Ben motorola aldım ebebektenKızlar bebek kamerası alan var mı ?
Olsun annesi haftan çok güzel inşallah sağsalim atlatırsınızKızlar benim de %90 bu hafta içinde bebek alınacak. Suyu azalmış iyice, kilo alımı yavaşlamış, nabzı ara ara düşüyorinşallah sıkıntısız kavuşurum bebeğime. 2700 kilosu, ciğer geliştirici yapılmıştı inşallah kuvez ya da yoğun bakıma gerek kalmaz bana da dua edin
Senin adına çok sevindim inşallah gönlün nerde rahat etcekse yolunda gider orda yaparsınBu arada benim doktor Acıbadem taksime geçtiği için ortada kaldım acenta ile detaylı görüşmem ve yeni doktor arayışı sonrası bulduğum doktora hala randevu alamadım
Acenta genel müdürlüğe yazdığım Maile dönmeleri sonucu benim sigortamın Acıbadem’i de karşıladığını öğrendimama burda Doğum fiyatları ve muayeneler yüksek olduğu için limitim yetmez düşüncesiyle kafamdan elemişim en başından. Zaten hastane değil doktor bazlı ilerlediğim için limitim yettiği için Florence da sabitlenmiştim. Doktorum takibindeki hastaları madur etmemek için yeni hastaneyle anlaşma yapmış , aynı Florence şartları uygulanacakmış. Bugün Acıbadem’le konuşup Bilgi verdiğimde siz kalan Doğum paket limitinizi ve florence daki normal ve sezeryan Doğum ücretlerini öğrenip bize bildirin , üst yönetimine sunup oluruna bakıyoruz fln dediler bu iş yarın sabaha kaldı. Yani acenta bloke işlemi ortadan kalktı şimdi Acıbadem’le anlaşma yapma işim kaldı kızlar dua edin kendi doktorumla devam edebileyim yarın doktoruma da Bilgi vereceğim oda yaptırımı olacaksa üst yönetimle görüşüp kolaylık yapsınlar , yani İndirim vs limitim yetmezse ekstra ücret ödeyemem işler buraya nasıl geldi son haftalarda anlamadım ama vardır herşeyde bir hayır
Bu Arada hediyelik düşünmüyorum annem tutturdu olmaz hediyesiz sen seç ben alacağım dedihem şaşırdım hem sevindim , hemen makrome anahtarlıklardan sipariş verdim 3 renk 80 adet inş yeterlidir Aşağıdaki model ekru , toz pembe ve fuşya inşallah sipariş Doğuma yetişir
Eki Görüntüle 2298674
Allah kolaylığını verir bi yandan da ne güzel evladına kavuşmuş olcaksınHatta nerdeyse bu akşam alacaktınst de kalp atışları 90a kadar düştü. Sonra ikinci nst de biraz düzeldi de öyle yırttık. Artık hergün nst çekilecek.
Aynisi bende de var hem sicaktan kavrulup hem de cay icmek istiyorumAy bu ara çay delisi oldum yaa kana kana içmek istiyorum neden bilmiyorum
Ben de 34+3um bebegin hareketleri dünden beri az. Şimdi kontrole gidiyoruz. Bence doktorunuza bildirin. Kontrol olun derimGünaydın hayırlı cumalar
35. Haftaya girdik şükür
Ama Bugün ne keyfim var ne de halim
Gece deliksiz uyumuşum ama bebeğin hareketlerini dünden beri az hissediyorum
Bi ton uykum var şuan
Ya o da lohusa, bebisiyle ilgileniyordur. Sik bogaz etmek istemiyorum. Zaten mesaj atmistim sagolsun cevap vermisti.Mimi ye sorsana
Kendinizi yormayın Doğumu hızlandırıyorBen klimayı açıyorum iki sene sonunda şükür ni klima aldık, Ege sıcağında mümkün değil başka türlüsü. Dün açmadım mesela klimayı, çok terledim, bugün doktor suyun azalmış dediŞu 36 haftayı atlatsaydık bir, nst güzel çıkarsa bi şey yapmaya gerek yok dedi ama korkuyorum şuan. Eşyaları fln geçtim bebeğim sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum. Ne garip, bir kontrole geliyorsun, her şey değişebiliyor. Nst'den güzel haberlerle çıkarım inşallah. Bayram temizliği fln yordum kendimi, hem doğuma da hazırlık olur dedim çok iş vardı. Eşimle beraber yaptık ama çok yoruldum yine de arefe günü. Sen de hiç takma, gecelik fln hallolur, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.
