olabilir valla vücut düzenimiz şaştı iyice içerde neler oluyo kim bilir

sanmıyorum onun belirtileri yok ne yanma ne koku vs. yine de devam ederse doktora sorarım bi. şimdi daha devamı gelmedi
Bende de yoktu ne rengi ne koku ne agrı sızı vs ama önceki tahlilimde gayet lökosit miktarı artmıs gözüküyordu
Dogum genel belirtilerinde akıntı artmasıda yok
Ne olur ne olmaz benim günüm ileride senden ama en azından bir haftadır hic akıntım bile yok
İdrar sıklıgımda cok azaldı

Kızlar doktoruma sordum sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor diye, doktorum 38 hafta bitince yapıyormuş. Ben şuan 35+1im. Nasıl olacak yani 37+6dan sonra mı alacak, yoksa 38+larda mı olacak.
Aynen öyle 38+0 dan itibaren alıyorlar
Sen diger 3 ünü normal mi dogurmustun

İdrar sıklığım azaldı benim de, bebeğin başı yukarda diye sanırım, önceden aşağıdaydı WC'den çıkamıyordum.

Oyle yapacagim zaten. Bu isin sonu bosanmaya kadar gider hic gozum gormez birsey. Zaten bu olayi duyar duymaz hemen 8 yil oncesine dondum de o gunleri yasadim gibi oldum. Elim ayagim bosaldi panik oldum. Psikiyatriste mi gitsem ilac mi kullansam diye dusunuyorum.
Esim ilk lohusaligimda cok anlayissizdi gercekten annesinjn midesinin kesilip yarisinin alindigi yalanina inanmisti. Ve beni cok uzmustu. Cik git hayatimdan demisti ve ben evi terketmistim. Ustelik issizdim. Simdi bana gelmelerinjn konusu bile gecse kendileri gelmese bile ev mev gormez gozum alir cocuklari terkederim. Ben eziyet cekmistim ve bu olayi duyunca cidden panik atak gibi birsey oldum. Panik atagim yok normalde ama asiri kaygi yasadim.

Annem köyde yani hic musait degil. Ama baska gidecek yerim yok ve sezeryanli halimle ev tutup tasinamam mecbur anneme giderim. 2 haftada toparlayinca da ev olayina bakarim. Sonra da tayin ister giderim buradan hicbirinin yuzunu gormek istemem. Benim en zor zmaanlarimi daha da zorlastiran koca ve ailesiyle isim olmaz. Esim ile bebeg8n besigi icin yatak bakacaktık bugun. Kaldi adam bu saat oldu daha yeni kahvalti ediyor.
Kizi 2 saatlik yolu ozel araciyla 3 saatte gelmis hastaneye.

anlattıklarınin bi değişik versiyonunu yaşadım ve benimki de baska bi sebeple doğuma 2 hafta kala burda olacak nasıl içten içe korkuyom ya aniden gelirse bebek diye
insanın en unutulmaz günlerini nasıl da berbat etmekten haz duyan tipler var ya
senin günün belliydi dimi

hayır demeyince böyle tipler tepene biniyor 10 yılda bunu defalarca gördüm
2kere düşün 3 kere düşün ama doğru olan anlattığın gibi olucaksa da taviz verme
eşin de biraz kardeşleri ile paylaşsın sorumluluğu
....

Ya iste bikac haftadir hep boyle benimki de. Uygulamalarda da vajinal akinti artar dedigi icin pek kafaya takmiyordum. Simdi bilemedim, doktor kontrolum 2 hafta sonraya.

Aaaa benim doktor da baş aşağı dönmezse 6 Eylül gibi demişti Yalnız 6 Eylül ün ertesi cumartesiye geliyor, 5 Eylül daha mantıklı gibi. Eşime kalsa 2 Eylül, sabırsızlanıyor
Gunlerimiz cok yakin ama bana 13-14 Eylul, duruma gore 16'si bile olabilir dedi. 39. Hafta oluyor. Ama bana gore benimki de ilk hafta gelecek.

Evet canim belli erken gelmezse eger 26 agustos dogum. Normalde 5 eylul ama sezeryan olacagi icin 38 de alacak doktorum. Yani 10 gunum var.

hmm kafa büyük diye o zaman angaje olmasindan korkarak baya erkene verdi hayırla gelsin
koca kafalı bebekler çok tatlı olur bi de gözler iri olursa ısırmalara doyum olmaz
Hem o hemde kordonu cok dolanmis strese bagli olarak..Anasi iri gozlu ama sanki babaya benziyor saglikli olsun her biri pamuk gibi yavrularimizin
2 hafta içinde gelir bakarsın kanala falan girmiş mi? başı aşağıda mı?
Yok canim hic oyle bir sey demedi..hala tekmeleri sagda hissediyorum yatar pozisyonda :)
Aaaa benim doktor da baş aşağı dönmezse 6 Eylül gibi demişti Yalnız 6 Eylül ün ertesi cumartesiye geliyor, 5 Eylül daha mantıklı gibi. Eşime kalsa 2 Eylül, sabırsızlanıyor
Cumartesi olmasi izin acisindan mi esinin ? Bizimkininde babalik izni varmis 5gun 5gun kullanacakmis sanirim bakalim..

Kizlar koca ankarada temizlikci bulamiyorum 3kisiyi aradim tanidik vasitasiyla ya dolu ya hasta sinirlerim bozuldu..armut ya da temizlikyolda.com kullanayim diyorum ama ne kadar guvenilir olur bilemedim kaldim öyle...

Bende de aynı şekilde aktığını hissediyorum bakıyorum ıslanmış ve ortada lremsi akıntı ama normal bemvçce artık akımtıda artış

Ay ya yazık günah neler yasamıssın nelere sebep olmus
Eşinle hic konustun mu peki ilk dogumdaki gibi yasatmayacaksın vs gibi bişeyler

Kizlar koca ankarada temizlikci bulamiyorum 3kisiyi aradim tanidik vasitasiyla ya dolu ya hasta sinirlerim bozuldu..armut ya da temizlikyolda.com kullanayim diyorum ama ne kadar guvenilir olur bilemedim kaldim öyle...
Armuttan onlarca farklı sektörlerde iş yaptırdım hepsindede memnun kaldım
Simdi dogum fotografcımı bile ordan ayarladım
Beni hiç yanıltmadı

Bayramı saymazsam işten ayrıldıgım ilk günüm
Ve inanılmaz sıkıcı geciyor tek basımayım sürekli uyumaya calıs uyuyayama falan
Bişeyler yapayım diyorum ama iyi kötü herşeyide halletmişim cok sükür
Gebeliği boyunca evde olanlar tek olanlar günü nasıl bitiriyordunuz

Ay ya yazık günah neler yasamıssın nelere sebep olmus
Eşinle hic konustun mu peki ilk dogumdaki gibi yasatmayacaksın vs gibi bişeyler
Bu dusme olayi olmadan konustum. Bu dogumda hastaneye getirmeyecegim demisti. Birseylerin farkinda ama yazik anasina da kiyamiyor.
Ama sigara olayi oldugu zaman acile goturdugumuzde beni uzmustu yine esim. Simdi sabahtan beri esimi gormedim hastanedeydi. Ben de carsiya ciktim bebek icin eksiklerden tamamlamaya. Lavanta kesesi veya sabun hazirlamak istiyorum onun icin kumas falan aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…