Hay Allahım yaa , inşallah dönerler de düzelir sorunun biran önce

Insallah canim ne msjlara cevap veriyorlar ne aramalara o kadar moralim bozukki yataksiz kaldigimiza mi uzuleyim bosa giden paraya mi uzuleyim bilemedim. Hamile insanlara bile yapilana bakar misin kimsede vicdan kalmamis...

Eve yardımcı geliyor herşeyim düzenli cok sükür ki anlamam zaten temizlikten hic :)
Örgüden nefret ederim ki elim hic yatkın değildir ne dikişe ne el marifetli ürünlere
Netflixin yetişkinler icin olan dizilerinin bicogunu eşimle bitirdik yeni sezonları kovalıyoruz aksamları zaten tv yi bi onun icin bi güldür güldür icin acıyoruz :)
Kuran iyi fikirmiş vaktiyle hatmetmiştim ama cocugum icin baslayabilirim
Okumadıgım kitaplara baslayayım dedim onlarda uykumu getiriyor ( gece yatmadan önce kitap okudugum icin vucut herhalde uyuyacak diyemi düşünüyor napıyorsa:) )
Sinemaya gideyim gün icinde dedim bide

Slm anneler 36. Haftamda hemoroit oldum fena ağrım var bugün kontrolüm vardı dr fitil ve krem verdi benim gibi olan varmı doğumdan sonra geçer dedi oturamıyorum ağrıdan

Doğru haklisin canim ben kötü bir hamilelik geçirdim bol bulantı kusma yememe. Sonrasıda iştahım hiç olmadı. Kızımda hiç kilo vermedim 6 kilo aldim, bunda kilo verdim suan 1.5 kilo almış görünüyorum yani pek beslemedim son zamanlar dikkat ediyorum bide yapısal bazı şeyler anne tarafım hep zayıf onlara çekmiş neyapalim saglikli olsunlarda tek en onemlisi o

Keşke yapabilsem içimde resmen gizli ana yatıyor
gittim bögürtlen aldım marmelat yaptım ondan eşime yemekler hazırladım öyküye özel parcasız kemik suyu hazırlamamıstım onu hallettim falan derken gene bi dünya kosturdum
Koltuga uzandıgımda vucudum uyumaya calısıyor uyuyamıyorum bide iyice sinir oluyorum :)

Slm anneler 36. Haftamda hemoroit oldum fena ağrım var bugün kontrolüm vardı dr fitil ve krem verdi benim gibi olan varmı doğumdan sonra geçer dedi oturamıyorum ağrıdan
Ben
Kortos krem ve daflon hap kullanıyorum üc güne o agrı sızı gitti
Parca hala duruyor ama ödemli siskin sekilde değil
Dogumdan bikaç hafta sonra gider dedi
Agrı olmadıgı sürece sorun yok :)

Ortaboy valiz bende de varda 2gun icin buyuk geldi gozume valiz aslinda rahat oluyor ama
Ay hiç öyle düşünme rahat olsun valizin
Ben büyük valize bebek eşyaları vs. Koydum
Orta boy valize süs eşyalarını koydum
Onun dışında sırt çantam bebek puseti bebek çikolata sepeti fln olacak

Dün gece bende doguruyorum sandım
Bi dünya kasık bel karın agrısı cektim sürekli tuvalete gittim nişan veya su geliyormu diye
Ama gün icinde olmadı öyle bi agrı
Normal demekki

Kızlar selamlar . Biliyorsunuz geçen perşembe doktorum 2 hafta içinde doğurursun demişti. Dünden beri bel ve kasık ağrım vardı. Bugün pilatese gittim, pilates yaptıran da bir ebe abla. Bahsettim ağrılardan, yoğun akıntım var dedim. Karnım zaten taş gibi. Alttan muayene edeyim seni doğumun yakın gibi dedi. Ve baktı, 4 cm açılma var egzersiz yaparsan bugün doğurursun diye eve geri gönderdi beni istirahat et birkaç gün daha beklesin dedi, şimdi evdeyim normal bir akşam oluyor. Sizlere de haber etmek istedimm

