Keşke annen gelse bakmaya belki yüzü olmaz diyince benim kaynana geldi aklıma. Okadar yüzsüzki kaç aylık hamileyim annem gelene kadar bir defa sormadı birşeye ihtiyacın var mı nasılsın diye arayıp sormadı, şimdi annem yanımda yüzsüz yüzsüz çat kapı oturmaya kahvaltıya geliyor, annemin yanında ilgiliymiş gibi davranıyor. Kendide çağırmıyo evine anca çıkıp gelip anneme hizmet ettiriyor kendine. Ay nasıl sinir oluyorum evi terkedesim geliyor o geldiğinde. Bikaç ay önce akşam onlardayken sarma malzemesi hazırladı getirdi önüme saralım diye, zaten sürekli yapar ama 1 defa yapıp yollamadı. Anca laf yapmıştımda sana yollayacaktımda yollayamadım. 100. Defa aynı laf. Nefret ediyorum böyle bişi yok ya. Ay cok dolmuşum kızlar ya yüzünü göresim yokOfff işler sandığımızdan büyük desene. İnşallah eşin akıllanmıştır da bunların hiç birine gerek kalmaz canım, bunlarla kafanı yormamaya çalış şimdilik. Sizin işiniz kendinize yeter, kızı alsın anasını baksın. Benim annem de köyde, anlıyorum müsait olmuyor öyle, ekimde havalar soğur zaten bizim oralarda. Keşke annen gelse sana bakmaya, o zaman belki yüzü olmaz kv'nin sizde kalmaya. Gerçi tam tersi inatla gelmek ister belki o zaman. Benim annem de çok az kalabilir. Keşke böyle olmasaydı, keşke yanımızda uzun uzun kalabilselerdi, destek olabilselerdi ama canları sağolsun ne diyim.
Ben evde eşimleyim ama ortak diziler filmler izliyoruz, sen de bi kaç netflix dizisine başla. Kitap okuyorum. Bebek için kuran hatmi başlamıştım hergün az az kuran okudum onu bitirdim. Bebek için bişey örtmeyi deneyebilirsin. Ben evdeki bütün dolapları, kileri filan düzenledim sıra sıra boş kaldıkça.Bayramı saymazsam işten ayrıldıgım ilk günüm
Ve inanılmaz sıkıcı geciyor tek basımayım sürekli uyumaya calıs uyuyayama falan
Bişeyler yapayım diyorum ama iyi kötü herşeyide halletmişim cok sükür
Gebeliği boyunca evde olanlar tek olanlar günü nasıl bitiriyordunuz
Benim de suyu çok azalmış canım o yüzden bu hafta yüksek ihtimal alacak doktor.Kızlar bende şimdi doktordan çıktım kasılmalarım azalmış hamd olsun herşey yolunda ama bir sıkıntı var suyum azalmış tam sınırda çıktı pazartesi bir daha çağırdı sadece suyuma bakmak için Suyu azalan var mı başka 3 lt su icmeme rağmen bi anda böyle oldu
Canım haftan iyi sayılır, kilosu da iyi sayılır korkma. Zaten nişan gelince hemen doğum olmuyor. Doktoruna bilgi ver amakızlarr sanırım nişanım geldi benimm
dün doktor nts de sancı çıkınca alttan muayene etmişti hafif kanama olmuştu sonra sancılarım sıklaştı
bugün de baya kalın sümük gibi bir parça gördüm hafif kahverengimsi
sanırım bu nişan galiba,
ama öyle fazla sancım da yok, tecrübeli anneler ne yapayımm
dün kurcalatmasam iyiydi galiba,
o tetikledi gibime geliyo
bebegim daha 2.700 gram
Ay çok enteresanmış senin kayınvalide deKeşke annen gelse bakmaya belki yüzü olmaz diyince benim kaynana geldi aklıma. Okadar yüzsüzki kaç aylık hamileyim annem gelene kadar bir defa sormadı birşeye ihtiyacın var mı nasılsın diye arayıp sormadı, şimdi annem yanımda yüzsüz yüzsüz çat kapı oturmaya kahvaltıya geliyor, annemin yanında ilgiliymiş gibi davranıyor. Kendide çağırmıyo evine anca çıkıp gelip anneme hizmet ettiriyor kendine. Ay nasıl sinir oluyorum evi terkedesim geliyor o geldiğinde. Bikaç ay önce akşam onlardayken sarma malzemesi hazırladı getirdi önüme saralım diye, zaten sürekli yapar ama 1 defa yapıp yollamadı. Anca laf yapmıştımda sana yollayacaktımda yollayamadım. 100. Defa aynı laf. Nefret ediyorum böyle bişi yok ya. Ay cok dolmuşum kızlar ya yüzünü göresim yok
Ben evde eşimleyim ama ortak diziler filmler izliyoruz, sen de bi kaç netflix dizisine başla. Kitap okuyorum. Bebek için kuran hatmi başlamıştım hergün az az kuran okudum onu bitirdim. Bebek için bişey örtmeyi deneyebilirsin. Ben evdeki bütün dolapları, kileri filan düzenledim sıra sıra boş kaldıkça.
