Maşallah kuzuya rabbim sana bagislasin çok tatlı. Canım benim öyle olmadi erken doğdu başlarda çok güzel kilo aldı 1 kilo 1 kilo 6. Aydan sonra bi durdu kilomuz hep zayıf olarak gitti suan 4 yaşında hala zayıf aşırı yemek yiyen bir cocuk degil ama çok azda yemiyor yapı olarak oyle. Yemek yedirme konusu beni cok yordu kendimi bu konuda başarısız hissettiğim çok oldu ama artık kabullendim bu onun yapisi. Bakalım 2. De şimdilik minnak. En önemlisi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabi

Hazirlik cogunu bitirmistim canim kendi duzenim zaten bi temizlik icin kadin gelir pazar gunu..durumu anlattim utuyude yapar belki bise kalmiyo zaten :)

Kızlar doktoruma sordum sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor diye, doktorum 38 hafta bitince yapıyormuş. Ben şuan 35+1im. Nasıl olacak yani 37+6dan sonra mı alacak, yoksa 38+larda mı olacak.
İşte burda doktor Hesabı devreye giriyor geneli baz alınan 38+lı haftalar da oluyor

Canım bunda var annenin hamile iken beslenmesiyle de alakası var, ilk kızımda hep abur cubur yedim dikkat etmedim hiç hem zayıf doğdu hemde doğum sonu öyle kiloda alamadı hala zayıf. İkinci tecrübe oldu onda gebelikte süt ceviz çok tükettim, zayıf doğdu ama çabuk topladı hâlâ kemikleri iri. Üçüncüde de normal beslendim oda iyi, bunda da süt yoğurt çok tüketiyorum. Zayıf olsa bile kemik yapısı önemli. 28 haftalıkken 1 kiloydu, sonra protein ağırlıklı beslen dedi günde 3 bardak süt yoğurt ye iç dedi. Bir ay uydum, önce karın çevresi geriydi. 32 haftalıkken doktor dedi şimdi tam uyumlu haftasıyla kilosu da toplamış kemikleride toplamış diye. Şimdi ne kadar oldu bilmiyorum

İşte burda doktor Hesabı devreye giriyor geneli baz alınan 38+lı haftalar da oluyor

Anladım canım, benim ikinciyi normal bekliyorduk 38+2de sancım oldu yatış oldu. Baş aşağı duruyordu herşey normaldi sonra kafayı aniden döndü omzuyla gelmeye kalktı acil sezeryan oldum. 3. kızıma sezeryan için 37+larda almışlardı, bunuda ondan sordum kaçda alırlar diye

Maalesef ki hem ilk çocuk acemiliği hem anne söz konusu olunca eşin devreleri yanmış , bu geçen seneler umarım ona bişeyler kazandırmıştır da sen sorun yaşamazsın. Bu sorunları tecrübe etmiş biri olarak eşinin ne yapacağını yine bilemesende sen kendi ruh halin için uzak dur en güzeli bu , yani eşinle hiç sorun yaşamasan bile ilk lohusalıktaki tramvaların seni mutsuz edecek ve lohusalıkta zorlayacaktır. Umarım eşin denge kurabilir ve sen sorun yaşamazsın. Ayrıca kızı da kız değil el mübarek olaya bir el at uzaktan izlemekle evlat olunmuyor ya sabır

Umarım bunları yaşamak zorunda kalmazsın , b planın olması yinede iyi güçlü durman kendine olan saygın seni hayat boyu ayakta tutar , ama değersiz hissedersen ve benzer sorunlar yaşarsan ömür boyu kırgınlık ve kızgınlık kalır. Umarım dediğin gibi en zor zamanında bunları yaşamazsın, biz yine de iyi düşünelim

Hay Allahım yaa , inşallah dönerler de düzelir sorunun biran önce

Aksam bir daha ariicam birtane ogretmen arkdsima gelen varmista bakalim..olmadi armuttan guvenilrdir illaki sirket cunku
Ben bulamayınca mutlubirevden çağırıyordum fakat firmalarda genelde dış Cam silmiyorlar bilmiyorum Armutta öyle mi buna dikkat et , fazladan gelen kişiye para teklif etmek zorunda kalıyordum , ilk firma deneyimim yanılmıyorsam armut tan olmuştu tam hatırlayamadım

Offf işler sandığımızdan büyük desene. İnşallah eşin akıllanmıştır da bunların hiç birine gerek kalmaz canım, bunlarla kafanı yormamaya çalış şimdilik. Sizin işiniz kendinize yeter, kızı alsın anasını baksın. Benim annem de köyde, anlıyorum müsait olmuyor öyle, ekimde havalar soğur zaten bizim oralarda. Keşke annen gelse sana bakmaya, o zaman belki yüzü olmaz kv'nin sizde kalmaya. Gerçi tam tersi inatla gelmek ister belki o zaman. Benim annem de çok az kalabilir. Keşke böyle olmasaydı, keşke yanımızda uzun uzun kalabilselerdi, destek olabilselerdi ama canları sağolsun ne diyim.

Hı bende hic dusunmemistim onu ama nobetci doktor vs.olur 1gece yatiriyoruz dedi benim doktor ama sigortam 3gece karsiliyor bilemedim 09.09.2019 yapacaksin aslinda :))))
Aman günü siz belirlemeyin Doğum haritasına müdahale etmeyin , akışa doktorun dediği tarihe bırakın derim. Sezeryan günü öncesi suyu gelip acil sezeryana alınanlar var burda bebek geleceği zamanı kendi seçiyor ama doktor tarih belirtmesine rağmen siz tarih değişikliği yaptığınızda bebek hem hazır olmadan içerden alınıyor hemde siz belirlediğimiz tarih olursa biraz bencillik gibi geliyor bana

Dikiş makinan var mı nasıl yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…