- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
Herkes kendi yaşadığını baz alıyor ne saçma , her insan her bebek farklıdır bu ne kafasızlık gerçekten sinir bozucuKendisinin de makat gelişmiş ve başı dört hafta ileriden gidiyormuş. Ne bileyim benim de makat geliş deyince öyle dedi.
olabilir valla vücut düzenimiz şaştı iyice içerde neler oluyo kim bilir
Ay kim bilir ne yapıyorlarsa artik
Akıntı olayı bendede artti bide cok terliyorum hep ıslak gibi kanala girdiğini anlar miyim die merak ediyorum bende
Bildiğim kadarıyla rahim kendini Doğuma hazırlıyor , ufak ufak sancılarda Rahmi inceltiyormuş geçen biri dedi sanki , çok sorgulamıyorum ben herşey olabilir , bedenimiz bir minik tarafından ele geçirildiyok biliyom cok sıcak malum ondan terliyoz o ayrıda alt tarafta rahmimde uzun süren batma sancısı oluyo acaba kendini ittirmeye mi çalışıyo
Normal değil mi senin kilosu canım
Ben de kendini gerçekleştiren kehanet yasiyorum resmen. Ilk dogumumdan cok kisa sure sonra kaynanam ameliyat olup kendine baktirmisti. Bu dogumda da birsey olacak diye bekliyordum ve oldu.
Benim dogumuma 11 gun kaldi ve kaynana dusup omzunu kirmis. Hayir tamam kaza ama gece karanlikta camasir asmak icin evin icinde dolanmaya ne gerek var. Bekle sabahi. Gunduzler torbaya girmedi ya. Sekeri de cikmis. Sigarayi birakinca seker lokum cikolata tatliya sarmisti. Uyardim da ama dinleyen yok. Allahtan seker hastaligi degil ama yukselmis bayram tatlisindan sonra. Su ic diyorum yok su da icmiyordu. Yazik esim basinda simdi. Nereye kosacagimi sasirdim diyor.
1 Haftalık farklar normal kabul ediliyo. Kızımda o haftada 2200 doğmuştu hep karın çevresi geriydi usg de. Benim bebekler böyle oluyor sanirim sağlıklı olanlarda en önemisi O tabi
Düzenli ve belirli miktarda akıntı hep var hamilelik boyunca fazla veya farklı olursa kişi anlar bence ona göre doktora danışılabilirBunu doktorun soyleyip onlem almasi gerekmiyor mu? Bende de akinti var, doktora soyledim kontrol etmeden fitil verdi. Akintimda azalma da olmadi. Mecburen hep gunluk ped kullaniyorum.
Kurban olsunlar o miniklereBildiğim kadarıyla rahim kendini Doğuma hazırlıyor , ufak ufak sancılarda Rahmi inceltiyormuş geçen biri dedi sanki , çok sorgulamıyorum ben herşey olabilir , bedenimiz bir minik tarafından ele geçirildi
Ben paket koymadım 20 tane koydum yoksa yer kapliyo cantadaHanımlar hastane çantanıza 1 paket bez koydunuz mu yoksa birkaç tane mi? Her şey çok yer kaplıyor
Saskinim sadece. Allah sifa versin kaza sonucta ama geliyorum diyen bir kaza. Bari isik acsaydin da önünü gorseydin. Zaten esimi de annen fenalasti diye aramislar annen dustu diye degil. Surekli hasta oldugundan, hastalandi basi dondu dustu gozuyle bakiliyor. Evden disari cikmayan biri doktoru da diyor bolsu ic yuruyus yap diye ama dinleyen kim.
Insallah cabuk iyilesir ama doktor iyilesmez demiş, kemik erimesi var ve yaşlı diye. Yemek yiyebilecek hale getirwbiliriz demis doktor. Allahtan kalcasini falan kirmamis.
