- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Senin tarih belli oldu mu canimBenim de suyu çok azalmış canım o yüzden bu hafta yüksek ihtimal alacak doktor.
Hangi siteden aldın , güvenilir bir siteden alsaydın misal hepsiburadaa N11 gibi siteler satış sonrası sana Mail atıyor bir sorun yoksa parayı satıcıya sonra ulaştırıyor muhatabın daha çok satıcı firma değil satın aldığın site oluyor , müşteri haklarını koruyor yani
Canım n11 den filan aldıysan siparişi iptal etseydin? Şikayetvar.com a şikayet gir belki faydası olur
Bende canım nezamndır domates soslu karışık kızartma istiyordu ama kendim yapacağım illa benimde öyle bir fantezim varbaşkası yapınca daha az keyif alıyorum az yağda kızartıyorum vs artık dün nasıl hırslandıysam büyük bir borcam dolusu yaptım bütün ellerimi de yaktım rahatladım
Düzenli olmamış sanirim bide şiddeti artiyomus sancıların ama haftan iyi benceSon sayfaya anca ulaşabildim
Kızlar benim bebek haftalardır aşağıda kanala yerleşmiş gibi çık yakın demişti doktorum , mesaneye baskı inanılmaz ama geceleri 1 kez lavaboya kalkıyorum yetiyor. Dün gece sancıyla uyandım adet sancısına benzer bele ve ayağında buran sancı aynı o şekilde bu sefer o ağrıların 3 katı şeklinde yoğun olarak yaşadım normalde 10-15 sn süren sancı belki 1 dakikayı buldu Anamm dedim yandık noluyoruz geçmeye başlayınca uykuya dalabildim , bir süre sonra tekrar sancım oldu ama daha hafif olandan , ay bilemiyorum neler oluyor
Buralardayim
Inşallah gerek kalmaz kuvoze canim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKızlar benim de %90 bu hafta içinde bebek alınacak. Suyu azalmış iyice, kilo alımı yavaşlamış, nabzı ara ara düşüyorinşallah sıkıntısız kavuşurum bebeğime. 2700 kilosu, ciğer geliştirici yapılmıştı inşallah kuvez ya da yoğun bakıma gerek kalmaz bana da dua edin
4 cm ile pazartesiye kadar zor beklersin gibiKendi doktorum bana zaten en geç 20 sine kadar doğurursun dediği için tedirgin olmadım herhalde benpazartesi kontrolüm vardı, açılma olursa yatış yaparım demişti bakalım bekleyecek mı o zamana kadar
senin doktor var ya tam benlikmiş aslındaBana hic catı vs demedi
Hic rahim agzı boyu vs ölcütügünüde sanmıyorum ultrasonla yapılmıyordur herhalde
Eski günlerdeki gibi kendi kendime dogurucam bu gidişle
Hayırlısı olsun hakkında canim doktorunla devam edersin insallahBu arada benim doktor Acıbadem taksime geçtiği için ortada kaldım acenta ile detaylı görüşmem ve yeni doktor arayışı sonrası bulduğum doktora hala randevu alamadım
Acenta genel müdürlüğe yazdığım Maile dönmeleri sonucu benim sigortamın Acıbadem’i de karşıladığını öğrendimama burda Doğum fiyatları ve muayeneler yüksek olduğu için limitim yetmez düşüncesiyle kafamdan elemişim en başından. Zaten hastane değil doktor bazlı ilerlediğim için limitim yettiği için Florence da sabitlenmiştim. Doktorum takibindeki hastaları madur etmemek için yeni hastaneyle anlaşma yapmış , aynı Florence şartları uygulanacakmış. Bugün Acıbadem’le konuşup Bilgi verdiğimde siz kalan Doğum paket limitinizi ve florence daki normal ve sezeryan Doğum ücretlerini öğrenip bize bildirin , üst yönetimine sunup oluruna bakıyoruz fln dediler bu iş yarın sabaha kaldı. Yani acenta bloke işlemi ortadan kalktı şimdi Acıbadem’le anlaşma yapma işim kaldı kızlar dua edin kendi doktorumla devam edebileyim yarın doktoruma da Bilgi vereceğim oda yaptırımı olacaksa üst yönetimle görüşüp kolaylık yapsınlar , yani İndirim vs limitim yetmezse ekstra ücret ödeyemem işler buraya nasıl geldi son haftalarda anlamadım ama vardır herşeyde bir hayır
Bu Arada hediyelik düşünmüyorum annem tutturdu olmaz hediyesiz sen seç ben alacağım dedihem şaşırdım hem sevindim , hemen makrome anahtarlıklardan sipariş verdim 3 renk 80 adet inş yeterlidir Aşağıdaki model ekru , toz pembe ve fuşya inşallah sipariş Doğuma yetişir
