mi neşeniz katlanir
Canim benim sagolasin cok sukur Allah ne guzel denk getirdi o hastanede olsaydi hep aklimda kalacakti cok sukur ki annesinin evinde icim rahat artik bebegimiz bize cok guzel gelecek insallah yeni bir nefes huzur mutluluk olsun yavrularimiz evlerimize gunes gibi dogsunlar

Sonuçta iş için diyebiliriz, ve eşinin de payı var ürünlerde. Bizimki ancak amelelik yapar.
Valla benimkide bişey kazanmıyor amelelik yapmaya gidiyor annesinin parası ama dul kadın sonucta 60küsür yasında üzülüyorum onada tek basına
Ama dedigin gibi seninki tamamen keyfi bişey

Günaydın kızlar kontrolümüz vardı bugün hersey normale dönmüş çok şükür enfeksiyon, hareketleri artık normal düzeyde zaten belli etmişti kilosudatoparlamaya başlamış çok şükür 2000 olmuş (iyiye giderken bi anda alımı durmuştu ondan şüphelendim dedi dr ) miyonluk degildi yanı çok şükür bi rahatlama geldi bana ohh ya hep hayırlı haberlerle gelelim inşallah

Ay hadi inşallah bundan sonra hep güzel haberlerle gelirsin

Ben yaklaşık 4 saat yola gidicem hatta bugün biletimi kestirdim yarın için niye öyle dedin ki şimdi
Ben de gideceğim tatlıcım benim Allah ın izniyle bi şey olmaz inş hatta arabayı kullanacağım 3-4 saat kadar
Kizlar esim cikti hastaneden bugun gittim kayinvalideme cok mutluyum o da toparlayacak insallah doguma da 2 gun kaldi heyecan dorukta bende
Ayyyy çok çok sevindimmm
Toparlancak artık inşallah
bebeğin size hep huzur bereket getirsin

Hediyeliklerin de çok tatlı olmuş güle güle kullanın

Doğuma da azkaldı Allah kolaylık versin yine güzel haberlerle gel inş

Maşallah kuzucuğa

Maşallah toparlamış canım

Benimkide minik canim dün 2250 gr di kızımda aynı bu haftada 2200 doğdu benim bebekler küçük oluyor kendimde kilo almıyorum beslenmiyorum galiba kızımda 34+6 da 2200 doğdu ben 6 kilo aldim. Bu bebegimde 34+3 2250 bukadar benzeyemez . Metobolizmam sanirim cok calisiyo 2 kilo aldim diye dusunurken sabah bi baktim daha 1 kilo almisim daha. Bide erken dogum riskim var gene surekli kasilmam var 2 hafta dayansa diye dua ediyorum. Tabi once bebeklerimizin sagligi en onemli olan

Kızlar hastane çıkışımız ve ek olarak üç tane takımımız 50 cm yani yenidoğan. Ya küçük gelir mi diyorum bu takımlar sanki yıkayınca daha bi minik kaldılar. Aziz bebe'nin hastane çıkışları 56 cm, keşke ondan alsaydım diyorum ama sadece şu delikli yazlık olanlarından vardı, piyasada yok eskisi gibi.

Kucuk buyuk giyecek artik canim. Baktin kucuk geliyor, yeni birseyler aldirirsin esine dogumdan sonra. Benimkiler 56 ama hastane cikisinin tulumu cok kucuk geldi gözüme. Bazi kiyafetlerini 3.6 ay aldim.

inşallah canım inşallah sağlıklı doğacak bebişlerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…