Ay evet saglikli olsunlar da... millet ins. sana benzer filan dedikce, hep icimden saglikli olmasini diledim. Insallah dualarimiz kabul olur.

Evet bir doktor da senin dedigini soylemisti, catlagi bol su ve protein onler. Ne genetik ne diger yaglarin bir faydasi var demisti.

Ben de anlamsizca karbonhidrata dustum bikac gundur. Evdeyken nispeten daha iyi besleniyorum ama bayramda ya da disaridayken pek secenek olmayinca aclik gelince ne bulursam yiyorum ve bu hic hosuma gitmiyor. Galiba 1 kiko aldim bir haftada.
Canım bi tartış bakalım almamış da olabilirsin. Ben de hergün bugün çok yedim kesin kilo aldım diyorum ertesi gün tartılıuorum aynı kilo aynı gram

magic fruit canım senin doktor kimdi ?

kizlar ben catlamayi genetic e baglayanlardanim çünkü
kocaman bir karnım vardi ilk bebitomda bir tane bile çizik ve çatlama olmadi
ama gelin görünki göğüsler fena
iki bölgede benim yediğim sürdüğüm v.s. ile ama
birinin durumu içler acısı

kızlar ben canım ne isterse yiyom
yatmak isterse yatiyom kalkmak isterse kalkiyom
acayip relax ım
strese girmemek için alabildiğine saldım
büyükte sıkıntılı bir dönemden geçtik ve bebeğim çok husuzdu bakalım yöntemim işe yarayacak mı?

arkadaşlar ses verin nasılsınız???
M Mimicikk
Mavikelebek0134
berroshh

E Elwing6 ank. gittin mi muayene oldun mu ???
H honey bunch doğum gözükmüyor mu?
Havalianne__ ciğer geliştirici oldun ama henüz kuzu gelmedi dimi yerinde

Canım bi tartış bakalım almamış da olabilirsin. Ben de hergün bugün çok yedim kesin kilo aldım diyorum ertesi gün tartılıuorum aynı kilo aynı gram
Yok bi kac gun ust uste 100'er 200'er gram falan fazla cikiyor. Yarin sabah tartilayim yine, 2 gundur tartilmiyorum. Kilodan cok karbonhidrat yemek canimi sıkıyor, bos kalori. Ne bana ne bebege faydasi yok.

Yok bi kac gun ust uste 100'er 200'er gram falan fazla cikiyor. Yarin sabah tartilayim yine, 2 gundur tartilmiyorum. Kilodan cok karbonhidrat yemek canimi sıkıyor, bos kalori. Ne bana ne bebege faydasi yok.
Evet canım sürekli karbonhidrat iyi olmuyor. Bana da yumurta yasaklandı, yağlı et, kızartma, tereyağ yasak, tuzlu ne varsa yasak... Ne yiyeceğimi şaşırdım yoğurt, süt, meyveye sardım bu aralar.

Ay burdan yazip kendimi ifsa etmeyim, belki kendi adini yazip aratiyordur (paranoyak mode on) gerci daha once yazdim ama simdi ozelden yazayim.

Evet yaa, kizlar arada bir bizi guncelleyin.

Kızlar aranızda kabızlık problemi cekeniniz var mı doktorunuz ilaç verdimi 5 gündür çıkamıyorum ve şişkinlik sertlesmem başladı rahatsız ediyor baya sabahtan beri kayısı yiyorum ama nafilee

Kizlar mesajlariniz icin cok tesekkur ederim, hepsini okudum ama arada cevap vermedigim kalmamistir umarim. Desteginiz ve verdiginiz moral icin cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz. ❤
Canim o nisan degildir nisan sumuksu de olsa katı bir sey. Oyle yumusak birsey degil. Ben geldigini ordan cikarken anlamistim. içini rahat tut dua et cok yorma kendini. Hatta hic is yapma dinlen.

Canım benden geçen pazar boyle yumuşacık et parçası sümüksü kahverengi kırmızı karışık bişey geldi idrarimi yaparken düştü bianda sonra adet sancısı gibi ağrım oldu doktora gittim nişan düşmüş dedi sancılarım çıktı onları serumla falan azalttilar ciğer geliştirici vurdular ve eve gönderdiler erken doğum riskim var devamlı yat dediler bakalım ne zaman gelcek senin haftan yine bana göre iyi dert etme

Ben duphalac içiyorum. Çok rahatlattı. Kayısıyla filan olmuyor..
O aklımda sabahtan beri nöbetçi eczane uzak ta baya doktora sorup aldircam artık inşallah kullanilabiliyordur hamilelikte gerçi siz kullanmissiniz. Erken doğum riski olduğu için afedersiniz ikinmaya korkuyorum kendi gelmesi lazım ama yok

Canım bol bol uzan iş yapma ayaklarını havaya dik Allahın izniyle bişey olmaz
Nöbete hic kalmıyor diye biliyorum
Bayramdan sonra burdamısınız dedim hatta ilk gün ve arife calısıyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…