Biz de 1 haftadir surekli tartisiyoruz, isin kotusu ben sakinlesemiyorum
Ben de varım en son 1 hafta önce seninle dogum yapana kadar konuşmak istemiyorum dedim ve konuşmuyorum da ve ben hormonlarımlar ilgili oldugunu düşünmüyorum hatta azıcık kızdıgımda hemen hamileliğe baglanıyor olmasına nasıl sinirleniyorum, yazarken bile sinirleniyorum

2 hafta sonrası 37 nin sonlarına geliyor aslında, 38 'in içinde oluyorsun çok da erken sayılmaz dedi doktor. Heyecanlandım baya
Yani dogru tahmini dogumdan yaklasık 3 hafta önce ama gelişimi tamamlanmıs oluyor tabi bide önde diyorsun bişeycik olmaz Allahın izniyle :)
Normal dogum mu sezeryan mı olucak belli mi

Bende hala almadım , bir uygun fiyatlılara bakıyoruz bir de daha sağlam modellere 2.bebeğede kısmetse kullanalım diye , mamas papas ve insignia arasında gidip geliyoruz model belirsiz hala
Ben de mamas papas dusunuyorum, hangi modeli dusunuyosunuz? Bir de soyle bir durum var bebekler biraz buyuyunce ebeveynler hep bastona geciyorlarmis yani 4 yasina kadar mamas papas vs gibi agir arabalar pek kullanilmiyor galiba. Boyle dusununce bosuna havaya para mi vericez diye dusunuyorum. Kararsizligimdan kizimin ne yatagi var, ne arabasi.

Ne güzel demis doktor. Hep rahat olmak lazım da İnsan bazı şeyleri duyunca evhamlı oluyor maalesef

Bilmiyorum valla o tulumları neye göre yapıyorlar. Minnacık oluyor hepsi.

Aktif değilde biz de arada sıradaydı, bayramdan sonra gelmezse sürekli eşimi kovalarım artık

Ay naşallah rahim ağzının kaç Aralık’larda olması lazım ben onu bilmiyorum

Daha normal ve kısa sürecek tartışmalar , bizim duygu yoğunluğumuz sebebiyle abartılabiliyor. Konuda sen ne kadar haklıysan da biz bunu doruklarda yaşıyoruz ama karşı taraf tabiki ılımlı ve olumlu çözüm bulmaya çalışmazsa benimde sinirim geçmeyebilir o ayrı

Evet bende onu düşünüyorum sürekli hantal arabayla olmak istemem ama konfor da önemli , modeli hatırlamıyorum bakalı da baya oldu Mağazalardan bakmak istiyorum tekrar

oy maşallah :) kilosu baya iyi. 2 hafta diyince bi erken geldi hepimize hadi sağlıkla kucağına alırsın insallah

Ya bir arkadaş daha yazmıştı burda doğum sonrası kayınpeder yorumunu. Benim aklım almıyor ne biçim adamlar bunlar. Onlara mı kalmış!!! Benim iki tane yeğenim oldu, babam gitti elleriyle sezeryan paralarını verdi, torunları sağ salim doğdu diye gözyaşlarını tutamadı. Sen yeni doğan torununa odaklansana be adam!!! Ayıptır ya gelinin doğum şekliyle ilgili konuşmak. En sinir olduğum erkek tipi gerçekten. Sen babasın, dedesin, çekil kenara, zamanı geldiğinde torununu kucakla sev, dahası lazım mı sana ya!!!
Offf cidden çok canım sıkıldı, seni gaza getirmek gibi olsun da istemem. Hani diyorsunya acaba bilinçaltımdan dolayı onların yüzünden mi ssvd istiyorum diye, iyice düşün ve sor kendine, eğer cevabın evetse hiç alma o riski. Şöyle düşün artık müdahalesiz normal doğum çok çok az, e zaten karından bir müdahalen var, bir daha dikişlerini rahmini riske atmaya değer mi, güzelce düşün bunları. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Gerikalanını da bildiği gibi yapsın ne diyeyim, kulak asma onlara. Bir daha kayınpeder senle o şekilde konuşursa yakışıyor mu baba yaşına başına böyle şeyler hakkında konuşmak deyiver, geç. Azıcık ar duygusu varsa çenesini kapatır.
Çok sinirlendim evet çünkü kendime yapılmış gibi hissettim.

Kızlar ben arabayı casual vista aldım hem baston hemde ilk zamanlar puset takiliyor. Şimdi yattogim yerden ne olur ne olmaz erken doğum riskim var diye avent biberon ve lansinoh kremve pede bakıyorum da 2 fiyatlı biberon var farkı anlamadım ben cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…