Oyalan baska seyle düşünme simdilik
Birde herhalde olay cok taze suanda verecegin bir tepki yanlısta anlasılabilir konusma zamanı değil detaylıca

bende idrar sıklığı hiç olmamıştı birkaç gündür başladı. başını çok aşağıda hissediyorum mesaneye baskı yapıyor. şikayetim devam ederse doktora danışırım

Iyi akşamlar kızlar bisey sorucam daha önce uyku arkadasim fil alan oldumu internetten sipariş vermek istiyorum ama emin olamadım fikri olan yada alan varsa:)
Merhaba ben tavşan ve çıngırak yaptırdım, çokta sevdim
İnstagramda menekse_oyuncak sayfasından

Kizlar koca ankarada temizlikci bulamiyorum 3kisiyi aradim tanidik vasitasiyla ya dolu ya hasta sinirlerim bozuldu..armut ya da temizlikyolda.com kullanayim diyorum ama ne kadar guvenilir olur bilemedim kaldim öyle...

Benimde haftaya bulmam gerekecek ankarada cok tanıdık yok çok olmadi tasinali. Bende armut com dusundum ama guvenilir mi bilemiyorum

Amin canım inşallah :)

Kizlar netten besik siparis ettik kutunun biri geldi digeri gelmedi yatak kurulmuyor yarim kaldi satici tlfnu acmiyor kac oldu aramamiz eger donus olmazsa ne yapabiliriz sikayet filan ise yarar mi yataksiz kaldik su an. 2 kutu seklinde geliyormus biz kuracaktik. Kutunun biri geldi arefe gunu digeri yok ortada.. Icinden kirik parca cikti sitelerinde kirik parcayi hemen size gondeririz tarzi seyler yaziyordu guvendik aldik. Strese girdim iyice haram olsun bu kadar strese sokuyor ne diyeyim..

Kızlar bende şimdi doktordan çıktım kasılmalarım azalmış hamd olsun herşey yolunda ama bir sıkıntı var suyum azalmış tam sınırda çıktı pazartesi bir daha çağırdı sadece suyuma bakmak için Suyu azalan var mı başka 3 lt su icmeme rağmen bi anda böyle oldu

Selamlar bizim kızın yine kafası yukarı çıkmış yaa inşallah geri döner dönmesi ikimiz için de çok iyi dedi sezeryan olacak ama baş aşada olunca demekki daha kolay oluyımuşş 2600 gr olmuş onun dılınca herşey normal şükür

Evet canım sezeryanda da önce başını çıkarıyorlar, demek ki daha kolay oluyor. Bakalım benimki ne durumda yarın görcez inşallah.

İzin için değil onu her türlü hafta içime ayarlarım diyor ama Cumartesi çıkış olacaksa mesela doktorlar hastanede olmuyor genelde, haftaiçi herhalukarda daha iyi olur diyoruz.

İşlerini bitirdiğin için öyle geliyordur sana Ben temmuz başından beri evdeyim genelde aşırı sıcak vardı çok sıkıldım sıcaktan işlerimi de halledemedim, ödemlerim vardı, ve şeker. Tv karşısında gönlümce meyve bile yiyemeden geçti. Şu aralar hastane çantalarımı hazırlıyorum, klima kullanmaya başladım, az kaldı zaten. Sen de keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…