Canım nişan geldikten günler sonra bile oluyor doğum, belki senin de bi kaç gün dayanır o ara doktorun gelir.Kizlar selamlar, dun olagan disinda tam olarak yumurta beyazina benzeyen mukozamsi bir akinti geldi. Doktoruma mail attim, bu akintiya benziyor, halk dilinde nisan olarak tanimlanan akinti lekelenme tarzinda olur dedi. Ama ben hastaneye gittim ve kontrolde akintinin benim tahmin ettigim gibi rahim agzindan geldigi ortaya cikti. Rahim agzi boyu 2cm dusmus. Akciger gelistirici igne yaptirdik. Simdilik beklemedeyiz. Simdi benim asil sikintim su: kendi doktorum izinde! 3 tane nobetci doktor varmis. O da tamamen sans hangi doktor varsa o gelecek. Biraz tedirgin oldum. Siz olsaniz ne yapardiniz. Su anda doktor degistirmek mantikli mi? Yoksa akisina mi birakayim? Nobetci doktorlardan biriyle ilgili de pek hos yorumlar okumadim. @honey bunch canim senin doktorun da izinde mi?
Biraz once bir arkadas sagolsun 3 haftadir o akintiyi yasadigini soyledi, yani hemen dogum baslayacak diye bir sey yok galiba. Bence de 1 gun 1 gundur. Yine proteine sardim. 3 yumurta, bol peynirCanım nişan geldikten günler sonra bile oluyor doğum, belki senin de bi kaç gün dayanır o ara doktorun gelir.
Ben de 21.haftadan beri diken üstünde olduğum için seni çok iyi anlıyorum canım. 35-36.haftalara geldiğimiz için insanın içi daha rahat oluyor dimi. Ben de bebiş azcık ele gelir şekilde doğsun diye yemeğe verdim kendimiBiraz once bir arkadas sagolsun 3 haftadir o akintiyi yasadigini soyledi, yani hemen dogum baslayacak diye bir sey yok galiba. Bence de 1 gun 1 gundur. Yine proteine sardim. 3 yumurta, bol peynirbenim 26.haftadan beri erken dogum riskim oldugu icin, bu gunleri gordugume bile sukrediyorum acikcasi.
Aynen! Aramizda da 1 gun varmis. Benim bebis 2300 suanda. Bari 2500 u gorse... gerci bir de bunun arti eksisi var ya, sinir ediyo beni. Yani 2 kilo da olabilir. Neyse artik akisina birakacagim. Umarim saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.Ben de 21.haftadan beri diken üstünde olduğum için seni çok iyi anlıyorum canım. 35-36.haftalara geldiğimiz için insanın içi daha rahat oluyor dimi. Ben de bebiş azcık ele gelir şekilde doğsun diye yemeğe verdim kendimiama işin ilginci kilo da almıyorum bu aralar o kadar yememe rağmen hepsi bebeğe gidiyordur inşallah
Bol su ve protein ağırlıklı beslenmek önlüyormuş çatlamayı. Ben de doktor tavsiyesiyle mustela çatlak öncesi kullanıyorum ama ondan ziyade kilo almamış aksine vermiş olmama bağlıyorum henüz bir şey yok, tabi olmayacak diye birşey de yok. Cildi nemli tutmak da tabi ki önemli. Tüm vücuda unibaby bebek yağı sür her gün dedi bir de doktor, ama ben unibaby bulamadım. Johnson's baby aldım o da petrol içerikliymiş bıraktım. Dediğim gibi kilo verdiğim için de pek gerek görmedim sürmeye ama bebe yağı da iyi geliyor, sadece onu kullanıp çatlamayan bir arkadaşım var.Lierag kullanıyorum. Kantaron yağına geçtim bakalım ya çatlak gibi değilde incelme gibi ama çatlağa dönüşür muhtemelen
Farklı bir şey olunca insan anlıyor gerçekten yaKizlar selamlar, dun olagan disinda tam olarak yumurta beyazina benzeyen mukozamsi bir akinti geldi. Doktoruma mail attim, bu akintiya benziyor, halk dilinde nisan olarak tanimlanan akinti lekelenme tarzinda olur dedi. Ama ben hastaneye gittim ve kontrolde akintinin benim tahmin ettigim gibi rahim agzindan geldigi ortaya cikti. Rahim agzi boyu 2cm dusmus. Akciger gelistirici igne yaptirdik. Simdilik beklemedeyiz. Simdi benim asil sikintim su: kendi doktorum izinde! 3 tane nobetci doktor varmis. O da tamamen sans hangi doktor varsa o gelecek. Biraz tedirgin oldum. Siz olsaniz ne yapardiniz. Su anda doktor degistirmek mantikli mi? Yoksa akisina mi birakayim? Nobetci doktorlardan biriyle ilgili de pek hos yorumlar okumadim. @honey bunch canim senin doktorun da izinde mi?
