Ay yok hala havada benimki gayet :)
Yarın 200git 200gel 400km yol yapıcaz belki o ara asagı inmeye baslar
Buarada bende öküz gibi besleniyorum deli gibi kilo alıyorum
Artık emzirme döneminde vericez el mahkum

Hahaha sorma tam olarak avcumun geniş ici kadar
Olsun canım saglıklı olsunlarda kilo aldırırız Allahın izniyle

Kızlar aranızda kabızlık problemi cekeniniz var mı doktorunuz ilaç verdimi 5 gündür çıkamıyorum ve şişkinlik sertlesmem başladı rahatsız ediyor baya sabahtan beri kayısı yiyorum ama nafilee
Ben iki tane kullanıyorum
Biri duphalac
Biri magnesie calcine

Duphalac gaz cözüyor ama magnesie bildigin müshil ilacı :)

Ay yok hala havada benimki gayet :)
Yarın 200git 200gel 400km yol yapıcaz belki o ara asagı inmeye baslar
Buarada bende öküz gibi besleniyorum deli gibi kilo alıyorum
Artık emzirme döneminde vericez el mahkum
yok kız senin kilo iyiydi yine benimki fazla kaçtı ama hiç kasamiyciimmm
ben ne lazımsa onu yedirdigini hissediyom

200 +200 çokmuş be
dikkat et yürü
ve mutlaka güneş kremi sür ben yollarda amele gibi yaniyom
renklenmeye çok müsaitiz özellikle açık tenliler

Kızlar aranızda kabızlık problemi cekeniniz var mı doktorunuz ilaç verdimi 5 gündür çıkamıyorum ve şişkinlik sertlesmem başladı rahatsız ediyor baya sabahtan beri kayısı yiyorum ama nafilee
Başlarda böyle sorun yaşamıştım duphalac surup vermişti. Kullanmakta sakınca yok demisti
Istersen bu ilacı bir sor.

Ben magnesie calcinee iciyorum, bi kac gun cikamayinca. Zaten kronik kabizligim var, hamilelikte iyice tavan yapti. Mecburen bir iki gune iciyorum magnesieyi. Doktor bana duphalac'i da magnesieyi de istedigin kadar kullanabilirsin demisti.

İlk hamileliğimde karın içi basıncım yükseldiği için gözümde kanama olmuştu o zaman dr vermişti. Bunda da verildi. Zorlamanın zararı çok. O yüzden bol su içmek şartıyla kullan. Ben başka bir çözüme ihtiyaç duymadım. Zaten gebelik şekeri yüzünden diyetteyim. Meyve çok az.

Ayni durumdaymisiz neyse ki hemen dogum baslayacak anlamina gelmiyormus. Biz artik elimizden geleni yapalim, gerisi Allahin ve bebisin bilecegi is galiba. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Sen de oyle yap. En kotu haftalari gectik ❤

Ayni durumdaymisiz neyse ki hemen dogum baslayacak anlamina gelmiyormus. Biz artik elimizden geleni yapalim, gerisi Allahin ve bebisin bilecegi is galiba. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Sen de oyle yap. En kotu haftalari gectik ❤
Aynen öyle canım gönül ister tabi vaktinde olsun ama birşeyler ters gidiyorsa diretmemek takdir e bırakmak lazım belki sagliklisi ve hayırlısı buolcak Allah'ın izniyle.

Bu arada ben duphalacı sabah akşam düzenli içiyorum. Dr kabız olmayı bekleme içmek için dedi.Magnezyum bana verilmedi. Dr um soda içmemi istiyor. Günde 1 yada 2 soda içiyorum.
Soda da içeyim ozaman bakayım çok az çıktım az önce baya kabizim yarın olsun da arayayım doktorumu

Canım bol bol uzan iş yapma ayaklarını havaya dik Allahın izniyle bişey olmaz
Nöbete hic kalmıyor diye biliyorum
Bayramdan sonra burdamısınız dedim hatta ilk gün ve arife calısıyorum dedi
Sagol canim dikkat ediyorum.Bugun gorustum, diyelim ki doktor izinde vs. Nobetci kimse o ilgileniyormus. 3 tane nobetci doktor var, levent bey, cetin bey ve yaren hamim. Hangisi olacagi da mechul. Ilk defa gordugun biriyle dogum yapma fikri pek sicak gelmiyo. Gerci evdeki hesap hic bir zaman carsiya uymaz biliyorum ama dogumda ters bir sey soylerler, surat asarlar diye bile cekiniyorum. Sonucta kac aydir kendi doktorumuzla iyi kotu bir hukukumuz olustu. Amaaan bilemedim.

Demir hapi bende kabizlik yapiyor, doktor kullanmam icin magnesie calcinee diye bir ilac verdi ihtiyacin oldugunda kullan dedi. Dozu abartma ishal olmaman lazim dedi. Ama kullandigimda neden bilmiyorum daha rahatsiz oldum. Bence bol corba, su, posali seyler tuketmeye bak. Ya da doktoruna bir danis bence, sonucta biz baska hangi ilaclari vs aliyosun bilmiyoruz.

yok canım daha neler o kusura bakmasinlar da o kadar para alıyorlar bunu yapmaya kimsenin hakkı zaten olmadığı gibi onlar hiç hiç bişey yapamazlar...

+14kg dayım hangimiz daha cok yiyoruz tartısmayalım istersen
Aynen attım direk cantama ne olur ne olmaz dedigin gibi yanarım falan :)

Belki daha iyi olur
Çetine bi aksam muayne olmustum cok sevmemiştim onu ama levent hakkında iyi yorumlar okudum
Bakalım belki benim dogumdada olmaz doktor hic belli olmaz
O anda gözümüz doktoru görmeyebilir hem öyle düşün heyecan ayrı agrı sızı ayrı :)

Bende relaxım yani şuan doktorum bile Yok hastanem belli değil o derece Perşembe günü referansla bir doktordan randevu alacağım ve sigorta acentamla görüşüp doktorumun gittiği hastaneye izin vermeleri için görüşeceğim

Son düzenleme:

Benim biraz sıkıntılı yani hiç çıkamıyorum değil ama büyük oranla içerde sanki
Geçen akşam yürüyüş yaptıkta biraz yaradı az biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…