Plates merkezinde kendini muayne mi ettirdin

Hatta nerdeyse bu akşam alacaktı nst de kalp atışları 90a kadar düştü. Sonra ikinci nst de biraz düzeldi de öyle yırttık. Artık hergün nst çekilecek.
Ay canım ne kadar kalsa kar diyoruz fakat , bazı arkadaşların dediği gibi içerde ilerleme kaydetmiyorsa doğunca daha hızlı gelişiyormuş sen yinede hazırla kendini

Insallah canim ne msjlara cevap veriyorlar ne aramalara o kadar moralim bozukki yataksiz kaldigimiza mi uzuleyim bosa giden paraya mi uzuleyim bilemedim. Hamile insanlara bile yapilana bakar misin kimsede vicdan kalmamis...

Hangi siteden aldın , güvenilir bir siteden alsaydın misal hepsiburadaa N11 gibi siteler satış sonrası sana Mail atıyor bir sorun yoksa parayı satıcıya sonra ulaştırıyor muhatabın daha çok satıcı firma değil satın aldığın site oluyor , müşteri haklarını koruyor yani

Canım n11 den filan aldıysan siparişi iptal etseydin? Şikayetvar.com a şikayet gir belki faydası olur

ayy şaka gibi sıra bize geliyor hakkaten akıntı için ne söyledi? annem yoktu 3 haftadır bugün geldi karnın çok aşağıya inmiş suratın değişik yakında doğurursun sen diye telas sardı kadını

Canım konuştuğumuz yoğun akıntı doğum habercisiymiş öyle söyledi. Bana da direk ifaden değişmiş dedi zaten bugün

Herkese merhaba gecmis Bayraminiz mübarek olsun. Ne guzel forumumuzun anneleri doğuruyor bir bir. Insallah hepimiz saglikli dogumlar yapariz. O kadar cok zaman olmus ki oku oku bitmiyor sayfalar. Benim de bugun kontrolum vardi. Labazop limelemon biz de makat gelis ilerliyoruz. Doktorum 38. Haftaya kadar bekleyelim eger donmezse sezaryen yapalim dedi. Hic sezaryen ihtimalini dusunmemistim hep normal dogum istiyordum sabahtan beri sarhos gibi geziyorum. Saglikli olan neyse o olsun tabi ama uzuldum.
Hastane cantami daha hazirlamamistim makat gelis diye simdi birkac hafta kaldigini dusununce panik oldum basladim hazirliklara.
Bir sey takildi kafama. Bebek dogar dogmaz giydirildigi kıyafetler ne zaman cikariliyor? Yani hastane cikis setini giydirdikleri zaman kanli veya baska turlu kirli mi oluyor kiyafetleri? Battaniye vs vermek icin hazirlarken hicbirine kiyamayacagimi farkettim acaba bi tane muslin battaniyeyi gozden cikarip onu mu versem sonra cici cici giydirsem?

Ben
Kortos krem ve daflon hap kullanıyorum üc güne o agrı sızı gitti
Parca hala duruyor ama ödemli siskin sekilde değil
Dogumdan bikaç hafta sonra gider dedi
Agrı olmadıgı sürece sorun yok :)
Geçmiş olsun sizede bende bugğn başladım kullanmaya procto gyvenol krem ve fitilini kullanıyorum inşallah benimde ağrım geçer böyle çok zorlanıyorum

Hatta nerdeyse bu akşam alacaktı nst de kalp atışları 90a kadar düştü. Sonra ikinci nst de biraz düzeldi de öyle yırttık. Artık hergün nst çekilecek.
Saglıkla gelsin üzme kendini en azından riskli haftaları atlattık öyle düşün
Biz istedigimiz kadar plan yapalım kuzularımız ne zaman isterse o zaman gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…