Evet verdi canım hastanede serum ve nidilat verdiler eve geçince popodan fitil verdi. Karnimda sertleşme bel ağrım oluyor ama dayanabildigim kadar dayancam bakalım inşallah senin gibi geçer günler bir an önce
Fitil makattan mi vaginal mi?

geçen de hareket etmiyor diye koşarak gittim ya
üşüttüm heralde diye bi kendimi dinleyip bekleyim dedim
sen nasıl oldun kontrolün ne zaman...
adet baslayacak gibi olan karnımın alt bölgesindeki ağrıyı doktoruma danıştım whatsaptan. Magnezyum ilacımı artırdı günde birdi 2 yada 3 kere iç dedi. Bir de ağrı olunca nst cektir dedi. Kontrolüm 16sinda

Gözünüz aydın amin

Valla o kırılır bu alınır diye hiçççç düşünmeyin gerekli uyarıları yapın alınan alınsın kırılan kırılsın önemli olan bebeginiz

Ya benimki yine makat gelişti kontrolde. Haftalarca başı aşağıda durdu, Doğum yaklaşınca ters döndü bıdık. Hayırlısı.
Benim ilk kızım 34-35 haftalıkken makattan başa dönmüştü. Belki sizin yaramaz da döner

Kumasa sariyorsun ya bebegi tasimak icin
Sling kumasi kendine doluyorsun bebegi icine koyuyorsun esnek bir kumas rahat birsey, evet eski dikis yerlerim sizliyor artik karnim buyudu ya insallah hepimizinki kolay olsun insallah

2. Doğum ilkinden daha kolay oluyor genelde. Olumlu düşünmeye çalışın. Minnoşla kavuşma anına odaklanin

bak onun etkisi mi bilmiyorum ben 2 gündür maden suyunu 1er şişe içiyordum ağrılar bitmedi 48 saat

normalde en az 2 içerdim bugün tekrar 2ser içtim sonra toparladım ilginç

2 sezeryan geçirmiş ve 3. Sezeryana girecek biri olarak rahat olun derim. Biz sakin pozitif olursak inş herşey daha yolunda gider

Canım 24 saatlik idrarda protein kaçağı bakılmış mıydı hiç? Bu arada sen kilo alıyor musun?

Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inş herşey yolunda gider dualarım sizinle

Genel anestezi olacagim diye korkuyorum bende spinal yapmiyo dr bu sefer genel anesteziden uyaninca kafam kotu oluyor bu sefer olmasin insallah acisi da var ama geciyo bi sekilde bebek ve biz saglikla doguralim da insallahe

Doktoruna danışıp omega takviyesi alsan, kan sulandırma etkisinde var biraz bebeğe giden kan akışı artar hem hemde bebek için omega çok faydalı

Islak mendil çantama koydum 1 tane bebegin doğduğunda ilk giyeceği kıyafetleri verirken hemşireye vermicem dedim kendim için doğru oyle silinip geceligimizi giyeriz 1 tane az mi acaba

Evet tarih için, bedeni için vs hiç düşünmeden ay tabiki sezeryan diyenler var çok farklı bir kafa bu hem keyfi hem üzücü bir anne olarak ne kadar özel bir şey yaşadığının farkında değil aslında.. bende normal Doğumu çok destekliyorum ay nasıl olacak diye düşündüğüm anda hemen o düşünceleri Yok edip ben soğukkanlıyım nefes egzersizi çalıştım aylardır yogaya gidiyorum vücudum hamlamasın esnek olabilsin meditasyonla kafam boşalsın vs diye ama dediğin gibi bazılarımızın etrafında çok felaket senaryosu yaşayıp anlatan var. Mesela ablamın kayınvalidesi 2 çocukta normal Doğumla olmuş 4.5 5 kg a yakın çocukları doğurduktan sonra bilmem kaç dikişle tam bir tramva yaşamış hala korkusu baki ne gerek var diyor normal Doğuma tıp gelişti diyor ama anlatamıyorsun çünkü gerçekten tramva yaşamış Ben de ailede ablamlar be kuzenler normal yapabilen Yok ya suyu bitti , ya beklerken dışkısını yedi gibi sebeplerden zoraki sezeeryana alındılar ama ben farklıyım bedenim farklı, kafa yapım farklı şansımı deneyeceğim adı üstünde normal Doğum diyorum.. inşallah Allah en doğrusunu ve sağlıklısını hepimizin gönlüne göre doğumlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Bana soracak olursan ben normal Doğum için deliriyorum kendimi yüreklendiriyorum sezeryan sonrası kimseye muhtaç olmadan ayaklanayım istiyorum ama uzmanlar diyor ki lohusalıkta bunalım yaşamamak için kendinizi her Doğum şekline hazırlayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…