Ya hanimlar cati muayenesi olan var mi su siralar korkum o sanirim yapacak artik ama korkuyorum. Nasil yapiyorlar jel filan surup eldiven mi takiyorlar

Ben levent hocaya 2 kez gittim, 2sinde de moralim cok bozuldu. Adam dogrucu davut. Bir de pek gebe nazi cekecege benzeniyo gerci muhim olan isini iyi yapmasi.

Ben levent hocaya 2 kez gittim, 2sinde de moralim cok bozuldu. Adam dogrucu davut. Bir de pek gebe nazi cekecege benzeniyo gerci muhim olan isini iyi yapmasi.
Benim cengizhanda öyle tak tak tak konusuyor benim tarzı hosuma gidiyor ama tabi cetin hayattan bezmiş gibiydi ondan sevmedim onu :)

Valla klimayı ayagıma verip öyle gidicez zaten işe her gün bi saatte gidiyordum iki katına gidicem bakalım artık :)
Yolda suyum gelmesin ödemi takmıyorum

Evet bugüne kadar da çalıştın yat dinlen dikkatli olda yarın 37.haftaya giriyoruz
Hatta 38 bile denebilir
Benim kuzum çok hareketli seninki ne durumda

Ya hanimlar cati muayenesi olan var mi su siralar korkum o sanirim yapacak artik ama korkuyorum. Nasil yapiyorlar jel filan surup eldiven mi takiyorlar
Ya ben her seyden korkan bir insan olarak nedense bu tarz seylerden korkmuyorum. Kesi yok, kan yok ne kadar aciyabilir, acisa da acidan aciya fark var. Mesela agda muhtemelen daha cok acitiyordur canimizi ama korkmuyoruz degil mi? Oyle dusun. Sen kendini kasma yeter. Cikinca muhtemelen amaaaan bumuymus diyeceksin. Rahat ol.

baya gelişmeler kaydetmişsin demiyosun da
hadi hayırlısı olsun canim
bak ben mesela bülent kars a bir kez gittim onda doğurmayı düşünüyorum adamın haberi yokyani ani bişey olsa arayıp koşun doktor bey ben doguruyom desem
bu kimdi ya der

Evet bugüne kadar da çalıştın yat dinlen dikkatli olda yarın 37.haftaya giriyoruz
Hatta 38 bile denebilir
Benim kuzum çok hareketli seninki ne durumda
Minnosum bugun baya dön dön dur modunda karnım bi oval oluyor bi dikdörtgen :)
Aynen valla 38 baslıyor saka gibi
El öptü mü kızın benimki ilk harclıklarını topladı bile

Cuma günü belli oldu doktorum başka hastaneye transfer oldu ilk şoku atlattım , çaresine bakacağım artık , Cuma yazdım aslında kaçırdın muhtemelen iyi bir doktor daha buldum bende gözüme kestirdim ama belirsiz herşey bu hafta halletmem lazım

Minnosum bugun baya dön dön dur modunda karnım bi oval oluyor bi dikdörtgen :)
Aynen valla 38 baslıyor saka gibi
El öptü mü kızın benimki ilk harclıklarını topladı bile
Evet karnım şekilden şekle giriyor varlığına o kadar alıştım ki şimdiden kardeş düşünüyoruz , hamileliği sevdim de
Babası kızımla sana veriyorum diye verdi ama esas parayı ipeğin kuzeni götürdü , benimki de tekmelerle tepki gösterdi seneye artık

y yok onu biliyorum gözüne kestirdigini sigortayla görüşme yapacağını v.s. dedim

y
yok onu biliyorum gözüne kestirdigini sigortayla görüşme yapacağını v.s. dedim
Bir tanıdık referansıyla buldum doktoru ama özel muayenehanesi var Sigortam %80ini karşılıyor yine , gayrettepede ki hastanede sadece operasyonları yapıyormuş , hem yorumları çok iyi hem tavsiye eden kişi sülalecek hayranız dedi doktora mütevazı , işinin ehli gece 12 de mesaj atmış hadi gel hastaneye bekliyorum diye 24 saat başından ayrılmamış fln baya özveriliymiş ve normal Doğum destekçisi bir doktormuş yani sezeryan diyorsa son çare olduğu konusunda güvenilirmiş
Ben yinede kendi doktorum için şansımı zorlayacağım tabi sigorta merkeziyle fln görüşeceğim yani bayram da araya girdi elim kolum bağlı kaldım

Valla klimayı ayagıma verip öyle gidicez zaten işe her gün bi saatte gidiyordum iki katına gidicem bakalım artık :)
Yolda suyum gelmesin ödemi takmıyorum
Ben gecen ay uzun yola giderken ayakkabilari cikarip, koltugu en geriye atip ayaklarimi yukari diktim. Ama sanirim uzun sure oturmaktan hemoroid oldum o ara.

oh oh maşaaallah bak herşeyde bi hayır var
korkma ipek imiz daha rahat orda annesi de tatil mutlu mutlu yatıyor
sen ayarlayadur

oh oh maşaaallah bak herşeyde bi hayır var
korkma ipek imiz daha rahat orda annesi de tatil mutlu mutlu yatıyor
sen ayarlayadur
Gerçekten herşeyde bir hayır var , o yüzden hiç bir konuda strese girmemek lazım bencede rahat hem konuştuk doktoru hastanesi belli olana kadar bekleyecek İpek hanım şaka maka vakit azaldı

Şükür kuzum duruyor şimdilik ayın 25_26sında kontrol var gün verir artık demi.

Gule gule kullan cnm. Ocarro yerine bunu tercih etmenin ozel bir nedeni var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…