Nuhra2 Allah yardimcin olsun canim. Ultrasonla acilmaya nasil bakiliyor ilk kez duydum alttan mi ultrason yapiyor normal ultrasonla mi?

Benim doktor alttan cati muayenesi yapiyormus onun gerginligi var uzerimde pazartesi yapar buyuk ihtimalle o yuzden merak edip sordum. Bu cati muayenesinden ayri bir sey o zaman
Evet canım doktorum dedi ki bu şekilde de açılmayı görebiliyoruz diye. 38 den önce yapmıyor çatı muayene. Ama dün ebe yaptığında ağrı yaşamadım korkulacak birşey değil yani

ay hadi hayırlısı. kaç kiloymuş bebek? 1 haftaya kadar doğurursun bence en geç. 3-4 cm ile yatışı yapılanlar bile var

Evet canım doktorum dedi ki bu şekilde de açılmayı görebiliyoruz diye. 38 den önce yapmıyor çatı muayene. Ama dün ebe yaptığında ağrı yaşamadım korkulacak birşey değil yani
Hem korku var hem de cekiniyorum da ilk muayene oldugu icin kendimi rahatlatabilsem iyi olacak aslinda

Son ana yaklaştıkça duygularını kontrol edemiyor insan.
Bende Kayseri de yaşıyorum zaten
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Kaçıncı haftan canım
Amin canım inşallah Allah yardımcın olsun

Doktora gittim ben de ultrason ile bakti rahim agzin kapali erken dogum gibi bir durum yok ama nstni gormem lazim dedi. Gittim cektirdim geldim. Doktorum agrin var senin dedi. Haftaya da izne cikiyor.
Duzenli agrin cikmis 20 dakikada bir agrin var bu bebek beklemez dedi. Cumartesi pazar hafif kanaman olsa bile kadindogum acile git bebegi alirlar dedi. Eger cumartesi pazar olmazsa pazartesi sali hastanedeki doktorlardan birine ac olarak gel nst cektir dedi. Nst bugunku gibi olursa bebegi alirlar dedi. Eger pazartesi veya sali dogmazsa 26sinda pazartesi planlanan gunde ben yaparim sezeryanini dedi.
Doktorum bu nstyi sabah gorseydim bugun bile alirdim bebegi dedi.
Kizlar ya cok canim sikildi panik makamiyim. Dunku kaynana stresi beni erken dogurtacak sanirim. Cidden dun stresten omrumden omur gitti.
Gecekten de 1 saattir 20 dakikada bir agri gelip gidiyor. Evine git yatip dinlen suyunu ic ama ben bu bebegin bekleyecegini sanmiyorum dedi doktor. 2 gundur de cok yoruldum. Sanci olayini da cok hissetmiyordum arada alt kasiklarimda ve vajinada baski hissediyordum. Hani bebek kendini gerip karnimizi kare yapiyor ya o sekilde bir sertlesme ve ardindan hafif kramp gibi bir agri gelip gidiyordu ve bu yaklasik 1 aydir vardi ben onemsememistim. Bugun ise 20 dakikada geliyor ve adet agrisina benziyor. Bebek icin kuvoze de girebilir dedi doktorum.

37 bitmiş, belki 38i de tamamlar neden küvez? insallah durur biraz daha ya sende stres yapmamaya çalış yat dinlen

Benim ilaçlar hemen etki göstermişti inşallah seninde olur
Oturma banyosu yapıyormusun

Ay hadi saglıkla gelsin
Bir avazda kurtulun

Küvözü anlamadım
Haftan gayrt ideal değil mi ?
37den sonra doğan bebekler gelişimlerini tamamlamış yaglanmaya baslıyorlar diye biliyorum
Hem korkma bak kac tane doguran var aramızda hemde kacıncı haftalarında cok sükür ikinci dogumun olmasına ragmen dayandı bebegin seninle büyüdü gayet güzel
Evdede artık iş yapma dinlen uzan bi gün bile kardır

Canım kaç cm dedi sana suyuna 8 cm ile 22 arası normalmiş benimde 8 çıktı dün sinirdayim benimde canım çok sıkıldı suyunun azalmasına çok kafaya taktım biraz daha dursa sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…