Canım ben lcw den aldım bi nevresim takımı hemde indirimdeydi 39 tlye aldım. Yastığı çok tatlı beşiğin başına süs gibi koyarım dedim. Bi kaç tane de lastikli çarşaf alıcam.

Ben de doğumu yoğun bakım ünitesi olan bi hastanede yapmaya karar verdim zaten. İnşallah gerek kalmaz da. Senin kuzuna da çok dua ediyorum inşallah herkesi uyandırıp 4-5 güne çıkar gelir sen de kendine bak, kendini ihmal etme sakın ki bol bol sütün olsun bebiş gelince ziyafet yapsın

Ben mesela artık 15-20 dk dan fazla sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum

Bana da sağa yatmama izin vermiyor dediğimde tam sağa yat bişey olmaz dedi , ama sırt üstü olayı tansiyonu etkilediği için bir kaç randevuda uyarmıştı doktorum

Dümdüz bende beş dkdan fazla yatamam ama arkama iki yastıkla yarı kalkık cok güzel uzanabiliyorum :)
Sola yatınca elim karıncalanmaya baslıyor mutlaka bide kalbim sıkısıyor canım acımaya baslıyor sürekli dön dön haldeyim yani

Bana da sağa yatmama izin vermiyor dediğimde tam sağa yat bişey olmaz dedi , ama sırt üstü olayı tansiyonu etkilediği için bir kaç randevuda uyarmıştı doktorum
Bana üc hafta önceki randevumda bebegim büyüdügü icin artık sırt üstü yatma dedi ilk defa ki zaten uyurken yatamıyorum anca tv izlerken destekle

Ben de bi sağ bi sol. Göbek de ağır basıyor akşamları dönmek işkence oluyor

Yaa, keske bu kadar uzulmeseydiniz. Egitimdeki doktor "vajinal dogum basari degildir, sen cocugu 2 yil ekrandan, 3 yil sekerden uzak turabiliyosan basarilisindir" demisti. Aslinda etrafinizda boyle insanlar varsa, susup kendinizi uzeceginize. Uslubunuzu bozmadan cevap verseniz, hem siz rahatlarsiniz hem belki onlar hatalarini anlarlar. Hatta uslubunuzu bir parca bozabilirsiniz. Insanin icinden " sen dogur da sonra konusalim" diyesi geliyor.

Biz de 1 haftadir surekli tartisiyoruz, isin kotusu ben sakinlesemiyorum

İdrar yolu enfeksiyonundan bende çok çektim panik oldum stres yaptım
erken mi gelicek acaba diye bol miktarda bakteri çıktı serum tek seferlik ilaç sonrasında 2 kere
falan daha sancılandım bu hafta daha iyiyim çok stres yapma canım kendini üzme hiç birşey için
hiç birşey senden değerli değil..

ya düşük tehlikesi yoksa bende öyle biliyorum ama son zamnlar ya
belki dedim zararlıdır erken doğuma falan sebep olur eşimide üzmek
istemiyorum kırmak falan oda sağolsun baya anlayışlı birşey olur diye korkar
hep ama bayramdan sonra doğurcan kız nerdeyse nasıl nereye devam ediyosun:):):):)

Ya ben bebek arabası konusunda çok mantıklı davrandım diye düşünüyorum ama hiç kullanmadım daha tabi, sonra bir sıkıntı olur mu bilmiyorum, joi nin travel sistem olan baston arabasını aldım, 6 kg ve küçücük olabiliyor katlanınca, yazın artık büyüyecek ve baston kullanmak daha iyi olacak diye böyle aldım açıkcası, bastonun bir çantası var küçücük oluyor tak yazın koluna çık, öyle birşey

Canım ben lcw den aldım bi nevresim takımı hemde indirimdeydi 39 tlye aldım. Yastığı çok tatlı beşiğin başına süs gibi koyarım dedim. Bi kaç tane de lastikli çarşaf alıcam.

hadi ya keşke bizde denk gelseydik çok iyiymiş..

bende valla sürekli yön değiştirmekten zaten uyku yok
vallasağ yok sol yok sırt üstü yok bazen serin olunca hava
baya güzel uyuyorum ama onun dışında uykusuzluk bende
çok kötü.

Teyzeleri biz kontrolden çıktık. 3050 gram olmuş, 10 gün önden gidiyor. Nst de sancı kısmı 5-25 arasında gitti geldi, sancı yok dedi doktor. Rahim ağzım incelmiş, 22 mm olarak ölçtü, 2 hafta içinde doğurursun dedi. Bizden haberler böyle

Ayyy cok heyecanlı böyle gün vermeleri ya
Neden o kadar erken peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…