Maşallah bu haftalarda normal karşılanıyor sonra düşüyor kilo alımıSelam kızlar, Doktordan çıktım şimdi, bende bir aksilik çıkmazsa 28 Agustos için anlaştık(sezeryan olacagı için) Kilosu için 3243 gibi birşey söyledi önce nasıl yani dedim, sonra tekrar ölçtü gerilmiş iş o yüzden dedi 3111 ölçtü, şeker testi yaptırmıştı değil mi diye sordu, öyle sorunca tedirgin oldum ben, sonrasında sıkıntı yok desede 10 günde 500 gr alması normalmidir?
Bizde bugun kontrole gittik ve herşey cok sükür yolunda :)
Boyumuz hala 49cm kilomuz 3020gr gibi bişey cıktı
Aa dedim bir haftada 100gr mı almıs sadece (gecen hafta 2900dü)
Doktorda +/-400 oynar bu rakamlar ben suanda gerçek tartıda tartamadıgım icin 3400de olabilir 2600de her zaman opsiyon oluyor o yüzden almıs almamıs diye düşünme dedi
Bi arkadasımda 2800 demiş doktor 2400 dogurmus
Sizinde bilginiz olsun rakamlara cok güvenmeyin :)
teşekkürlerÇok tatlı
Anneler bize dua eder misiniz? Nst için hastaneye geldim. Nabzım yüksek. Bebekte de çarpıntı çıktı. Serum bağlayacaklar. Bebeğin kalp atışları düzelmezse sezeryn diyorlar. Kendi hastanem değil. Kendi doktorum tatilde. Eşim beni bildiği için heyecandandır gidelim kafasında. Zaten panik atak var bende. Ben birşey olacak diye korkuyorum. Dualarınıza talibim.
Yok yok 195 gibi bir şeydiHepsi burada da satıldığını bilmiyordum. 200 e aldım inşallah daha uygun değildir
Valla bu nası güzel bi tarif yaa, ben de bi deneyeyim dedim elim dediğin şekli aldı güzel tarifinle baya büyükmül o zaman
Eevt ya baya değişebiliyormuş ama fazlada çıkan oluyormuş çok ilginç, çok değişmese bari
Maşallah bu haftalarda normal karşılanıyor sonra düşüyor kilo alımı
Evham içimizde var anneler birbirini daha iyi anlıyor benzer kaygılarımız var sanırım o yüzdenAnlamadım ben doktor birşey yok diyor için rahatlamıyor burada sizden duymak daha iyi geliyor enteresan cidden , hepimiz sağlıkla, sıhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah,
Ahhh canım ya gerçekten bu stresi yaşamak da çok zor. Hergün nst filanTek tek alıntı yapamıyorum. Bildirimlerde sıkıntı var. Öncelikle dua eden herkese teşekkür ederim. Serum bağlandı. Tekrar NST çekildi. Azcık kafayı toparladım. Kalp atışları da daha normale döndü. Bundan sonra her gün NST çekilmem gerekiyormuş. Eğer sıkıntı tekrar ederse doğru sezeryana. Allah hepimize hayırlısını versin.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağ salim aldınya kucana gerisinde halolurDogum yaptim cok zor bir ameliyatti 4. Diye rahmim deliniyomus az kalsin bir hafta sonda takili kalicak bayramin ilk gunu cikicam insallah 1 bucuk saat surdu ameliyatim ve epiduraldi cok zorlandim urolog bile girdi doguma kizim 2850 gr 46 cm dogdu guclu kuzum kuvozde kalmadi iyi olmaya calisiyorum bu gece iyi gecer inşallah
Öyle diyorlar. Ben ilk hamileliğimde de çok stresli olurdum nst esnasında ama hiç öyle birşey denilmemişti bana. Gözüm zaten hep makinadaydı. Neyin ne olduğunu bilince insan daha çok stres yapıyor.Ahhh canım ya gerçekten bu stresi yaşamak da çok zor. Hergün nst filanben de benzer durumda olduğum için iyi bilirim. Ama üzülme riskli haftaları atlattık çok şükür tabi 1-2 hafta daha dayansa süper olur. Sendeki çarpıntı bebeği mi etkilemiş?
Oyy yesinlerr annesiiikızlarr kapı süsünü yaptık nasıl olmus
Çok şükür siz sağlıklı olun da şimdilerde sezeryan olsan da sıkıntı olmaz inşallah dert edip de üzülmeTek tek alıntı yapamıyorum. Bildirimlerde sıkıntı var. Öncelikle dua eden herkese teşekkür ederim. Serum bağlandı. Tekrar NST çekildi. Azcık kafayı toparladım. Kalp atışları da daha normale döndü. Bundan sonra her gün NST çekilmem gerekiyormuş. Eğer sıkıntı tekrar ederse doğru sezeryana. Allah hepimize hayırlısını versin.
teşekkürlerOyy yesinlerr annesiii
Çok şükür siz sağlıklı olun da şimdilerde sezeryan olsan da sıkıntı olmaz inşallah dert edip de üzülme
Çok şükür bebeklerimizi baya büyüttük
Bende de çok çarpıntı sorunu var ondan sordum canım ama benimki kalp kapakçığımdan kaynaklı.Öyle diyorlar. Ben ilk hamileliğimde de çok stresli olurdum nst esnasında ama hiç öyle birşey denilmemişti bana. Gözüm zaten hep makinadaydı. Neyin ne olduğunu bilince insan daha çok stres yapıyor.
Allah analı babalı büyütsün gözün aydınDogum yaptim cok zor bir ameliyatti 4. Diye rahmim deliniyomus az kalsin bir hafta sonda takili kalicak bayramin ilk gunu cikicam insallah 1 bucuk saat surdu ameliyatim ve epiduraldi cok zorlandim urolog bile girdi doguma kizim 2850 gr 46 cm dogdu guclu kuzum kuvozde kalmadi iyi olmaya calisiyorum bu gece iyi gecer inşallah
Ben ilk kez instagramda yapanlardan duymuştum. Daha sonra ise geçenlerde dini bir kitapta okudum, nettende baktım sünnetmiş. Okudugum seyi paylaşayım merak edenler için :)Zemzem suyu ve hurmayı ilk kez bu topic'te duydum.
Canim gecmis olsun. Kapakcik sorunun nedir. Bu hamileligimde ben de en kucuk hareketimde anki kosmusum gibi nefes nefese kaliyorum. Artik 15 gunum kaldi ama agrilarim basladi biraz biraz. Alt bolgemde ve kasiklarimda var agri olayim.Bende de çok çarpıntı sorunu var ondan sordum canım ama benimki kalp kapakçığımdan kaynaklı.
Canım benim doğuştan kalp kapakçığım hafif eğri yani tam kapanmayıp kan kaçırıyor. Normalde sakıncası olan bir durum değil, bazı dönemler hafif çarpıntı yapıyordu sadece ama hamile kalınca etkisi çok artıyormuş sürekli çarpıntım oluyor. Çok rahat 120-130 oluyor nabzım. Normalde bile 105-110 civarı nabzım. Demir eksikliği de çarpıntı yapıyormuş hamilelikte senin ondan kaynaklı da olabilir.Canim gecmis olsun. Kapakcik sorunun nedir. Bu hamileligimde ben de en kucuk hareketimde anki kosmusum gibi nefes nefese kaliyorum. Artik 15 gunum kaldi ama agrilarim basladi biraz biraz. Alt bolgemde ve kasiklarimda var agri olayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?