Annesi burda degil ki..bizimki memur oldugu icin gömlek kusucam artik yikamasi bir dert utulemesi ayri 1ay resmen yikamamis sabah sabah onun fircasini attirdi bana iki dolaniyorum canim cikiyor ya.. cok agirlastim
Geçen sene 20 günlüğüne memlekete gittim, döndüğümde çamaşırlarını düzenli yıkadığını gördüm. Ama bir kere bile süpürge açmamıştı, neyseki temizleyip gitmiştim de fazla batmamış ev.

kafası aşağıda mı? hıçkırık olabilir :)

Kafası aşağıda ama hıçkırık gibi değil :) hıçkırık çok bariz ayırt ediliyor artık ritmik şekilde. Bazen uzun sürünce üzülüyorum hatta rahatsız oluyor mudur diye :))

Evet bazen tirmalar gibide oluyo tirtirtirrrr peşpeşe kanat cirpmasi gibide oluyor kimbilir ne yapiyolar iceride

Evet aynen öyle oluyor tırtırtır :)) valla ben de şaşırdım ne yaptıklarında oluyor acaba :)

Benimki beni sallıyor sarsıyor bazen.

Benim de 3 gundur filan gozlerim resmen zor aciliyor yuzumde sislik hissediyorum sanirim yuzum baya sisti odem topladi
Ya benim de şişti suratım bu ara, tuzu azaltayım bakalım geçecek mi
O bana da oluyordu bi iki hafta öncesine kadar, şimdi de hıçkırık ve yumruklar birleşiyor galiba bazen taramalı tüfek ritminde hareket ediyor

Bende aynı şeyi düşündüm ya gömlek bu sıcakta düşünemiyorum bana tişört bile fazla geliyor
Eşimin tişörtleriyle geziyorum evde
Kendisininkileri zaten yardımcı yapıyor ben hayatta anlamam ne temizlikten ne ütüden hele bu sıcaklarda anlasamda yapamazdım herhalde :)

Kızlar eşimin diretmesi ile doktora gittik. Ultrason ile rahim açıklığına baktı, 3 cm gibi dedi. Bol bol yürü, sağlıklı beslen haftaya görüşelim diye gönderdi beni. Beklemedeyiz bakalım, aktif doğum ne zaman başlar bilmiyorum

Dikkatli ol canım
Açılmanı hiç anlamadın mı? Hani ağrı sancı vs olmadı mı?
Nerde yapacaksın kısmetse doğumu

Slm kızlar hemoroitle başım derttle iki gündür ilaçlarımı kullanıyorum ama hal yürürken ağrı var kaç günde geçer acaba bugün yerimden kalkasım bile yok yatıyorum hep keyfim sıfır bebişinde baskı yaptığını hissediyorum baskıdan dolayı fırladı hemoroitler allah yardımcımız olsun son günler su gibi geçsin inşallah .

Benimde erken doğum riskim var
Dünden beri daha az hissediyorum
Her hafta oynaması değişiyor zaten diye evham yapmamaya çalışıyorum
Ruh hali de etkiliyor ya
Benimki de etkilendi galiba
Onun da uykusu çok bugün

Kızlar hepinize selamlar,
Bizim minnoş Eylül ayını beklemiyecek...şuanda hastanedeyiz, allahin izniyle bugün yarin doğumumuz gerçekleşecek.hepinizden dua bekliyorum,simdiden Allah razi olsun.rabbim hayirlisiyla tüm evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.

Dikkatli ol canım
Açılmanı hiç anlamadın mı? Hani ağrı sancı vs olmadı mı?
Nerde yapacaksın kısmetse doğumu
Aşağı baskı, regl gibi kasık ve bel ağrısı oldu canım ama ciddi derecede değil . 3-4 cm açılma ile haftalarca gezen de var 1 günde doğuran da. Belirsizlik canımı sıkıyor biraz ,nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Normalde ağlak bir hamilelik geçirmedim ama moralim bozuldu birden geldim eve ağladım . Dün bir ebe de alttan muayene edip 4 cm açılma demişti ama rahminin yapısına gore 3-4 güne doğum olur demişti. Doktorum daha yuvarlak cümleler kurdu bu şekilde 40. Haftaya giden de var gibi. Afalladım açıkçası.
Kayseri de yaşıyorum burada özel bir hastanede yapacağım.

Bu arada biraz korkulu biraz endişeliyim erken Doğum olacağı için...Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Geçe kalıp telaş yapanlar da var içeride bir şey olur diye, 37 haftası da dolmuş bence üzülmeyin eğer normal şekilde gelirse ne mutlu :) ben de sizinle yakın tarihteyim ama daha hiç belirti yok ben de gelmez 41lere kalırım diye telaş içindeyim, her şey telaş sebebi sakin kalmak lazım :)

Allah yardımcın olsun canım. Nasıl ilerledi süreç?

Allah yardımcın olsun canım. Nasıl ilerledi süreç?
Amin canim Allah razi olsun,1 gün önce gece aniden suyumun gelmesiyle hastaneye geldik apar topar...bir saatde geçse Bizim faydamiza diyor doktorum,Gittigi yere kadar bekletecek Ama cok gitmez dedi,suyum Azaldigi icin.34 haftanin icindeyiz,Allahim yüzüme baksin insallah

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim kaçıncı haftadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…