Eyvahhh sen baya kaptırdın bu tempoya , bir tane de erkek doğurda bari hamarat iş halleden bir kayınvalide olursun , yeryüzünde bir genç kızda rahat etsin kaynanasından yüzü gülsün
Bende canım nezamndır domates soslu karışık kızartma istiyordu ama kendim yapacağım illa benimde öyle bir fantezim var başkası yapınca daha az keyif alıyorum az yağda kızartıyorum vs artık dün nasıl hırslandıysam büyük bir borcam dolusu yaptım bütün ellerimi de yaktım rahatladım

Geçmiş olsun sizede bende bugğn başladım kullanmaya procto gyvenol krem ve fitilini kullanıyorum inşallah benimde ağrım geçer böyle çok zorlanıyorum
Gecmezse ilk hafta doktoruna bu ilacları söyle belki samada kullandırır
Ben üc gün cektim agrı sızı cok sükür agrım yok artık iki aya yakındır hapı kullanıyorum kremi iki hafta kullandım sadece

Benim bildiğim Doğumdan sonra bebekleri silip kan vs temizleyip giydiriyorlar , kıy bence hatta en güzel kıyafetlerini ver ve öyle karşıla bebeğini

Bende kendim yapınca yiyemiyorum doyuyorum resmen yaparken :)
Anneliğimi daha düşünemiyorum kaynanalıgımda kim bilir nasıl olurum

Canım konuştuğumuz yoğun akıntı doğum habercisiymiş öyle söyledi. Bana da direk ifaden değişmiş dedi zaten bugün
ayyy sıra bana mı geliyo ne heyecan yaptım benim sancım falan yok ama. pilates topuyla bütünleşmeye başlayabilirim 37 bitti artık.
H honey bunch aynen çok kurcalatmamak lazım artık. her muayene doğumu tetikleyebilir. sadece 10 gün sonra falan çatı muayenesi olucam o da mecburiyetten. daha da elletmeyi düşünmüyorum

Gecmezse ilk hafta doktoruna bu ilacları söyle belki samada kullandırır
Ben üc gün cektim agrı sızı cok sükür agrım yok artık iki aya yakındır hapı kullanıyorum kremi iki hafta kullandım sadece

İnşallah geçer söylerim geçmeZse aynı ilaçlarımı kullandınız ?

Kendi doktorum bana zaten en geç 20 sine kadar doğurursun dediği için tedirgin olmadım herhalde ben pazartesi kontrolüm vardı, açılma olursa yatış yaparım demişti bakalım bekleyecek mı o zamana kadar

Ay canım ne kadar kalsa kar diyoruz fakat , bazı arkadaşların dediği gibi içerde ilerleme kaydetmiyorsa doğunca daha hızlı gelişiyormuş sen yinede hazırla kendini
Ben kendimi hep 36ya hazırlamıştım ondan küçük bir şok atlattım bugün. Salı gününe kadar sıkıntı olmazsa 36yı tamamlamış olucaz. Doktorum da aynı şeyi söylüyor, ne zamanki içerisi dışarıdan daha sıkıntılı olmaya başladı o zaman almak lazım artık bebeği.

Bana hic catı vs demedi
Hic rahim agzı boyu vs ölcütügünüde sanmıyorum ultrasonla yapılmıyordur herhalde
Eski günlerdeki gibi kendi kendime dogurucam bu gidişle

Canım ben Doğum videolarını dikkatle izledim bebek doğunca ameliyathanede havlu gibi bişeyle kanları siliyorlar,ondan sonra giydiriyorlar. Ama benim gideceğim hastane bi doğum anında bi de ertesi gün taburcu olurken foto çekimi yapıyormuş. Ben en güzel dediğim takımı o yüzde ertesi gün giydirmeye karar verdim. Yine güzel başka bi takımı vardı onu da doğumhaneye vericem. İnşallah kuzum yanım da olur da bu planlarımı uygulayabilirim.

Saglıkla gelsin üzme kendini en azından riskli haftaları atlattık öyle düşün
Biz istedigimiz kadar plan yapalım kuzularımız ne zaman isterse o zaman gelicek
Gerçekten yaa bizim 3-4 hafta öncesine kadar herşey çok iyi gidiyordu. Herşey süpriz şekilde ilerliyor. Sağlıkla doğurup sağlıkla evimize alıp gelelim inşallah

Insallah :) ben de haftaya nst ye gidince konusayim diyorum dogumhaneyle. Neyi nasıl yapiyor hastanem ogrenebilirim insallah ona gore hazirlik yapayim artik

Bana hic catı vs demedi
Hic rahim agzı boyu vs ölcütügünüde sanmıyorum ultrasonla yapılmıyordur herhalde
Eski günlerdeki gibi kendi kendime dogurucam bu gidişle
38.haftada yapılıyormuş Çatı muayenesi genelde , ben Cuma günü doktorumla son kontrolüm olacak diye ima etttim yani Doğum şekli nezaman belli olur fln diye , ama hiç yeltenmedi şuan bir sorun gözükmüyor dedi

Amin inşallah doğru akışına bırakmak lazım elbet gelecekler bu dünyaya Allah'ın izniyle ben biraz pimpirikliyim en başından beri bi kaybım var oyuzden böyleyim aslında ama kritik zamanları atlattık bundan sorası bebislere kalmış artik

Benimde bir kaybım var Allah ne derse o olur bak şimdi sona yaklaştık yanı güzel bir başlangıca yelken açıyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…