Aslında kilosu iyi canım, benimki de 2600 civarıydı benimki de iyi ama aldığım kıyafetlerin hepsi bol gelecek diye az daha kilo aldırmaya çalışıyorumAynen! Aramizda da 1 gun varmis. Benim bebis 2300 suanda. Bari 2500 u gorse... gerci bir de bunun arti eksisi var ya, sinir ediyo beni. Yani 2 kilo da olabilir. Neyse artik akisina birakacagim. Umarim saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.
Canım o akıntı bende de 2 haftadır var, nişan kanlı olur diye bildiğimden üstünde durmadım bile . Benim doktorum da 22 mm ölçtü, 2 hafta içinde doğurursun dedi. Bence senin de daha vaktin vardır sadece strese girip öne çekme bu süreciKizlar selamlar, dun olagan disinda tam olarak yumurta beyazina benzeyen mukozamsi bir akinti geldi. Doktoruma mail attim, bu akintiya benziyor, halk dilinde nisan olarak tanimlanan akinti lekelenme tarzinda olur dedi. Ama ben hastaneye gittim ve kontrolde akintinin benim tahmin ettigim gibi rahim agzindan geldigi ortaya cikti. Rahim agzi boyu 2cm dusmus. Akciger gelistirici igne yaptirdik. Simdilik beklemedeyiz. Simdi benim asil sikintim su: kendi doktorum izinde! 3 tane nobetci doktor varmis. O da tamamen sans hangi doktor varsa o gelecek. Biraz tedirgin oldum. Siz olsaniz ne yapardiniz. Su anda doktor degistirmek mantikli mi? Yoksa akisina mi birakayim? Nobetci doktorlardan biriyle ilgili de pek hos yorumlar okumadim. @honey bunch canim senin doktorun da izinde mi?
Doktorum izinli sehir disinda malesefFarklı bir şey olunca insan anlıyor gerçekten yadoktorun gelir ama yetişmezmiş ki
Yabancı bir videoda nişan gelmesi 2-3 hafta içinde doğumun gerçekleşeceği anlamına gelir, hastaneye gitmeyi gerektirmez diyordu bir ebe, ama yine de rahim ağzını kontrol ettirmeniz iyi olmuş Allah bir nefeste kurtarsın :)Doktorum izinli sehir disinda malesef
Inş herşey yolunda gider doğum hemen olmayabilir alınacak önlemlerle bir süre daha bebek içeride tutulabilir diye tahmin ediyorum. Hakkinizda hayırlısı olsun inşKizlar selamlar, dun olagan disinda tam olarak yumurta beyazina benzeyen mukozamsi bir akinti geldi. Doktoruma mail attim, bu akintiya benziyor, halk dilinde nisan olarak tanimlanan akinti lekelenme tarzinda olur dedi. Ama ben hastaneye gittim ve kontrolde akintinin benim tahmin ettigim gibi rahim agzindan geldigi ortaya cikti. Rahim agzi boyu 2cm dusmus. Akciger gelistirici igne yaptirdik. Simdilik beklemedeyiz. Simdi benim asil sikintim su: kendi doktorum izinde! 3 tane nobetci doktor varmis. O da tamamen sans hangi doktor varsa o gelecek. Biraz tedirgin oldum. Siz olsaniz ne yapardiniz. Su anda doktor degistirmek mantikli mi? Yoksa akisina mi birakayim? Nobetci doktorlardan biriyle ilgili de pek hos yorumlar okumadim. @honey bunch canim senin doktorun da izinde mi?
