Evet dragosa gidicem malesef, aslinda bize baya uzak. Haftada 2 gun gel filan derse hep nasil giderim bilemiyorum. Centralin yeri kolay aslinda, navigasyonla kolaylikla bulunuyo ama git istersen hastaneyi filan gormus olursun.
sen nerdeydin karşıda mı ? yok ya haftada iki gün demez herhalde
dediğim gibi centrale de arkadaşımın doğumu dışında gitmedim bizim M Mimicikk nerelerdeyse o oda olarak standart yeterli dedi
arkadaşımın ki de standarttı ama bi bakıcam yine de ...

Inşallah canim gönlünü ferah tut herşey olacağına varır sende baya bi rahatsızlıkla geçirdin bu haftaya kadar bundan sorası hayırlı olucak inşallah

Canım benim hastane çıkışından üç takım çıkıyor, ayrı ayrı paketledim, iç ve dış zıbın ve patikli alt yanına battaniye ve bez de ekledim ilk onu verdirecem hemşireye. Yedek battaniye de götürüyorum tabi. Kıyafeti kirlenebilir de battaniye sanmıyorum kirlensin. Doğumun ertesi günü foto çekimi olacak odada, onun için ayrı isimli tulum ve battaniye yaptırıyorum.
Ben de panik oldum yaklaştı diye, bebişin çantası hazır da benimki değil, geceliklerimi ütülemedim hala, yarın bitiririm inşallah. Taç terlik kapı süsü yastık da hazır. Gecelikleri ütüleyip paketleyip hoop bavula.

Ya kizlar ben de rüyamda doguramiyordum sezaryen için ameliyathaneye giriyoruz doktoruma spinal olmak istiyorum göreyim bebeğimi diyorum tamam diyor. Aşağıyı uyuşturmaya çalışıyor ama hissediyorum hep. Sen hissetmeyene kadar başlayamam diyor. Sonra olmayacak böyle seni genel anestezi ile uyutmamiz lazım diyor. Narkoz veriyolar ama o da etki etmiyor. uyumuyorum bir türlü. Daha fazla verirsem kalkamazsın ben bu bebeği nasıl alicam ya diyor ve ikimizin de hayati riske giriyormus. Çok korkunçtu. Valla hamile rüyaları baya acayipmis tabi bir de eşimi sürekli kadınlarla görmem var. Doğursak da normalleşsek

Ooh ne güzel bitmis bile hazirliklar. Benim daha yedek geceligim yok bi tane kayinvalidemle almıştık o zaman cok suslu bir sey almak istememistim simdi de fikir degistirdim yedek guzel bir sey almak istiyorum ama cikip bakinmaya useniyorum ben de yarin bebisin esyalarini bitiririm insallah utulemek cok sor oluyor bu sicakta ya

Bizim gün vermek gibi bi ihtimal konuşulmadı ,donmesini bekliycez ona göre çatı muayeneni yapalım dedi,dönmeme ihtimalinde gün yada vakit konuşmadık ben zaten ne olursa olsun son ana kadar beklemeyi istiyorum 40 42 ne olursa bi acelesi yokya bazı bebekler dogum savcısıyla bile dönebiliyor dedi hatta umarım fikir değiştirmez

Kargo bilgilerinde iki parça yazıyorsa bir parçası kargoda kalmıştır . Kargoyla görüşün bence
Kargodan da ayri haber bekliyoruz aradik daha donus yapilmadi. Bir de satici kirik parca temini garantisi verdigi icin guvenmistik iceriden kirik parca cikti nevresim de defolu.

Ben de dun yaptim. Canim istiyordu epeydir. Ama ben firinda yapiyorum, ayni kizarmis gibi oluyor. Ama yarin evde hamburger yapmaya karar verdik esimle, patatesleri kizarticam

Mrh arkadaşlar. 34+3 olacağız yarın. Minnoş bugün korkuttu biraz beni. Hareketlerini az hissettim hatta 3-4 saat hiç hissetmediğim de oldu gün içinde. Burada kadın doğumcu olmadığı için kalp atışlarını dinledik bir süre ebe hanımla (nst cihaziyla) şükür kalp atışları normal seyrinde. Yarın da kadın doğum doktoruma kontrolüm var. Inş herşey yolunda gider

Geldi ama gec geldi kizi. Izin almis simdi o bakacak. Artik herseyin hayirlisi. Bugun cok yorulup cok çöktüm resmen. Artik bebege odaklandim. Onceligim o.

Maşallah güzel bebişe❤

Inş sağlıkla gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…