50cm prematüre falan icin değil midir ?
Ben 35+5 te gittigimde cocugum 49cmdi
50cmlik iki üc zıbın aldım
Ortalama bebekler 52-56cm gibi bişey arası doguyor aklında olsun
Yok canım 52 cm mesela bizim aileye göre uzun boylu bebek 48-52 cm ortalama beklenen bildiğim kadarıyla ortalama üstüyse ailede boyu uzunlar var demektir veya senin etrafında hep o şekilde varsa dikkat et bücürük biri yoktur

Son düzenleme:
Kizlar bebek yorgani ya da nevresim takimi falan aldiniz mi? Adana'da yasiyorum. Ev dogal gazli. Cok kalin bir yorgana ihtiyacimiz yok. Battaniye yeter mi acaba diye dusunuyorum. Bir de yastik kullanmayacagim icin nevresim takimi yerine sadece carsaf mi alsam bilemedim.

50cm prematüre falan icin değil midir ?
Ben 35+5 te gittigimde cocugum 49cmdi
50cmlik iki üc zıbın aldım
Ortalama bebekler 52-56cm gibi bişey arası doguyor aklında olsun

Benim aldığım yeni doğan Aziz ben 50-56 cm yazıyor ama büyük gelir bana muhtemelen benim ablam 2800 Doğum yaptı yenidoğan bile büyük geldi yani prematüre olmamasına rağmen prematüre kıyafet aldılar bir kaç gün, tamam miniğiz ama 3100 doğan yeğenim tam oldu o erkekti ama , kafam karıştı

Ben de dün sancilarim uzerine acile gittim..ayagimin ustune bastigimda sag kasigima batmalar oldu..once vajinal muaynne sonra nstye baglandim bir sorun yokmus idrar yolu enfeksiyonu dedi yine fitil ve toz verdi 3gune donecegim artik..en cok uzuldugumde cocugumla bag kuramadim ben..her gun uzulmeler her gun bir aglama fasli..sinir harbii...son 1ayda yasadiklarimin haddi hesabi yok karnimda ne tasidim bende bilmiyorum..umarim bunun sıkntisıni yasamam..

Hayır kıyafet giydirmiyolar sadece bezliler. Yoğun bakım ünitesinde yatiyolar kuvez değil ağızdan ve burundan solunum desteği alıyor. Solunum desteği bitince kuveze aliyolar. Allah yardımcın olsun yoğun bakım ünitesi iyi biyerde doğumunu yap bu çok önemli bi detaymis şimdi anladim

Teşekkür ederim tüm iyi dileklerinize hepimizin yavrusu sağlıkla eve gelsinde ama er ama geç annelik sabretmek demekmiş o iyi olsun yeter

Arada olur öyle, insan öyle bi patlamadan sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor iyi oluyor

Sırtüstü ama yatak kalkar yani arkanda yastık oturuyor pozisyonundan bir tık aşağıda oyüzden rahatsız olmadım ben

Ben 164lük boyumla gayet bücürügüm aslında ama dayı hala vs 175üstü belki ondandır yiğenim veya arkadaslarında benzerdir yoksa selvi boylu arkadaslarımın cocukları yok henüz :)

kızlar ilişki durumunuz nasıl bu aylarda zararlı mı acaba
doktora başından beri bu konuyu hiç sormadım:):):):)
Doktor bana 3 aydan sonra ki randevuda ilişki serbest demişti , Aradaki randevularda devam edilebilir demişti , yasak koyamadığı sürece sorun yok. Bu haftalarda da daha dikkatli olunmalı biz olamadık ama süreci hızlandırmak için bayramdan sonra rutin şekilde devam ederiz

Bende hala almadım , bir uygun fiyatlılara bakıyoruz bir de daha sağlam modellere 2.bebeğede kısmetse kullanalım diye , mamas papas ve insignia arasında gidip geliyoruz model belirsiz hala

Yok cnm en son sırt üstü kaldım. Sırt üstü yatmanin bebege ne gibi zararı olabilir ki

Yok cnm en son sırt üstü kaldım. Sırt üstü yatmanin bebege ne gibi zararı olabilir ki
Bebege değil sana zararı var zaten :)
Gögüs kafesinin üstüne cigerlerin üstüne baskı olusturuyor
Ama ben tv izlerken rahatsızlık hissedene kadar yarı dik sırt üstü yatıyorum gayey

Canım cihazlar farklı oluyor sanırım. Benim doktorumda bana da bi sürü şey takıyorlar eşime tuşlu bişey veriyorlar bebek hareket ettikçe bas diye ama dün devlet hastanesine gittim dün öyle elime bişey vermediler. O grafiği ben de pek anlamıyorum doktor bakıp söylüyor sancı, bebek iyi vs diye

Anladım cnm. Bebeğe zararı olmasında ben sabrederim
Aman annelerimiz zamanı sola yat diye bişey mi varmıs
Dogru düzgün doktora bile gitmeden dogurulmusuz bi cogumuz
Bazen fazla takıntılı oluyorlar benim damarlarımda centik olmasına ragmen doktorum hic sola yat dememişti mesela hatta sola yatmaya zorluyorum kendimi demiştimde e sagada yat o zaman niye kısıtlıyorsun ki kendini demişti :)

Cok değişik gercekten standardın olmaması

Bir kaç ay önce doktorum artık sırt üstü yatmayı bırak sağa veya sola yat şeklinde Bilgi verdi , araştırdım hatta burda da konuştuk sırtüstü yatınca bebek organlara baskı yapıyor ve senin tansiyonunu etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…