Annesine yıkatsaymış bari seni beklemiş
Benim eşim kıyafet konusunda takıntılı kolay kolay beğenmiyor az çeşiti var o yüzden her hafta yıkanmazsa açıkta kalır
Annesi burda degil ki..bizimki memur oldugu icin gömlek kusucam artik yikamasi bir dert utulemesi ayri 1ay resmen yikamamis sabah sabah onun fircasini attirdi bana iki dolaniyorum canim cikiyor ya.. cok agirlastim

Insallah doner bebegin ben de sabah uyandigimdan beri videolar izliyorum bebegi dondurme egzersizleriyle ilgili :)
O egzersizlerden haberim oldu ama korkuyorum denemeye Ben hayırlısı diyorum, 35 yaşında çok da zorlamak istemiyorum illa normal doğum diye, bir de 3 aylık tedavi sonrası hamile kaldım, böyle olunca sezeryan güvenli geliyor.

ShinSeGi klimayı sevmezdim ama şuan rahatını ediyorum, temmuz ayında vantilatörle idare ettim de şuan gerçekten kurtarıcı oldu. Ben de 25 dereceyi seviyorum, salonla beraber 1-2 oda daha soğuyor.

Canım üzülme ödemin de vardır muhtemelen o da kiloyu ekstra fazla gösteriyor. Benim son 1 haftadır ödemeler indi biraz hemen 1 buçuk kilo gidiverdi

Aynen zaten ayaklarim sisiyordu ama yuzde daha da rahatsiz ediyor insani
Haftan ileri, böyle olması normal gibi görünse de dediğim gibi yap, doktoruna da danış mutlaka. Ayak şişmem geçmeseydi ve tansiyonum da yükselseydi tansiyon ilacı başlatacaktı ödemi atsın diye. Bu arada tansiyonunu da ölç mutlaka günde bir kaç kez. Bunların hepsi birbiriyle bağlantılı şeyler.

Annesi burda degil ki..bizimki memur oldugu icin gömlek kusucam artik yikamasi bir dert utulemesi ayri 1ay resmen yikamamis sabah sabah onun fircasini attirdi bana iki dolaniyorum canim cikiyor ya.. cok agirlastim
Ütü icin bi kuru temizlemeyle anlassanıza en azından su dönemde
Hem agırlastın hem sıcaga gelemiyorsun yazık günah

E Elwing6 ütü beni çalışırken de zorladığı için terzide ütülettik bir ara. 2 tl idi 3 TL'ye çıkınca kızdı eşim bıraktı, kendi yapmaya başladı ama kendi yaptıkları güzel olmuyor diye bana kaldı. Bir haftalık ütülüyorum şimdi ama doğumdan önce toplu bi ütü lazım bakalım yapamazsam yine yollicam ütüye.

Kızlar çok ilginç bugün sabahtan beri ikinci kez oluyor. Sağ kasığımda hani bebeğin ilk hareketlerini hissetmeye başladığımızda kelebek kanat çırpması gibi bir his oluyordu ya onun biraz daha güçlü ve uzun süren versiyonu oluyor. Değişik bir his ağrı desem değil ama bi garip hissettiriyor. 10 saniye kadar hiç durmadan o kanat çırpma hissi.
İlginç geldi bu haftalarda böyle bişey olması.

Evet, benimki de oyle kremsi. Ben de fitil kullandim ama bi degisiklik olmadi. Artik her cesit akinti normal neredeyse sanirim.

Düsündük onuda hic soramadik bir sormak lazim.kendisi utuluyor hamileligimden beri ama onada fenalik geliyo

Benimki yapsa benden iyi yapar ama tembel bakalim eve gelen kadin yapmazsa oyle yapacagjm artik bende.anca minnagin utulerini yapabilirim

kafası aşağıda mı? hıçkırık olabilir :)

Evet bazen tirmalar gibide oluyo tirtirtirrrr peşpeşe kanat cirpmasi gibide oluyor kimbilir ne yapiyolar iceride

Benim de o donemlerde bebegimin hareketleri azdi. Gunde belki 2 3 defa hissediyordum ama sonunda hissediyordum ya cok evham yapmadim. Simdi simdi artmaya basladi hareketleri cok sukur. Insallah sen de guzel haberler alirsin
Inş tşk ederim. Birazdan kontrolüm olacak

Benimki yapsa benden iyi yapar ama tembel bakalim eve gelen kadin yapmazsa oyle yapacagjm artik bende.anca minnagin utulerini yapabilirim
Ben minnağınkileri ütüledim çoğunu, hastaneye götüreceklerimi paketledim. Kendi geceliklerim ve onun birkaç eşyası kaldı. Minik minik bayaa zaman alıyorlar. Eğlenceli de ama sıcakta enerjim düşüyor benim, bugün hastanede fazla oyalandık, şuan sersem gibiyim, klima da kar etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…