tuzu sıfırlayın yüz şişmesi iyi değil. Benim ayakta başlamıştı şişme, tuzu sıfırlayınca geçti. El ve yüz şişmesinde daha çok dikkat gerekiyormuş.Benim de 3 gundur filan gozlerim resmen zor aciliyor yuzumde sislik hissediyorum sanirim yuzum baya sisti odem topladi
Canım izmirde klimasız çok zor. Bizim salona saat 2ye doğru güneş vurmaya başlıyor 6ya kadar filan gitmiyor. Bende özellikle o saatlerde açıyorum klimayı. Klima kapalı olduğunda da vantilator devamlı açık. Aslında bana kalsa 7-24 klima açarım da eşim hasta olurum diye evham yapıyor.Ben klimayı açıyorum iki sene sonunda şükür ni klima aldık, Ege sıcağında mümkün değil başka türlüsü. Dün açmadım mesela klimayı, çok terledim, bugün doktor suyun azalmış dediŞu 36 haftayı atlatsaydık bir, nst güzel çıkarsa bi şey yapmaya gerek yok dedi ama korkuyorum şuan. Eşyaları fln geçtim bebeğim sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum. Ne garip, bir kontrole geliyorsun, her şey değişebiliyor. Nst'den güzel haberlerle çıkarım inşallah. Bayram temizliği fln yordum kendimi, hem doğuma da hazırlık olur dedim çok iş vardı. Eşimle beraber yaptık ama çok yoruldum yine de arefe günü. Sen de hiç takma, gecelik fln hallolur, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.
Evet ege sicaklari gercekten cok kotu ben 5 sene izmirdeydim simdi hamile halimle dusunemiyorum bile. Ben de vantilatorle idare ediyorum simdilik :) sonlara dogru su azalir diye biliyorum ben. Sen de hic kafana takma guzel haberlerle doneceksin inaniyorum ben. Stres yaptikca daha da olumsuz olur sonra. Pozitif dusun pozitif sonuclar al ,) ben de evde durdukca esim de isteyken cok yoruyorum kendimi. 9 ay oldu hala hamile degilmisim gibi hareket etmeye calisiyorum sonra da agrilar sizilar butun gece kiziyorum kendime. Cok az kaldi hepimiz saglikla saglikli bebeklerimizi alalim kucaklarimiza insallah :)Ben klimayı açıyorum iki sene sonunda şükür ni klima aldık, Ege sıcağında mümkün değil başka türlüsü. Dün açmadım mesela klimayı, çok terledim, bugün doktor suyun azalmış dediŞu 36 haftayı atlatsaydık bir, nst güzel çıkarsa bi şey yapmaya gerek yok dedi ama korkuyorum şuan. Eşyaları fln geçtim bebeğim sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum. Ne garip, bir kontrole geliyorsun, her şey değişebiliyor. Nst'den güzel haberlerle çıkarım inşallah. Bayram temizliği fln yordum kendimi, hem doğuma da hazırlık olur dedim çok iş vardı. Eşimle beraber yaptık ama çok yoruldum yine de arefe günü. Sen de hiç takma, gecelik fln hallolur, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.
