Canım n11 den filan aldıysan siparişi iptal etseydin? Şikayetvar.com a şikayet gir belki faydası olur

N11de de satiyorlarmis ama kendi sitesinde uzerine eklemedikleri icin daha uygunmus biz de sıkisikligin icinde ona guvendik nerden bilelim cok pisman oldum

Ayy benim de canim istedi simdi

Düzenli olmamış sanirim bide şiddeti artiyomus sancıların ama haftan iyi bence

Inşallah gerek kalmaz kuvoze canim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Kendi doktorum bana zaten en geç 20 sine kadar doğurursun dediği için tedirgin olmadım herhalde ben pazartesi kontrolüm vardı, açılma olursa yatış yaparım demişti bakalım bekleyecek mı o zamana kadar
4 cm ile pazartesiye kadar zor beklersin gibi hadi bir avazda kurtul insallahh
Bana hic catı vs demedi
Hic rahim agzı boyu vs ölcütügünüde sanmıyorum ultrasonla yapılmıyordur herhalde
Eski günlerdeki gibi kendi kendime dogurucam bu gidişle
senin doktor var ya tam benlikmiş aslında rahat geniş relax. herşey olacağına varır kafası aslında en güzeli avrupadaki doktorlar hep böyle

Hayırlısı olsun hakkında canim doktorunla devam edersin insallah

Nedeni nedir acaba hissetmiyorum da nerden cikiyor bu su idrarla mi ki sizin haftanın gelmiş zaten hadi hayirlisi
Doktor da kesin nedenini bilemeyiz dedi, amniyon sıvısını yapan bebeğin idrarıymış bebeğin idrarı azalınca su da azalıyor. Doğum haftası yaklaştıkça zaten su azalırmış ama benimki fazla azalmış.

N11de de satiyorlarmis ama kendi sitesinde uzerine eklemedikleri icin daha uygunmus biz de sıkisikligin icinde ona guvendik nerden bilelim cok pisman oldum

Ayy benim de canim istedi simdi
E haklısın uygun fiyatlıyı seçmek cazip inşallah çözülür üzme kendini

Ay doğru burda herkes hamile bizde yemekten bahsediyoruz

4cm dogumun basladigini gosterir aslinda kontrol altinda tutsaydilar keske hayirlisi olsun canim hakkinda

Kargo bilgilerinde iki parça yazıyorsa bir parçası kargoda kalmıştır . Kargoyla görüşün bence

Buralardayim hala dogurmadim, galiba boyle boyle 40. Haftayi gorecegim persembe gunu icin bulent beyden randevu aldim, duruma gore onunla devam edecegim. Sen ne yaptin?
ben de haftaya cuma gidecem Bülent bey e sen gidince bana da gelişmeleri yazarsın
dragos a gideceksin demi?

bi de hastaneye mi gitsem diyorum Bülent beyin hastası olarak süreç fiyat v.s. bilgisi için sonuçta ha desem gitmek için navigasyon açarım arkadaşımı doğum sonrası ziyaret dışı o hastaneye gitmedim kozyatağını bilirim ama yine de emin olayım

Evet dragosa gidicem malesef, aslinda bize baya uzak. Haftada 2 gun gel filan derse hep nasil giderim bilemiyorum. Centralin yeri kolay aslinda, navigasyonla kolaylikla bulunuyo ama git istersen hastaneyi filan gormus olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…