Ya kızlar ıslaklık dediğiniz acaba idrar kaçırmadan olabilir mi, ben eğilince çömelince falan bana oluyor çünkü normalmiş son zamanlarda
İdrar kaçırmayı ayırt edebiliyorum bana da oluyor, ve daha fazla bir alan ıslanıyor, şeffaf oluyor.

kızlarr sanırım nişanım geldi benimm
dün doktor nts de sancı çıkınca alttan muayene etmişti hafif kanama olmuştu sonra sancılarım sıklaştı
bugün de baya kalın sümük gibi bir parça gördüm hafif kahverengimsi
sanırım bu nişan galiba,
ama öyle fazla sancım da yok, tecrübeli anneler ne yapayımm
dün kurcalatmasam iyiydi galiba,
o tetikledi gibime geliyo
bebegim daha 2.700 gram

Benimde haftaya bulmam gerekecek ankarada cok tanıdık yok çok olmadi tasinali. Bende armut com dusundum ama guvenilir mi bilemiyorum
Aksam bir daha ariicam birtane ogretmen arkdsima gelen varmista bakalim..olmadi armuttan guvenilrdir illaki sirket cunku

İzin için değil onu her türlü hafta içime ayarlarım diyor ama Cumartesi çıkış olacaksa mesela doktorlar hastanede olmuyor genelde, haftaiçi herhalukarda daha iyi olur diyoruz.
Hı bende hic dusunmemistim onu ama nobetci doktor vs.olur 1gece yatiriyoruz dedi benim doktor ama sigortam 3gece karsiliyor bilemedim 09.09.2019 yapacaksin aslinda :))))

hareketlerini takip et sancıları takip et bence
nişandan sonra 1 2 hafta bekleyen de var
tedirginsen git bir daha gir nst ye

Ben de bebege pamuk yatak siparisi verdim. Yerel bir yorgancidan yaptiracagim. Hazir yataklari begenmedim insallah bu guzel olur. Yarina hazir olur dedi adam. Lavanta kesesi icin de kumas ve cicek aldim aksam evde yapmaya baslayacagim. Hem kafam dagilir. Cok asiri stres yaptim bu kaynana olayini. Herseyin hayirlisi diyorum. Vucudum cok yoruldu ama zihnim daha da cok yoruldu, basim agriyor.

Canım 2 hafta oluyor açılma var mi diye kontrolum oldu Ondan sonra benimde lekellenmem oldu doktor demişti hafif leke olabilir diye oldu geçti hafifti. Kızıma doğum yapacağım zamanda nst de sancılarım yükselmişti ilk kontrolde 2 cm açılma ikinci kontrolde 3 cm açılmam vardi hemen arkasına yoğun bir kan pıhtısı gelmişti o nisan dediler. Hafif lekeyse kontrolden dolayı ama genede doktora git istersen

Aksam bir daha ariicam birtane ogretmen arkdsima gelen varmista bakalim..olmadi armuttan guvenilrdir illaki sirket cunku

Bende bulamazsam mecbur armuttan comdan temin edicem haftaya mutlaka ayarlamalıyım. Armut com da fiyatlarla ilgilide bilgim yok bakıp incelemek lazım

Zayıf değildi canım normal aralığındaydı bana az gibi gelmişti, kontrol ayın 28inde. 32 haftalıkken 1800 grdı

Yanlış kalmış aklımda ozaman benim 5 günlük fark var dedi doktor 34 de 2300 insallah Bu hafta almistir

bazı insanlar nişandan sonra 1-2 hafta bekliyor. belli olmaz muayeneden ötürü de olmuş olabilir. hareketlerini takip et canım. bu arada protein, muz, kaşar peynir tüketmeye çalış kilo alsın

Merhaba kızlar
Bende bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı 40/70/92 vs
Doktor ağır istirahat istiyorum dedi ayağa kalkma 3 gün sonra yine gel Nst bakayım bebeğin içerde pek kalası Yok dedi
Endişelendim bi anda
Sancı öıkması dmeek illaki yakın zmnda Doğum mu demek
Bu hafta sadece 80 gram almış
kilosu şuan2650
Bi panik oldum

Normal değil mi senin kilosu canım

Kesinlikle bizde 3 kardeşiz durup durup seviniyor bizimkiler hepiniz güzel evlilik yaptınız , işiniz var vs onlar daha ne ister ki gönülleri rahat en azından kayınvalide hazırlığına yardım etmezmi demek istedim ama sen hallediyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…