- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Hastanem bezini veriyor o yüzden koymadım ben kendime bikaç tane ped bikaç depend koydum o kadarHanımlar hastane çantanıza 1 paket bez koydunuz mu yoksa birkaç tane mi? Her şey çok yer kaplıyor
aa bez veriyor mu ?Hastanem bezini veriyor o yüzden koymadım ben kendime bikaç tane ped bikaç depend koydum o kadar
Benimkiler de öyle kilolu doğmadılar, hep ya 2600 ya 2850 buda öyle olur diye düşünüyorum. Benimkiler doğduktan sonra çabuk topluyor. İkinci kızım 2850 doğmuştu, bir aylıkken 4500 olmuştu. 2 aylıkken 5 buçuk 6 falandı çok tombulduresim atayım bak
Hazirlik cogunu bitirmistim canim kendi duzenim zaten bi temizlik icin kadin gelir pazar gunu..durumu anlattim utuyude yapar belki bise kalmiyo zaten :)Kesinlikle bizde 3 kardeşiz durup durup seviniyor bizimkiler hepiniz güzel evlilik yaptınız , işiniz var vs onlar daha ne ister ki gönülleri rahat en azındankayınvalide hazırlığına yardım etmezmi demek istedim ama sen hallediyorsun sanırım
Bez şampuan havlu terlik vs
İşte burda doktor Hesabı devreye giriyor geneli baz alınan 38+lı haftalar da oluyorKızlar doktoruma sordum sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor diye, doktorum 38 hafta bitince yapıyormuş. Ben şuan 35+1im. Nasıl olacak yani 37+6dan sonra mı alacak, yoksa 38+larda mı olacak.
ben genelde kullanamam nevresim takımımı havlumu falan götürürüm de extra olması da iyi tabi...Bez şampuan havlu terlik vs
Özel hastane sonucta :)
Maşallah kuzuya rabbim sana bagislasin çok tatlı. Canım benim öyle olmadi erken doğdu başlarda çok güzel kilo aldı 1 kilo 1 kilo 6. Aydan sonra bi durdu kilomuz hep zayıf olarak gitti suan 4 yaşında hala zayıf aşırı yemek yiyen bir cocuk degil ama çok azda yemiyor yapı olarak oyle. Yemek yedirme konusu beni cok yordu kendimi bu konuda başarısız hissettiğim çok oldu ama artık kabullendim bu onun yapisi. Bakalım 2. De şimdilik minnak. En önemlisi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabi
İşte burda doktor Hesabı devreye giriyor geneli baz alınan 38+lı haftalar da oluyor
Maalesef ki hem ilk çocuk acemiliği hem anne söz konusu olunca eşin devreleri yanmış , bu geçen seneler umarım ona bişeyler kazandırmıştır da sen sorun yaşamazsın. Bu sorunları tecrübe etmiş biri olarak eşinin ne yapacağını yine bilemesende sen kendi ruh halin için uzak dur en güzeli bu , yani eşinle hiç sorun yaşamasan bile ilk lohusalıktaki tramvaların seni mutsuz edecek ve lohusalıkta zorlayacaktır. Umarım eşin denge kurabilir ve sen sorun yaşamazsın. Ayrıca kızı da kız değil el mübarek olaya bir el at uzaktan izlemekle evlat olunmuyor ya sabırOyle yapacagim zaten. Bu isin sonu bosanmaya kadar gider hic gozum gormez birsey. Zaten bu olayi duyar duymaz hemen 8 yil oncesine dondum de o gunleri yasadim gibi oldum. Elim ayagim bosaldi panik oldum. Psikiyatriste mi gitsem ilac mi kullansam diye dusunuyorum.
Esim ilk lohusaligimda cok anlayissizdi gercekten annesinjn midesinin kesilip yarisinin alindigi yalanina inanmisti. Ve beni cok uzmustu. Cik git hayatimdan demisti ve ben evi terketmistim. Ustelik issizdim. Simdi bana gelmelerinjn konusu bile gecse kendileri gelmese bile ev mev gormez gozum alir cocuklari terkederim. Ben eziyet cekmistim ve bu olayi duyunca cidden panik atak gibi birsey oldum. Panik atagim yok normalde ama asiri kaygi yasadim.
Umarım bunları yaşamak zorunda kalmazsın , b planın olması yinede iyi güçlü durman kendine olan saygın seni hayat boyu ayakta tutar , ama değersiz hissedersen ve benzer sorunlar yaşarsan ömür boyu kırgınlık ve kızgınlık kalır. Umarım dediğin gibi en zor zamanında bunları yaşamazsın, biz yine de iyi düşünelimAnnem köyde yani hic musait degil. Ama baska gidecek yerim yok ve sezeryanli halimle ev tutup tasinamam mecbur anneme giderim. 2 haftada toparlayinca da ev olayina bakarim. Sonra da tayin ister giderim buradan hicbirinin yuzunu gormek istemem. Benim en zor zmaanlarimi daha da zorlastiran koca ve ailesiyle isim olmaz. Esim ile bebeg8n besigi icin yatak bakacaktık bugun. Kaldi adam bu saat oldu daha yeni kahvalti ediyor.