Ben bebek çantasına bez, ıslak mendil, kremler, emzik vs gibi parçaları koydum. Orta boy valize kıyafetler, kundaklar vs gibi eşyaları koydum. Bebiş için 3 takım hazırladım.Kizlar hastane cantasini bebeginkileri bakim cantasina hazirlasam kendi ihtiyacimida sirt cantasina hem karisik olmaz daha mantikli degilmi
vaouv hemn bu haftaKızlar benim de %90 bu hafta içinde bebek alınacak. Suyu azalmış iyice, kilo alımı yavaşlamış, nabzı ara ara düşüyorinşallah sıkıntısız kavuşurum bebeğime. 2700 kilosu, ciğer geliştirici yapılmıştı inşallah kuvez ya da yoğun bakıma gerek kalmaz bana da dua edin
e artık 38 de sin canım hadi bakalım belki gelir...Son sayfaya anca ulaşabildim
Kızlar benim bebek haftalardır aşağıda kanala yerleşmiş gibi çık yakın demişti doktorum , mesaneye baskı inanılmaz ama geceleri 1 kez lavaboya kalkıyorum yetiyor. Dün gece sancıyla uyandım adet sancısına benzer bele ve ayağında buran sancı aynı o şekilde bu sefer o ağrıların 3 katı şeklinde yoğun olarak yaşadım normalde 10-15 sn süren sancı belki 1 dakikayı buldu Anamm dedim yandık noluyoruz geçmeye başlayınca uykuya dalabildim , bir süre sonra tekrar sancım oldu ama daha hafif olandan , ay bilemiyorum neler oluyor
İnşallah bol bol dua edelim bu akşam kimseler sorun yaşamasın ne bebeğiyle ne doğumuyla ne ailesiyleKızlar benim de %90 bu hafta içinde bebek alınacak. Suyu azalmış iyice, kilo alımı yavaşlamış, nabzı ara ara düşüyorinşallah sıkıntısız kavuşurum bebeğime. 2700 kilosu, ciğer geliştirici yapılmıştı inşallah kuvez ya da yoğun bakıma gerek kalmaz bana da dua edin
38 deyince çok geliyor gözüme 37+3 bitti bugüne artık 38 de sin canım hadi bakalım belki gelir...
inşallah aynı fiyata acıbademde yaparsın fena mıBu arada benim doktor Acıbadem taksime geçtiği için ortada kaldım acenta ile detaylı görüşmem ve yeni doktor arayışı sonrası bulduğum doktora hala randevu alamadım
Acenta genel müdürlüğe yazdığım Maile dönmeleri sonucu benim sigortamın Acıbadem’i de karşıladığını öğrendimama burda Doğum fiyatları ve muayeneler yüksek olduğu için limitim yetmez düşüncesiyle kafamdan elemişim en başından. Zaten hastane değil doktor bazlı ilerlediğim için limitim yettiği için Florence da sabitlenmiştim. Doktorum takibindeki hastaları madur etmemek için yeni hastaneyle anlaşma yapmış , aynı Florence şartları uygulanacakmış. Bugün Acıbadem’le konuşup Bilgi verdiğimde siz kalan Doğum paket limitinizi ve florence daki normal ve sezeryan Doğum ücretlerini öğrenip bize bildirin , üst yönetimine sunup oluruna bakıyoruz fln dediler bu iş yarın sabaha kaldı. Yani acenta bloke işlemi ortadan kalktı şimdi Acıbadem’le anlaşma yapma işim kaldı kuzular dua edin kendi doktorumla devam edebileyim yarın doktoruma da Bilgi vereceğim oda yaptırımı olacaksa üst yönetimle görüşüp kolaylık yapsınlar , yani İndirim vs limitim yetmezse ekstra ücret ödeyemem işler buraya nasıl geldi son haftalarda anlamadım ama vardır herşeyde bir hayır
Bu Arada hediyelik düşünmüyorum annem tutturdu olmaz hediyesiz sen seç ben alacağım dedihem şaşırdım hem sevindim , hemen makrome anahtarlıklardan sipariş verdim 3 renk 80 adet inş yeterlidir Aşağıdaki model ekru , toz pembe ve fuşya inşallah sipariş Doğuma yetişir
Eki Görüntüle 2298674
Buldum canim bir tanidigin teyzesi gidiyormus..10 gibi gelip is bitene kadar kalirim dedi insallah iyi gider her seyBen bulamayınca mutlubirevden çağırıyordum fakat firmalarda genelde dış Cam silmiyorlar bilmiyorum Armutta öyle mi buna dikkat et , fazladan gelen kişiye para teklif etmek zorunda kalıyordum , ilk firma deneyimim yanılmıyorsam armut tan olmuştu tam hatırlayamadım
Ortaboy valiz bende de varda 2gun icin buyuk geldi gozume valizBen bebek çantasına bez, ıslak mendil, kremler, emzik vs gibi parçaları koydum. Orta boy valize kıyafetler, kundaklar vs gibi eşyaları koydum. Bebiş için 3 takım hazırladım.
İnşallah yani doktorum nereye gitse peşinden giderim Şişli etfal hariçinşallah aynı fiyata acıbademde yaparsın fena mı
Hatta nerdeyse bu akşam alacaktıvaouv hemn bu hafta
Yok ya 6yla 9 arasinda pek fark yok zatenAman günü siz belirlemeyin Doğum haritasına müdahale etmeyin , akışa doktorun dediği tarihe bırakın derim. Sezeryan günü öncesi suyu gelip acil sezeryana alınanlar var burda bebek geleceği zamanı kendi seçiyor ama doktor tarih belirtmesine rağmen siz tarih değişikliği yaptığınızda bebek hem hazır olmadan içerden alınıyor hemde siz belirlediğimiz tarih olursa biraz bencillik gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?