Hanımlar hastane çantanıza 1 paket bez koydunuz mu yoksa birkaç tane mi? Her şey çok yer kaplıyor

yok biliyom cok sıcak malum ondan terliyoz o ayrıda alt tarafta rahmimde uzun süren batma sancısı oluyo acaba kendini ittirmeye mi çalışıyo
Bildiğim kadarıyla rahim kendini Doğuma hazırlıyor , ufak ufak sancılarda Rahmi inceltiyormuş geçen biri dedi sanki , çok sorgulamıyorum ben herşey olabilir , bedenimiz bir minik tarafından ele geçirildi

Son düzenleme:

Hay Allah senin kayınvalide büyümeyen çocuk belli eşin içinde zor kötü olmuş ama yapacak bişey Yok sen kendini düşünüp kendine odaklan

1 Haftalık farklar normal kabul ediliyo. Kızımda o haftada 2200 doğmuştu hep karın çevresi geriydi usg de. Benim bebekler böyle oluyor sanirim sağlıklı olanlarda en önemisi O tabi

Benimkiler de öyle kilolu doğmadılar, hep ya 2600 ya 2850 buda öyle olur diye düşünüyorum. Benimkiler doğduktan sonra çabuk topluyor. İkinci kızım 2850 doğmuştu, bir aylıkken 4500 olmuştu. 2 aylıkken 5 buçuk 6 falandı çok tombuldu resim atayım bak

Eklentiler

• 20140629_090419.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 71
Bunu doktorun soyleyip onlem almasi gerekmiyor mu? Bende de akinti var, doktora soyledim kontrol etmeden fitil verdi. Akintimda azalma da olmadi. Mecburen hep gunluk ped kullaniyorum.
Düzenli ve belirli miktarda akıntı hep var hamilelik boyunca fazla veya farklı olursa kişi anlar bence ona göre doktora danışılabilir
Bende en başından beri günlük ped kullanıyorum bir tuhaflık sezmedim

İşte böyle tedbirsizliklerini sonucunu evlatlar çekiyor , onlar kendini düşünmediği için resmen biz acı çekiyoruz. Son zamanlarda duyduğum gördüğüm bütün anne babalar tedbirsiz, umursamaz hastaysa ilaç kullanmaz üstüne sigara içer tetikler sonra üzülen zorlanan biz oluruz. Daha bugün en yakın arkadaşım bizdeydi bekar kendisi , kendi öz annesi için diyor ki artık numara yaptığını düşünüyorum , geçen gün bahçede düştü kasıtlı yaptığını düşünüyorum sürekli ölümden bahsederek bizi korkutmaya çalışıyor fln diyor , güler misin ağlarmısın. Kendi annesinden annelik görmemiş teyzesi büyütmüş beni annesi yerine koydu kullanıyor duygularımı resmen diyor yaşlılık psikolojisi de çok zor , laf anlayamıyorsun ama şimdi kendimi biraz geri çektim diyor bakalım

Şu azalması durumuna eğer sekerin yok ise havuç kürü öneriyorlar.Ve sabah akşam 1 armut.Gunde 1 yada sabah akşam 1 er sade soda da etkiliymis.

Oyy kuzum yerim o yanakları maşallah
Hayırlısıyla gelsin de nasıl gelirse gelsin

Kurban olsunlar o miniklere ilk olunca her belirtiyi arar oldum

Ben izne ayrılmadan işe gittiğimde sabah bir başlardım akşama kadar her müsait anımda internetten forumlardan , Doğum koçlarından , doktor röportajlarına makalelerine kadar herşeyi araştırırdım. Konuya uzaylı kalmamalıyız tabiki, ama pimpirik ve panik durumu varsa uzak durmakta yarar var, ben serinkanlıyım elimden ne gelirse yapmak doğru zamanda doğru uzmanla çalışmayı önemserim önlem almak hayat kurtarır buna inanıyorum ama öyle uçsuz bucaksız bir süreç ve kişiye özel bir gelişim süreci ki genel bilgiler bazen Bilgi kalabalığı oluyor , o yüzden kafanın rahat olması için akışa bırakmanı tavsiye ederim benim de ilk bebek hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Sagol canim benim ben de sana dua ediyorum Allah sifasini versin annenin torununu kucaklasin insallah cok zor imtihanlar hele hamileyken dedigin gibi mahvolduk ama guzel gunler yakin Allah hicbir aci göster mesin insallah sezeryanim benim 4.kez oldugu icin cok zordu bayagi hasar vardı sondaliyim hala ilk. Sezeryan cok zor olmuyor canim hakkinda hayirlisi insallah

Vicdansızlıkla ne ilgisi sen lohusalığını benek heyacanını yaşamaya bırak , senin desteğe ihtiyacın varken millet kendini ortalara atmış pes gerçekten o kadar mı kimsesizler senden ameliyatlı halinle iş beklediler , sen gerekli önlemlerini al ne kadar az üzülüp etkileneceksen o şekilde hareket et , çünkü belliki siz normalleştirip pervane oldukça tepenizden inmeyecekler

Nişan gelmesi hemen dogum yapacagın anlamına gelmez heyecanlanmayalım dur belki bikaç hafta daha sabreder

Kiloya takılma +/-400gr oynuyormus
Haftanı en azından 36yı bitirmeye bak dinlen uzan kalkma bol bol yat iyi beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…