Ay aynen öyle bende sormuyorum bişi akısına bıraktım
Sancı cekerken sorarım artık

Yok kadikoydeyim ama su an bana her yer uzak bence de standard oda ok. Acaba doktorun disaridan gelmesi bazi seyleri degistiriyor mudur? Ben hala cok kararsizim.

Gunaydin herkese temizlik öncesi düzen vermem lazim camasir yika yika bitmedi..sagolsun kocam 1ay gömleklerini biriktirmis resmen camasir yikamamis dolabimi duzenlemem lazim ve hicbir sey yapasim yok 4te uyandim bir daha da uyuyamadim cok sıkntı basiyor..bunaltici havalar

Ben de dun yaptim. Canim istiyordu epeydir. Ama ben firinda yapiyorum, ayni kizarmis gibi oluyor. Ama yarin evde hamburger yapmaya karar verdik esimle, patatesleri kizarticam
Bende musakkanın patlıcanını fırında yaparım hafif olur , ama domatesli kızartmanında hakkını vermek istedim tabi az yağda kızarttım ve sonrasında yağını aldım hiç ağır olmadı

Annesine yıkatsaymış bari seni beklemiş
Benim eşim kıyafet konusunda takıntılı kolay kolay beğenmiyor az çeşiti var o yüzden her hafta yıkanmazsa açıkta kalır

Ne guzel. Umarim döner de guzel bir dogum yasariz. Benim doktorum da ihtimal gittikce azaliyor 38. Haftadan sonra pek umudumuz

Hemde nasıl varya
Gözümü zor açıyorum
Birazdan kızımla uyurum
Devril yat ihtiyacın varsa , bugünleri ararız sonra bende her istediğimde uzanıyorum
Daha doğrusu rahimde hiç yer kalmadığı için kızımın her hareketi göbeği şekilden şekle sokuyor bazen canımı acıtıyor , rahat bir şekilde uzanınca oda rahat ediyor

Ben klimayı açıyorum iki sene sonunda şükür ni klima aldık, Ege sıcağında mümkün değil başka türlüsü. Dün açmadım mesela klimayı, çok terledim, bugün doktor suyun azalmış dedi Şu 36 haftayı atlatsaydık bir, nst güzel çıkarsa bi şey yapmaya gerek yok dedi ama korkuyorum şuan. Eşyaları fln geçtim bebeğim sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum. Ne garip, bir kontrole geliyorsun, her şey değişebiliyor. Nst'den güzel haberlerle çıkarım inşallah. Bayram temizliği fln yordum kendimi, hem doğuma da hazırlık olur dedim çok iş vardı. Eşimle beraber yaptık ama çok yoruldum yine de arefe günü. Sen de hiç takma, gecelik fln hallolur, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…