Aminnnn:)
İlk süt cok degerliymiş doktoruna bi danıs istersen içerde kalması icin ne yapılması gerekir diye :)

50cm prematüre falan icin değil midir ?
Ben 35+5 te gittigimde cocugum 49cmdi
50cmlik iki üc zıbın aldım
Ortalama bebekler 52-56cm gibi bişey arası doguyor aklında olsun
50 cm normal yenidoğanlar için. Prematureler için olanlar daha küçük oluyor. Normal vaktinde doğanlar genelde 48-52 civarı doğuyor büyük çoğunluğu da 49-50. Benim diğer kızlarım 48 ve 49 cm doğmuştu bu da o civar doğar büyük olasılıkla. Yanınızda 50 cm dışında 56 cm (1 aylık) olanlardan da bulunsun her ihtimale karşı

Benim yiğenlerim ve arkadaslarımınki hep +50 dogdugu icin kendimce cıkarım yaptım :)
50cm zıbınlar tulumlar cok kücük geliyor gözüme hic yeni doğan takımınıda incelemedim kaç cm diye iyi hatırlattın aksam bakayım yoksa koyayım valize

50cm prematüre falan icin değil midir ?
Ben 35+5 te gittigimde cocugum 49cmdi
50cmlik iki üc zıbın aldım
Ortalama bebekler 52-56cm gibi bişey arası doguyor aklında olsun
lara87 ben de ayni hatayı yaptım, çoğu takımım ve hastane çıkışım 50 cm. E bebekten aldım ben de, yıkadım ve sanki iyice küçüldüler. Yeğenim 55 cm doğdu, 56 cm'lik hastane çıkışı tam oldu ona.
50 cm yenidoğan olarak geçiyor, prematüre daha küçük oluyor.

Belki kücük dogar seninki
Bende bebege giden damarlar tıkalı kesin kücük dogar diye düşünüp 50cmlik almıstımda maşallah coraspin baya işe yaradı

Belki kücük dogar seninki
Bende bebege giden damarlar tıkalı kesin kücük dogar diye düşünüp 50cmlik almıstımda maşallah coraspin baya işe yaradı
Benim taraf uzun boylu, dediğim gibi yengem kısa boylu olmasına rağmen yeğenim 55 cm doğdu. Eşimin baba tarafı kısa sayılır onlara çeker mi bilmiyorum, ihtiyaca göre alınacak artık yenileri. Organik diye bu takımları aldırdı eşim, bu tarz işlere erkekleri karıştırmamak lazım da işte bu şehir benim bildiğim yer değil, ondan biraz gafil avlandım, yoksa kesinlikle 56 cm almak vardı aklımda.

Kızlar günaydın herkese. Dün 31 haftalı nstye girdim. Kasılmaların var demiştim ya geçti ama doktor yine nst ye bağladı. 3 kere bağladı çünkü aç karnına gitmistimm. Birşeyler yiyince güzel sonucu aldık çok şükür. Sizlerde nstden önce mutlaka birşeyler yiyin. Çok çekti birde nst sırasında sirt üstü yattım hep bir zararı olmaz değil mi. Aynı anda çoklu nst de de rahatsız oldum açıkçası zararı olmasın diye

Dogru diyorsun bizde eşimle boylu değiliz ama 35+5 te 49cm di cocugum vaktinde gelirse dedigin gibi belki 54ü bulucak boyu
İnternetten e bebek joker falan oralardan tulum alsan yoksa hic ?

Coklu nst ne demek

Geçen happy mom da okumuştum bebekten salgılanan bir hormon bizde artık süt üretimini başlatıyormuş gelmeden rızkını ayarlıyor kuzular

Benim de derdim tam tersi bebek erken doğarsa 45-48 cm civarı olacak aldığım takımlar çok mu bol gelecek diye korkuyorum. Hatta akşam oturup cetvelle ölçeceğim bakalım yıkandıktan sonra kaç cm olmuşlar

Canım benim de dün kızım nerdeyse hiç hareket etmedi doktor hemen nstye gir dedi gittim kalp atışı vs güzel ama hareket çok az çıktı, karnım yarı açtı. Doktor bişeyler ye soluna yatarak tekrar çektir dedi. Öyle yaptım çok şükür benim kıpırdak kız hareketlendi. Bazen gerek görürse doktorlar 2-3 kere istiyor yani, zararlı olsa istemezler ama asıl nst sonucu sıkıntılı çıkıyorsa zarar. Eğer benim 2.nst de hareketsiz çıksaydı doktor acil durum planına geçecekti kesin.

M Mimicikk nasil gidiyor bebis cikti mi solunum desteginden. Sen nasilsin. Toparlandin mi biraz.
Çıkmadı henüz doktor en az 1 hafta ortalama 10 gün civarı kalır dedi ama belli değil gelişimine bağlı şuan normal gidiyor herşey pazar günü 1 haftalık olacak kuzum beni sorma onu evime getirmek koklamaktan başka bişey düşünemiyorum çok zor onu orda bırakıp eve dönmek. Ama orda çok iyi bakılıyor biliyorum sağlıkla Alicam kucağımda insallah

Peki canim senin kilo alımın nasil? Ben kilo alamıyorum 2 -3 hafta önce 60.6 kiloydum şimdi tartıldım 60.0 neden alamıyorum anlamıyorum buda sorun aslında. 59 la hamile kaldim. Bebeğin kilosu normal olsa hiç takmiycam kendi kilomu ama sanırım kendimide besleyemiyorum.

Evet cnm . Siz sola yattıniz ne güzel. Ben sola yatınca makine aletlerinde kayma oldu o yüzden düz yatmak zorunda kaldim

Bir yerde okumustum kuvez anne ve bebegin alisma surecidir diye. Soyle dusun karninda olacagina, benzer bir yerde, kuvezde ama sen bebegini karsilamak icin gucleniyosun, vucudun, psikolojin toparliyor. Biz Muhtemelen sudan cikmis baliga donucez. Bu yuzden hic canini sikma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…