Amin canim senin içinde hayırlısı olsun bebeğine sağlık versin Allah'ım sen stres yapma ki bebegin de stressiz olsun

Bir nevi çocuğun mayasını tutturmak sanırım. Öyle bir deyim var. Rahmetli dedem süt peynir yoğurt çok yerdi mesela, benim mayam onlarla tutulmuş derdi Yeni doğduğunda bunlardan verilmiş diye anlardım ben de.

günaydın kızlar iyi bayramlar doğum yapan arkadaslar şekerleriniz yanınızda bizim de tek bedende son bayramımız. seneye bıcır bıcır yanlarımızda sağlıklı olmaları dileğiyle❤
Evet gerçekten tek geçireceğimiz son bayramımız

Herkese iyi bayramlar evlatlarımızla ömrümüz bayram gibi geçsin

Kizlar selamlar, dun olagan disinda tam olarak yumurta beyazina benzeyen mukozamsi bir akinti geldi. Doktoruma mail attim, bu akintiya benziyor, halk dilinde nisan olarak tanimlanan akinti lekelenme tarzinda olur dedi. Ama ben hastaneye gittim ve kontrolde akintinin benim tahmin ettigim gibi rahim agzindan geldigi ortaya cikti. Rahim agzi boyu 2cm dusmus. Akciger gelistirici igne yaptirdik. Simdilik beklemedeyiz. Simdi benim asil sikintim su: kendi doktorum izinde! 3 tane nobetci doktor varmis. O da tamamen sans hangi doktor varsa o gelecek. Biraz tedirgin oldum. Siz olsaniz ne yapardiniz. Su anda doktor degistirmek mantikli mi? Yoksa akisina mi birakayim? Nobetci doktorlardan biriyle ilgili de pek hos yorumlar okumadim. H honey bunch canim senin doktorun da izinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…