Evet baş aşağı duruyormus. Ama ne bileyim doktor o konuda sıkıntı yok deyince dedim acaba başka birşey mi var. Baya geçmeyen bir ağrı. Otururken kalkarken, oksurunce falan. Sadece uzanincq geçiyor. Kilosu iyiyse sevindim teşekkür ederim

Bu bebeğin nasil canim kilosu. Benim kızımda erken haftasına göre küçük doğdu hala oyle zayifki sanki cocuga hic bakamiyomusum gibi yapisal gerci, simdiki bebegimde oyle sansima öncelik sağlıklı olsun en önemlisi o ama kızımda kilodan cok cektim neyaptiysam cöp kiz 4 yasinda persentil kilosu %3-10 arasi ama asiri hareketli bir cocuk

Doğumdan sonra anne sütüyle bayağı toparlamıştı. Sonra ek gıdaya geçtik. Yemek yemeyi oldum olası sevmez. Kilosu boyuna göre az. Yapısal diyorum artık. Anne baba olarak iri yapılıyız ama kızımız senin tabirinle "çöp kız". Sağlığı yerinde olsun. Zayıf olması önemli değil diyorum artık.
Bu bebeğim de zayıf. Kilolu bebek doğuramıyorum. Doktor 2400-2700 arası birşey doğar dedi. Belki o kadar bile olmaz. Büyük kızıma da taş çatlasın 2000-2200 demişti. 1800 doğdu işte.

Cok tesekkur ederiz cok sukur Allah daha baska sorunlar vermesin. Benim minigim erkek teyzesi sana opucuk gonderiyor kuzum☺

Cok tesekkur ederiz cok sukur Allah daha baska sorunlar vermesin. Benim minigim erkek teyzesi sana opucuk gonderiyor kuzum☺
Benimkini kızım kızım diye seve seve sanki tüm bebekler kız gibi kodlandı kafama kusuruma bakmayın. Ben de yakışıklıyı öpüyorum. İnşallah doğunca güzel güzel annesini emip yağız bir delikanlı olur

Selam hayırlı geceler hepinize kızlar okuyorum ama fazla vaktim olmuyor yazmaya baktım ki baya korkularınız var doğum konusunda ama şunu unutmayalım ki bu çok normal bir süreç güzel düşünelim güzel olsun sonunda karnımızın içinde büyüyen mucize kucağımızda olacak normal yada sezaryen illaki dünyaya gelecek bebeklerimiz önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alamamız rabbimin izniyle inşallah biliyorsunuz dur bu benim 4. Bebeğim olacak diğer uç Doğumum normal oldu ama inanın hiç birinde sıkıntı yapmadım hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diye düşündüm hep ve hiç bir doğumunda da kendi sancım gelmedi suni sancı işe doğum yaptım üçünü de diğer arkadaşlarımın dediğine göre kendi sancın gelince daha iyi oluyormuş ama dediğim gibi ben o nasıl bir duygu bilemiyorum ve bana suni sancı çok itici gelmiyor tabiki herkesin ağrı eşiği farklı size tavsiyem kötü doğum hikayelerini dinleyip kendinizi korkutmayın herkesin bünyesi farklıdır 3.doğumuma bebeğim su kesesi çift olduğu için yeri daralmıştı fazla oynamıyordu ve kalp atışlarıda yavaşladığı için 34+5 te suni sancı ile Doğumum başlatıldı sabah erkenden gittim hastaneye yatışım yapıldı serum bağlandı ve yavaş yavaş sancım başladı bende o sırada plates topu üzerinde açılmam kolaylaşsın diye hafif tempoda oturup kalkma hareketleri yaptım saat 12 cibarı 3 4 santim açılmam olmuştu ebe suyumu patlattı açılmam daha çabuk ilerlesin diye ve saat 16:00 civarı sancım baya çoğaldı kontrol için çatala çıltığımda kızımın geldiğini anlamıştım çünkü baya sancı kuyruk sokumu kısmına vurmaya başlamıştı açılmam da 8 cm olmuştu ve doktorumu çağırdılar ve 10 dakika için de de kızım dünyaya geldi ve dikişsiz bir şekilde doğdu sizlere tavsiyem doğum anında tüm gücünüzü ıkınmaya harcamanız sancı geldiği anda çenenizi döşünüze dayayıp tüm gücünüzle ıkınmak doğumu kolaylaştırıyor eğer bağormaya harcarsanız gücünüzü bebeği ittirecek güç kalmıyor zaten bebeğinizi gördükten sonra herşeyi unıtuyorsunız mutluluk gözyaşlarına boğuluyorsunuz çok uzun yazdım ama inanın normal veya sezaryen dediğim gibi önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi bebeklerimizin gerisi teferruat pozitif düşünüvez herşey pozitif olacak sormak istediğiniz bişey olursa bildiğim birşeyse seve seve yardımcı olurum

50cm prematüre falan icin değil midir ?
Ben 35+5 te gittigimde cocugum 49cmdi
50cmlik iki üc zıbın aldım
Ortalama bebekler 52-56cm gibi bişey arası doguyor aklında olsun

Kızlar sabah bir uyandım tişörtümde sarı sarı kabuk gibi lekeler
Ay sağ göğsümden süt gelmiş bir iki parmak ucu kadar
Herhangi birşeyin habercisi mi bilmem ama ben mutlu oldum çünkü annem gibi emzirememe durumu yaşama korkusu bar bende
İnşallah hepimizin bebeklerimize yetecek bol bol sütleri gelir güzel Allahım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…