Canım 24 saatlik idrarda protein kaçağı bakılmış mıydı hiç? Bu arada sen kilo alıyor musun?
Yok canim bakmadilar ben kilo aliyorum hem de dikkat ettigim halde. Bu dedigin tahlili saglik ocagi da yapar mi olmadi ordan yaptirayim?
Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inş herşey yolunda gider dualarım sizinle
Amin cok tesekkur ederiz
Doktoruna danışıp omega takviyesi alsan, kan sulandırma etkisinde var biraz bebeğe giden kan akışı artar hem hemde bebek için omega çok faydalı
Senin yapabilecegin ya da disaridan destekleyecegimiz bir sey yok diyor o yuzden kendimi yetersiz hissediyorum

Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canim dr sadece hareketlerini mi kontrol et dedi başka bise yapılamaz miymis

Adaçayı son haftalarda içiliyo die biliyorum onun yerine yürüyüş plates topuyla hareketler var onlardan yapabilirsin ben şuan plates topuyla çalışıyorum squat yapıyorum evde odalar arası yürüyüş yapıyorum Dışarda malesef yürüyecek yerim yok

Yaa nasıl güzel yazmışsınız, su serpti içime.
Ayy inşallah kolay geçer. Allah yardımcımız olsun. 1-2 saatte doğuranlar gibi doğururuz inşallah.
Bilenler korkuyorsa biz bilmeyenler daha mı çok korkmalıyız
Ay çok haklısın ama ne bileyim, ilkinde normal doğum yapamazsam ikinciye hiç yapamam gibi geliyor. Bi ilkinde denesem mi diye düşünüyorum. Olmazsa alın beni sezeryana diye bağırırım
Sadece kilo sıkıntı mı var? Başka bi sıkıntısı yoksa sorun etme. Bak benim doktorum hep diyor ki, kilolu doğan bebekten çok az kilolu doğan bebeği tercih ederim diyor, doğunca gelişmeye emmeye büyümeye daha elverişli olur diyor.
Ama daha erken neden erken gelmesini istiyorsun ki?
Aynen öyle. En kolay şekilde doğurmak nasip olsun inşallah ya

Magnezyum kasılmaları önlediği için normal doğumu etkiler mi acaba dr lar belli bi haftadan sora biraktiriyolar mi

Aslında ShinSeGi dediği gibi omega kilo kaldiriyo aynı zamanda kan sulandirici takviyesi belki iyi gelebilirdi ama dr daha iyi bilir tabiki
Ama kan sulandirici da son haftalarda kullandirilmiyor. Ben yarin sonuncuyu icecegim cok sukur. Hep korkuyordum, onu icerken dogurur muyum diye.

Bende kullanıyorum dr 36 da bırakırsın dedi bende korkuyom ama bide biraktigim an kan akışı olmaz bise olur die de korkuyom
Bana 34'te birak dedi. Allahin izniyle bi sey olmaz, zaten bu haftaya kadar gorevini gordu. Onlem amacli vermedi mi doktor? Herhangi bir sorun var mi pihtilasmayla ilgili?

Hiç kendini üzme. Foruma kaç oldu yazıyorum. Tekrar tekrar okuyanlardan özür diliyorum ama içini rahatlatmak için tekrar yazacağım. Benim ilk kızım 35+6da 1820 gr doğdu. Ne küvöze girdi ne solunum sıkıntısı yaşadı elhamdülillah. Hastaneden çıktık, evimize geldik. Anne karnında beslenemiyordu. Yememle de alakası yokmuş. Haftada 2 kere nst çekilip bebeğin kalp atışları ve hareketleri takip ediliyordu. 36a kadar bekleyelim sonra sezeryanla alınsın demişti perinatolog. Öyle de oldu.
Bu hamileliğimde yine bebeğimin kilosu az. Yine aynı perinatoloğa gidiyorum. Bu sefer kan akışın çok fena değil. Azcık yemeğe yüklen dedi ama ben yiyemiyorum pek. Yarın randevum var. Bakalım kilo durumumu nasıl. Duruma göre hemen doğum da diyebilir. Nasip kısmet. Hayırlısı diyorum. Bebeğin kilosu kesinlikle sağlığı için endişelendirmesin seni.

Eşinle ilişki ve papatya çayı da tetikliyor haberin olsun
Teşekkür ederim :)İlişki zaten bizde normal seyrinde devam etti hep, hamilelikten sebep onu reddedip madur etmek istemedim doktor da bi yasak koymamıştı diye,
papatyayı adaçayından daha çok tercih ederim muhtemelen, ikisinin de bu saatten sonra zararı oalcağını sanmıyorum günde 1 2 fincan ideal gibime geliyor :)

SurpriseLove
Dayanamadım. Bir kaç birşey daha yazayım istedim. Benim hamileliğimin özellikle son iki ayı zehir olmuştu üzülmekten. Ben hastaneye giderken bebekten çok kendime kıyafet götürmüştüm. Bebek küvözde kalacak ihtiyacı olmayacak diye. Hatta bebek hemşiresi sezeryana girerken bebeğin kıyafetlerini istedi. Bebek küvöze girecek, gerek yok demiştim. Yine de verin demişti. Ameliyathanede kızımı yanağıma tuttular, ben bir an önce alıp götürsünler istedim, bir an önce müdahale edilsin diye. Sonra odaya çıktım, yanıma getirdiler. Ne olduğunu anlayamadım. Meğer turp gibiymiş. Hiç bir sıkıntısı yokmuş. Ve doğum kilosundan ziyde doğum haftsı önemliymiş. Ah ah bunların hiç birini bilmiyordum. Hep bir tedirginlik. Hep bir sıkıntı. Ama sonu güzel oldu. İnşallah sen de bebeğini sağ salim alırsın kucağına.

Cok sagol canim icim rahatladi adam olumsuz konusunca insan korkuyor sagligi da mi sıkıntiya giriyor diye annelik cok guzel ama cok zormus aklimiz hep onlarda Allah acilarini uzuntulerini gostermesin insallah

Masallah kuzuya annesi Allah razi olsun icim ferahladi Rabbim de yarin sana hayirli haberler alip ferahlamayi nasip etsin insallah

Cok sagol canim icim rahatladi adam olumsuz konusunca insan korkuyor sagligi da mi sıkıntiya giriyor diye annelik cok guzel ama cok zormus aklimiz hep onlarda Allah acilarini uzuntulerini gostermesin insallah
Ya ben bazi doktorlari anlamiyorum. Benimle ayni haftada olan arkafasima da bebegin kilosu dusuk besleyememissin deyip kizmis. Oysa soyledigi kilo normal sinirlar icinde. Niye boyle soyleyip moral bozuyorlar anlamiyorum.

Yok sağlık ocağı yapmaz özel hastaneler yapıyor o tahlili. Canım kan sulandırıcılar bebişe akın akışını arttırıyor ve bebeğin beslenmesine bayağa faydası oluyor ama bu haftalarda kan sulandırıcı vermezler artık o yüzden kan sulandırmaya yardımcı omega geldi aklıma ya da tansiyonun çok düşük değilse limon suyu iç. Haftada 2 gün balık ye. Ama yine de kilo almıyorsa üzülme canım, 38 de bile 2250 gibi doğum yapanlar oluyor ama sonra bebek çok güzel toparlanıyor. Tansiyonunu sık sık ölçtür. Preklampsiye yatkınlık da bebek de gelişimi yavaşlatıyor. Bi arkadaşımın öyle oldu, bebek kilo alıyordu sonra bi anda tansiyonu yükseldi ama ilaçla bi kaç hafta daha beklettiler 38 de doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…