Benim de o donemlerde bebegimin hareketleri azdi. Gunde belki 2 3 defa hissediyordum ama sonunda hissediyordum ya cok evham yapmadim. Simdi simdi artmaya basladi hareketleri cok sukur. Insallah sen de guzel haberler alirsinBen de 34+3um bebegin hareketleri dünden beri az. Şimdi kontrole gidiyoruz. Bence doktorunuza bildirin. Kontrol olun derim
P PekmutluBizim gün vermek gibi bi ihtimal konuşulmadı ,donmesini bekliycez ona göre çatı muayeneni yapalım dedi,dönmeme ihtimalinde gün yada vakit konuşmadık ben zaten ne olursa olsun son ana kadar beklemeyi istiyorum 40 42 ne olursa bi acelesi yokya bazı bebekler dogum savcısıyla bile dönebiliyor dedi hatta umarım fikir değiştirmez
Insallah doner bebegin ben de sabah uyandigimdan beri videolar izliyorum bebegi dondurme egzersizleriyle ilgili :)P Pekmutlu
Benimki de dönmemiş, saf makat geliş dedi, haftaya bir daha kontrol var, bakalım dönecek mi dedi.yesilus nst güzel dedi, yani suyun azlığı nst'ye yansımamış, bu iyi bi şeymiş. ShinSeGi nst'de nabzı 120-150 arası gitti geldi, doktor iyi dedi, dönmezse 10 Eylül gibi sezeryan diyor, geç değil mi, bilmiyorum, nerden çıktı şu sıvı azalması Bol su içiyorum ama yoruldum bu ara, umarım dinlenince artar yine. Sen de hiç üzülme, ben bekledikçe daha çok korkuyorum, en azından vaktinde güvenle kavuşacaksın bebeğine.
-EarthLing- senle konuşmuştuk diye hatırlıyorum, kremsi kıvamdaki akıntı normal dedi doktorum. İki - üç hafta önce 3'lü fitil yazmıştı onu kullandın mı dedi sadece, evet dedim.
Ben de 34+3um bebegin hareketleri dünden beri az. Şimdi kontrole gidiyoruz. Bence doktorunuza bildirin. Kontrol olun derim
İhtiyacın varmış ki almışsın. Emzirme döneminde gerektiği için alınıyormuş o kilolar. Çok enerji harcandığı için de emzirirken veriliyormuş. Ben zaten kiloluyum diye diyet yaptım ve kilo verdim. Doktora sordum, senin yap ve kas depoların yeterli, kilo versen de sorun değil dedi. Amacım şekerimin yükselmemesi idi ama böyle sonuçları da oldu işte başlangıç kilomun 4 kilo altındayım şuan.Ay kızlar bugun sağlık ocagında son izlemim var. Gitmeden tartılayım aç karnına dedim ki hamilelik boyunca sadece izlem zamanları tartıldım acı gerçekle karşılaşmamak için. 20 kgdan fazla almışım ya moralim bozuldu inşallah veririm dogumdan sonra hemen cok takıntılıyım ben bu kilo işlerine
Aynen zaten ayaklarim sisiyordu ama yuzde daha da rahatsiz ediyor insanituzu sıfırlayın yüz şişmesi iyi değil. Benim ayakta başlamıştı şişme, tuzu sıfırlayınca geçti. El ve yüz şişmesinde daha çok dikkat gerekiyormuş.
Canım izmirde klimasız çok zor. Bizim salona saat 2ye doğru güneş vurmaya başlıyor 6ya kadar filan gitmiyor. Bende özellikle o saatlerde açıyorum klimayı. Klima kapalı olduğunda da vantilator devamlı açık. Aslında bana kalsa 7-24 klima açarım da eşim hasta olurum diye evham yapıyor.
Benim bebişin de suyu azalmış dün bi de ilk nst de nabzı düşüktü nerdeyse doğuma gidiyorduk. Ama ikinci nst iyi çıktı Allahtan. Doktor senin su içmenle çok alakası yok dedi ama ben yinede su şişesiyle dolaşıyorum evde şimdi. Ve de istirahat dedi doktor. İnşallah senin de nst iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?