Şu azalması durumuna eğer sekerin yok ise havuç kürü öneriyorlar.Ve sabah akşam 1 armut.Gunde 1 yada sabah akşam 1 er sade soda da etkiliymis.Kızlar bende şimdi doktordan çıktım kasılmalarım azalmış hamd olsun herşey yolunda ama bir sıkıntı var suyum azalmış tam sınırda çıktı pazartesi bir daha çağırdı sadece suyuma bakmak için Suyu azalan var mı başka 3 lt su icmeme rağmen bi anda böyle oldu
Merhaba biz kontrolden ciktik..doktoruma süreci anlattim.bebek biraz stresten etkilenmis akcigerlerinde hafif genisleme olmus ve kordonlar cok fazla yakinlasmis..kafasi yine buyuk..eger 2 hafta icinde kendi gelmezse zaten cikisi zor olur ama bencede psikolojik olarak normale hazir degilsen kendini yipratma dedi.suan 3 kilo olmus zaten vucududa iri kafasida dedi ve 6 eylül gibi aliriz dedi..tipini yedigim suratini gosterdi ama tamda cihazin renkli ciktisi bozuldu :)))) aylar sonra gördüm..naasil mutluyum
Kurban olsunlar o miniklereilk olunca her belirtiyi arar oldum
Sagol canim benim ben de sana dua ediyorum Allah sifasini versin annenin torununu kucaklasin insallah cok zor imtihanlar hele hamileyken dedigin gibi mahvolduk ama guzel gunler yakin Allah hicbir aci göster mesin insallah sezeryanim benim 4.kez oldugu icin cok zordu bayagi hasar vardı sondaliyim hala ilk. Sezeryan cok zor olmuyor canim hakkinda hayirlisi insallahCok zor imtihanlar seni cok iyi anliyorum boyle donemde olmasi insani daha sarsiyor..hep diyorum Allah beterinden korusun..ben abimide kaybettim hani cok uzak degildi bazi seyler ama boylesinide yasamak varmis..keske hergun aci cekisini gormeseydik..
yakin bir akrabamiz var önce annesini kaybetti hayatta bundan buyuk aci yok dedim,sonra babami kaybettim arrtik yasayamam dedim sonra esimi kaybettim dunyam karardi diye anlatir (40 yasindalardi cocuklar vardi vs..)
aci kiyaslanmaz ama hayat arkadasi bambaska. o yuzden sana cokca dua ediyorum aklima geldikce..cocuklarinin hatrina tez zamanda sagligina kavussun esin..yine desteginiz olsun cok mutlu gunler yasayin insallah..sezeryan sonrasi cok mu zor.toparlanma sureci ne kadr surede ?kimisi 3gunde ayaga kalkiyor biraz bunyeyle alakali.
Benimde öyle ama genelde tuvaletten çıktıktan sonraki 10 sn içinde akıntım geliyorAy yok valla, ben surekli ped degistiriyorum, yoksa giysilerim batiyor. Akintisiz olmak nasil bi seydi unuttum.
Kizi var ama nasil yaparlar bilmiyorum. Kayinpederim yemegini yapar yedirir onda sikinti yok ama kadinin nazi niyazi bitmez. Surekli esimi arayip anan fenalasti gel diyecekler. Kaynanam oglum cok agrim sizim var gel diyecek surekl8 ve ben delirecem. Simdi plan yaptim benim eve gelme durumu falan olursa diye dogumdan once annemin evine tasinmak icin valiz hazirlayacagim kendime.
Baktim naz olayini ilk dogumumdaki gibi abartti ve esim eve getirmeye kalkti daha onlar eve girmeden taksi tutup ben gidecegim. Ilk dogumumda ben lohusayken kanana kayinpeder bende ve ben sezeyanli halimle onlara yemek yapacam diye ugrasmaktan cok hasta oldum. Ustwlik de yemeklerimi begenmeyip sikayet edip durdular.
Amaelyati mide fitigi ameliyati olmasina ragmen midemin yarisini kesip aldilar diye konustu hep. Hasladigim yumurta bile dokunmuştu ki bebeklere bile ek gidaya gecerken yumurta da veriliyor. Bu yazilarima bak8nca vocdansiz gibi duruyorum ama cok cektim lohusayken. Ve cidden cok korkuyordum birsey cikaracak diye.
Nişan gelmesi hemen dogum yapacagın anlamına gelmez heyecanlanmayalım dur belki bikaç hafta daha sabrederkızlarr sanırım nişanım geldi benimm
dün doktor nts de sancı çıkınca alttan muayene etmişti hafif kanama olmuştu sonra sancılarım sıklaştı
bugün de baya kalın sümük gibi bir parça gördüm hafif kahverengimsi
sanırım bu nişan galiba,
ama öyle fazla sancım da yok, tecrübeli anneler ne yapayımm
dün kurcalatmasam iyiydi galiba,
o tetikledi gibime geliyo
bebegim daha 2.700 gram
Kiloya takılma +/-400gr oynuyormusMerhaba kızlar
Bende bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı 40/70/92 vs
Doktor ağır istirahat istiyorum dedi ayağa kalkma 3 gün sonra yine gel Nst bakayım bebeğin içerde pek kalası Yok dedi
Endişelendim bi anda
Sancı öıkması dmeek illaki yakın zmnda Doğum mu demek
Bu hafta sadece 80 gram almış
kilosu şuan2650
Bi panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?