Kizi 2 saatlik yolu ozel araciyla 3 saatte gelmis hastaneye.
Yok başka yaptırmadım , bu ikisi 90 tl , ben de çok sevdimçok tatlı yaa bi tane daha yaptırmamış mıydın yanlış mı hatırladım kaça yaptırdın?
Hay Allahım yaa , inşallah dönerler de düzelir sorunun biran önceKizlar netten besik siparis ettik kutunun biri geldi digeri gelmedi yatak kurulmuyor yarim kaldi satici tlfnu acmiyor kac oldu aramamiz eger donus olmazsa ne yapabiliriz sikayet filan ise yarar mi yataksiz kaldik su an. 2 kutu seklinde geliyormus biz kuracaktik. Kutunun biri geldi arefe gunu digeri yok ortada.. Icinden kirik parca cikti sitelerinde kirik parcayi hemen size gondeririz tarzi seyler yaziyordu guvendik aldik. Strese girdim iyice haram olsun bu kadar strese sokuyor ne diyeyim..
Ben bulamayınca mutlubirevden çağırıyordum fakat firmalarda genelde dış Cam silmiyorlar bilmiyorum Armutta öyle mi buna dikkat et , fazladan gelen kişiye para teklif etmek zorunda kalıyordum , ilk firma deneyimim yanılmıyorsam armut tan olmuştu tam hatırlayamadımAksam bir daha ariicam birtane ogretmen arkdsima gelen varmista bakalim..olmadi armuttan guvenilrdir illaki sirket cunku
Offf işler sandığımızdan büyük desene. İnşallah eşin akıllanmıştır da bunların hiç birine gerek kalmaz canım, bunlarla kafanı yormamaya çalış şimdilik. Sizin işiniz kendinize yeter, kızı alsın anasını baksın. Benim annem de köyde, anlıyorum müsait olmuyor öyle, ekimde havalar soğur zaten bizim oralarda. Keşke annen gelse sana bakmaya, o zaman belki yüzü olmaz kv'nin sizde kalmaya. Gerçi tam tersi inatla gelmek ister belki o zaman. Benim annem de çok az kalabilir. Keşke böyle olmasaydı, keşke yanımızda uzun uzun kalabilselerdi, destek olabilselerdi ama canları sağolsun ne diyim.Annem köyde yani hic musait degil. Ama baska gidecek yerim yok ve sezeryanli halimle ev tutup tasinamam mecbur anneme giderim. 2 haftada toparlayinca da ev olayina bakarim. Sonra da tayin ister giderim buradan hicbirinin yuzunu gormek istemem. Benim en zor zmaanlarimi daha da zorlastiran koca ve ailesiyle isim olmaz. Esim ile bebeg8n besigi icin yatak bakacaktık bugun. Kaldi adam bu saat oldu daha yeni kahvalti ediyor.
Kizi 2 saatlik yolu ozel araciyla 3 saatte gelmis hastaneye.
Ben 10 tane koydum yeterli bence zaten yetmezse bez kolay bulunurHanımlar hastane çantanıza 1 paket bez koydunuz mu yoksa birkaç tane mi? Her şey çok yer kaplıyor
Aman günü siz belirlemeyin Doğum haritasına müdahale etmeyin , akışa doktorun dediği tarihe bırakın derim. Sezeryan günü öncesi suyu gelip acil sezeryana alınanlar var burda bebek geleceği zamanı kendi seçiyor ama doktor tarih belirtmesine rağmen siz tarih değişikliği yaptığınızda bebek hem hazır olmadan içerden alınıyor hemde siz belirlediğimiz tarih olursa biraz bencillik gibi geliyor banaHı bende hic dusunmemistim onuama nobetci doktor vs.olur 1gece yatiriyoruz dedi benim doktor ama sigortam 3gece karsiliyor bilemedim 09.09.2019 yapacaksin aslinda :))))
Ben de bebege pamuk yatak siparisi verdim. Yerel bir yorgancidan yaptiracagim. Hazir yataklari begenmedim insallah bu guzel olur. Yarina hazir olur dedi adam. Lavanta kesesi icin de kumas ve cicek aldim aksam evde yapmaya baslayacagim. Hem kafam dagilir. Cok asiri stres yaptim bu kaynana olayini. Herseyin hayirlisi diyorum. Vucudum cok yoruldu ama zihnim daha da cok yoruldu, basim agriyor.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için inşallah daha fazla azalmazŞu azalması durumuna eğer sekerin yok ise havuç kürü öneriyorlar.Ve sabah akşam 1 armut.Gunde 1 yada sabah akşam 1 er sade soda da etkiliymis.
Hem aradigini bulmak kolay olur bende oyle dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?