Eki Görüntüle 2298674
Ay doğum mu yaklaşıyor yoksa anlattigin her şey ona çıkıyorbende idrar sıklığı hiç olmamıştı birkaç gündür başladı. başını çok aşağıda hissediyorum mesaneye baskı yapıyor. şikayetim devam ederse doktora danışırım
Doktor da kesin nedenini bilemeyiz dedi, amniyon sıvısını yapan bebeğin idrarıymış bebeğin idrarı azalınca su da azalıyor. Doğum haftası yaklaştıkça zaten su azalırmış ama benimki fazla azalmış.Nedeni nedir acaba hissetmiyorum da nerden cikiyor bu su idrarla mi ki sizin haftanın gelmiş zaten hadi hayirlisi
E haklısın uygun fiyatlıyı seçmek cazipN11de de satiyorlarmis ama kendi sitesinde uzerine eklemedikleri icin daha uygunmus biz de sıkisikligin icinde ona guvendik nerden bilelim cok pisman oldum
Ayy benim de canim istedi simdi
4cm dogumun basladigini gosterir aslinda kontrol altinda tutsaydilar keske hayirlisi olsun canim hakkindaKızlar selamlar . Biliyorsunuz geçen perşembe doktorum 2 hafta içinde doğurursun demişti. Dünden beri bel ve kasık ağrım vardı. Bugün pilatese gittim, pilates yaptıran da bir ebe abla. Bahsettim ağrılardan, yoğun akıntım var dedim. Karnım zaten taş gibi. Alttan muayene edeyim seni doğumun yakın gibi dedi. Ve baktı, 4 cm açılma var egzersiz yaparsan bugün doğurursun diye eve geri gönderdi beniistirahat et birkaç gün daha beklesin dedi, şimdi evdeyim normal bir akşam oluyor. Sizlere de haber etmek istedimm
Günü belli değil ama doktor bu hafta kesin alırız artık dedi. Bende kolestaz vardı bebeği olumsuz etkiliyor, bebeğin suyu da azalmış bu şartlar altında fazla tutamayız dedi. Hedefimiz 37-38 di ama 36yı zar zor tamamlıcaz bu gidişle.Senin tarih belli oldu mu canim
Şuanda bişeyim Yok ama normal sancı nasıl bişey dün gece yakınından geçtim en azından onu biliyorum
N11 den herkese açık soru paylaş bu satıcı için orda yaz durumunu belki o zaman geri dönüş yaparlarN11de de satiyorlarmis ama kendi sitesinde uzerine eklemedikleri icin daha uygunmus biz de sıkisikligin icinde ona guvendik nerden bilelim cok pisman oldum
Ayy benim de canim istedi simdi
bana göre 2 hafta falan daha dursa kâfiAy doğum mu yaklaşıyor yoksa anlattigin her şey ona çıkıyor
yalancılar seni yoklamaya başlamış bile. hepimiz bir avazda kurtuluruz insallahŞuanda bişeyim Yok ama normal sancı nasıl bişey dün gece yakınından geçtim en azından onu biliyorum
Kargo bilgilerinde iki parça yazıyorsa bir parçası kargoda kalmıştır . Kargoyla görüşün benceKizlar netten besik siparis ettik kutunun biri geldi digeri gelmedi yatak kurulmuyor yarim kaldi satici tlfnu acmiyor kac oldu aramamiz eger donus olmazsa ne yapabiliriz sikayet filan ise yarar mi yataksiz kaldik su an. 2 kutu seklinde geliyormus biz kuracaktik. Kutunun biri geldi arefe gunu digeri yok ortada.. Icinden kirik parca cikti sitelerinde kirik parcayi hemen size gondeririz tarzi seyler yaziyordu guvendik aldik. Strese girdim iyice haram olsun bu kadar strese sokuyor ne diyeyim..
ben de haftaya cuma gidecem Bülent bey e sen gidince bana da gelişmeleri yazarsınBuralardayimhala dogurmadim, galiba boyle boyle 40. Haftayi gorecegim persembe gunu icin bulent beyden randevu aldim, duruma gore onunla devam edecegim. Sen ne yaptin?
Evet dragosa gidicem malesef, aslinda bize baya uzak. Haftada 2 gun gel filan derse hep nasil giderim bilemiyorum. Centralin yeri kolay aslinda, navigasyonla kolaylikla bulunuyo ama git istersen hastaneyi filan gormus olursun.ben de haftaya cuma gidecem Bülent bey e sen gidince bana da gelişmeleri yazarsın
dragos a gideceksin demi?
bi de hastaneye mi gitsem diyorum Bülent beyin hastası olarak süreç fiyat v.s. bilgisi için sonuçta ha desem gitmek için navigasyon açarım arkadaşımı doğum sonrası ziyaret dışı o hastaneye gitmedim kozyatağını bilirim ama yine de emin olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?