Belki doğum hemen olmayabilir o akıntıdan sora dr un izinden ne zaman donucekmis inşallah dr una yetişir hakkında hayırlısı canimKizlar selamlar, dun olagan disinda tam olarak yumurta beyazina benzeyen mukozamsi bir akinti geldi. Doktoruma mail attim, bu akintiya benziyor, halk dilinde nisan olarak tanimlanan akinti lekelenme tarzinda olur dedi. Ama ben hastaneye gittim ve kontrolde akintinin benim tahmin ettigim gibi rahim agzindan geldigi ortaya cikti. Rahim agzi boyu 2cm dusmus. Akciger gelistirici igne yaptirdik. Simdilik beklemedeyiz. Simdi benim asil sikintim su: kendi doktorum izinde! 3 tane nobetci doktor varmis. O da tamamen sans hangi doktor varsa o gelecek. Biraz tedirgin oldum. Siz olsaniz ne yapardiniz. Su anda doktor degistirmek mantikli mi? Yoksa akisina mi birakayim? Nobetci doktorlardan biriyle ilgili de pek hos yorumlar okumadim. @honey bunch canim senin doktorun da izinde mi?
Bu aralar bende yememe rağmen kilo almiyomBen de 21.haftadan beri diken üstünde olduğum için seni çok iyi anlıyorum canım. 35-36.haftalara geldiğimiz için insanın içi daha rahat oluyor dimi. Ben de bebiş azcık ele gelir şekilde doğsun diye yemeğe verdim kendimiama işin ilginci kilo da almıyorum bu aralar o kadar yememe rağmen hepsi bebeğe gidiyordur inşallah
Bebekler artık daha fazla kalori harcıyor demekki ben başka bi açıklama bulamadımBu aralar bende yememe rağmen kilo almiyom
Ben de anlamsizca karbonhidrata dustum bikac gundur. Evdeyken nispeten daha iyi besleniyorum ama bayramda ya da disaridayken pek secenek olmayinca aclik gelince ne bulursam yiyorum ve bu hic hosuma gitmiyor. Galiba 1 kiko aldim bir haftada.Bebekler artık daha fazla kalori harcıyor demekki ben başka bi açıklama bulamadımdurumun keyfini çıkarıyorum. Bolca yoğurt, meyve, yemek vs yiyorum hatta tatlı ve dondurma bile yiyorum
Cok tesekkur ederim. 19unda donuyor, ama bu surecte de hic ilgilenmemesi acikcasi biraz moralimi bozdu. Ben zaten bugune kadar kendisini 1 kere bile telefonla aramadim. Tatilde oldugunun zaten farkindayim, cok zor bir meslegi var. Ama 8 ay takip edip, sonrasinda ne oldu diye bile sormamasi, akintinin resmini cekip yolladim, "bu normal akintiya benziyo" demesi filan biraz guvenimi sarsti. Ya da ben havadan ne kapiyorum, bilmiyorum.Belki doğum hemen olmayabilir o akıntıdan sora dr un izinden ne zaman donucekmis inşallah dr una yetişir hakkında hayırlısı canim
Cok tesekkurler, her sey olacagina variyor biliyorum ama boyle seyler duymak umut veriyor ❤Yabancı bir videoda nişan gelmesi 2-3 hafta içinde doğumun gerçekleşeceği anlamına gelir, hastaneye gitmeyi gerektirmez diyordu bir ebe, ama yine de rahim ağzını kontrol ettirmeniz iyi olmuş Allah bir nefeste kurtarsın :)
Cok haklisin, 2 hafta benim icin baya bir sey ifade ediyor. Umarim bekler benim aceleci.Canım o akıntı bende de 2 haftadır var, nişan kanlı olur diye bildiğimden üstünde durmadım bile . Benim doktorum da 22 mm ölçtü, 2 hafta içinde doğurursun dedi. Bence senin de daha vaktin vardır sadece strese girip öne çekme bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?