kızlar ilişki durumunuz nasıl bu aylarda zararlı mı acaba
doktora başından beri bu konuyu hiç sormadım:):):):)
Ben dün sordum, meninin içindeki bir madde doğumu tetikliyormuş ama senin bebeğin henüz kanala girmesi sıkıntı olmaz dedi. Ben 2 hafta yokum riske atmayın yine de dedi. Doğum başlarsa doktorumun olmaması beni çok köyü etkiler çünlü.Biz de yapmayacağız. 38 den sonra artık.

Bu arada kuzlar bebek arabası aldınız mı ya? Ben diyorum doğumdan sonra alırım ilk zamanlar slingmiş kanguruymuş ousetmiş idare ederiz sanki. Zaten kış da geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz

bende süresini bilmiyorum ama normal doğumda
doğumu kolaylaştırdığını duydum doğrumu bilmem
eşimde tedirgin oluyor ben bişey olmaz diyorum ama bilemedim:):):)
bebek arabası bize hediye geldi eşimin patronundan güzel bişeye benziyor daha kurmadım
yeni alınıcaklarsa gelince acelesi yok bence başka ihtiyaçlara göre yani ben ilkinde bauya geç almıştım
hiçde binmedi oğlum sevmedi 20 kere kullanmamışımdır..

Kızlar dün biraz eşimle tartıştık ben onu zorladım daha doğrusu üstüne gittim bir çerçeveyi kurdum hatta sonra sinir krizi geçirdim seni terkediyorum fln dedim kıyafetimi değiştirmeye çalıştım fln bana su getirdi , pencereleri kapattı millete rezil olduk diye , kızımızı gerdiğim için bana çok kızdı sonrasında ben pişman oldum tabi neyseki sonu güzel bitti bugün de açtım YouTube dan şarkıları göbek atıp rahatlamaya çalışıyorum niye böyle oldu ya

İnşallah bu kadar erken gelmez seninki daha kücük cünkü bir gün bile kardır dikkat et kendine
Bu arada dünkü nst de bel ve kasıklarımda aşırı ağrı vardo gelip giden ama düzensiz ama hiç sancı çıkmadı. Demekki yalancı sancı böyle oluyor
Ya ben nst yi anlamadım
Bazı arkaasların eline tus veriyorlarmıs basması icin bana tuş falan vermediler
İki tane kemer diyenler vardı bana gayet bi tane takıldı
Bebeğim uyuyor diye ilk zamanlar 120-140 arası atıyordu kalbi sonra dürttük dürttük 160ları gecti atısı
Sancıya dair bi ibare cıktıda varmıydı hatırlamıyorum sadece ekg gibi bişeydi cıkan kagıt
Halbuki hastanem dogum hastanesi olarak geciyor aletler cok yeni sadece nst icin 6 yatak ve makine var odada gecen aynı anda 4kadın yattık mesela
Bilemedim kafamda deli sorular

Hormonlar hormonlar
Hosgeldin lohusalık :)

hormonlar canm takılma sen boşver
sonu güzel olmuş işte ne güzel):):):)

Selam kızlar idrarıöda protein çıktı tekrar tit verdik bakalım Dr haber edecek inşallah sıkıntılı Bi durum yoktur

Ben yarin ilk kez girecegim nst'ye. Cok merak ediyorum.

Göbeğini jelleyip bi kemer gibi bişey baglıyorlar bebegin kalp atıslarını duyuyorsun
Tok git hatta girmeden bebegin neye tepki veriyorsa ondan ye cünkü uyanık olması lazım
Beni sagıma yatırdılar kimini soluna yada sırtüstü yatırmıslar
Normalde 15-20dk sürüyor ancak bebeğim uyudugu icin benimki 35dk sürdü
Karnıma parmak saplamak suretiyle dürte dürte uyandırdık minnakımı
Kalp atım ritmini 140ın üzerinde olmasını bekliyorlar sanırım

35ten itibaren egzersizlere baslanilabilir die okumuştum ama 40 tane falan yapmiyom 10 tane yapiyom canim alıştırma amaçlı bide benimki 2 hafta önden gidiyo nasıl olcak die kafama takıyorum ondan başladım bende adaçayını içmedim ahududu yaprağını denerim canim sağol

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla gelir bebegin

Bendede tuş falan verilmedi yattım jel sürüp 2 tane kemer bağlıyorlar biri benim sancin için diğeri bebegin kalp atışları için çıkan kâğıtta da ritimleri yazıyodu ama normalde giren sancılar orda çıkmıyo sanirim ebe 80 den sorasini hissedersin dedi

Yanimda tatli bi seyler gotureyim o zaman. Benimki durte durte de uyanmiyor. Son doktor kontrolunde doktor 10 dk durttu, yine de uyanmadi. Yuzunu de gorememistik.

Kafasını popsunu biyere dayanası dışında , karnın kare şeklini alıp birde ufaktan ağrı yapıyor ya rahim kasılıyor işte mümkünse hemen sola yatmaya çalış
Sola yatıyorum bazen saga da yatıyorum sıkılıyorum artik bu yatmalardan ayaklarını ittirdiginde poposu da cikiyo kare oluyo kasildigi zaman karnım komple taş gibi oluyo agriyo hemen

Yanimda tatli bi seyler gotureyim o zaman. Benimki durte durte de uyanmiyor. Son doktor kontrolunde doktor 10 dk durttu, yine de uyanmadi. Yuzunu de gorememistik.
Ben son üctür göremiyorum yüzünü
Asagı kafayı verdiginden beridir dönmüyor kuzum
Ama bu yüzünü dönmesi değil sadece hareket etmesi icin bildigin üc parmagını karnına soka soka hareket ettiriyorlar emin ol :)

H honey bunch benim elime alet verdiler düğmeye basayım diye ama , sonradan dediki o çok önemli değil biz detayları görüyoruz cihazdan zaten dedi , senin nts cihazında sadece sancıya bakmış olabilirler doktor muayenede zaten kalp atışını inceliyor o yüzden çok bişey fark etmeyecektir bence

Yok gayet kalp atısını dinleye dinleye yattım ekg gibi bi kagıt cıktı aldılar
Ekranda hem kalp atısı vardı hemde baska anlamadıgım rakamlar
Cumartesi sorucam tam olarak nasıl ne ne değil vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…