Canım üzülme vaktin zamanın gelmiş senin zaten benim nst de geçen hafta 100 lere çıktı sancılarım düşün bak Hayırlısı üzme kendini vaktin gelmiş zaten şanslısın .

37 bitmiş, belki 38i de tamamlar neden küvez? insallah durur biraz daha ya sende stres yapmamaya çalış yat dinlen
37+1 benim gebelik haftam. Doktor bebek daha kucuk kuvoze girebilir dedi. Bilmkyorum ki nedenini. Sabahtan gorseydim bugu alirdim bile dedi doktor. Isin kotu yani erken gelmeye kalkarsa kendi doktorum degil hic gormedigim bir doktor yapacak sezeryanimi.

Tahmini olarak demiştir o kuvözü canım
Her çocuk girecek diye bişey yok
Haftan da iyi yani
Güzel düşün güzel olsun
Dua edelim bolca

Canım üzülme vaktin zamanın gelmiş senin zaten benim nst de geçen hafta 100 lere çıktı sancılarım düşün bak Hayırlısı üzme kendini vaktin gelmiş zaten şanslısın .
26 agustosa sezeryan icin gun verdi doktorum normalde. Bugun de kontrol ve nst icin cagirmisti, sabahtan randevu alamadigim icin ogleden sonra gittim ve agrim cikti. Doktorum haftaya izinli olmasa yine sorun yok ama nasip artik hayirlisi boyleymis. Senin mesajin da moral oldu bana. Gecen hafta agrim 100lerde cikti yazmissin ya demek ki benimki de 9 gun daha bekleyebilir insallah.

Tahmini olarak demiştir o kuvözü canım
Her çocuk girecek diye bişey yok
Haftan da iyi yani
Güzel düşün güzel olsun
Dua edelim bolca
Sagol canim destwgin icin. Hepimiz sikintisizca dogumlarimizi atlatalim insallah. Ve bebeklenelim.

Artık tevekkulden başka bişey gelmiyor elden ya vakitleri belli zaten o zaman gelicekler sen maşallah gelmişsin 38 lere benim daha 4 haftam var 38 e heran bekleniyor ama benimki bakalım.

Kızlar ben bu nst ye güvenemedim sanki ya. Sancıdan çok karın kasılmasını ölçüyor sanki. Benim çok hafif kasık ağrım vardı, 46 yi gösterdi. Ağrım arttı 15 lere düştü . Bir ara hapşırdım 35 e fırladı falan. Anlayamadım bir türlü

Artık tevekkulden başka bişey gelmiyor elden ya vakitleri belli zaten o zaman gelicekler sen maşallah gelmişsin 38 lere benim daha 4 haftam var 38 e heran bekleniyor ama benimki bakalım.
Hayirlisi olsun hakkimizda. Hic beklemiyordum doktor hwran olabilir sezeryanli rahim bekletilmez az kanaman bile olsa hemen acile git diyince panikledim ben de. Ustwlik daha valizde bile eksikler var. Evde yatiyorum ben. 15 dakikada bir agrim geliyor. 20den 15e dustu agri sikligi. Insallah sen de saglikla kucagina alirsin. Normalde dogumuma 19 gun var benim. 37.1 bugun

Bence nst ile agrinin duzenli olup olmadigina bakiyorlar. Ben kaci gosterdigini bilmkyorum ama sabit sekilde 20 dakikada 1 agrim cikti. Su an evde 1 saattir yatiyorum. 15 dakikada 1 agri gelip gidiyor.

Eylül bebekleri aceleci çıktı inşallah sağlıkla kolayca kavuşursun bebişine

Canım ben 35+2 yim doktorum bana bile kuveze gerek kalmayabilir diyor. Sağlıkla doğarsa hiç kuveze filan gerek kalmaz merak etme, doktorun onu sana her ihtimale hazırlıklı ol diye söylemiştir ama haftası iyi sen rahat ol, dua et bol bol. Rabbim belki seni en doğru zamana hazırlıyor dur doğum için. Kaynanayı filan boşver artık, kocana da her an doğurabilir yanımdan bi yere ayrılma de. Hep olumlu düşün, bazen de kötüyü düşündükçe çağırıyoruz sanırım.

Bence nst ile agrinin duzenli olup olmadigina bakiyorlar. Ben kaci gosterdigini bilmkyorum ama sabit sekilde 20 dakikada 1 agrim cikti. Su an evde 1 saattir yatiyorum. 15 dakikada 1 agri gelip gidiyor.
hadi ya çok heyecanlı Allah sağlıkla kavuştursun canım kendi kendine gelmesi çok güzel bence
benim ilk planlı sezaryen
düşünüyorumda korkutmasalardi beklerdim şimdi de tabiki hayırlısı olsun ama yine de bi emare ile gitmeyi isterim

Ohh ne guzel senin isler bitmis ayy neyse ki kv.yola cikmis geliyormus sanki isyanimi duydu bugun yine yardimci olur tabii ben yine bir isik hiziyla ortaliga ceki duzen verdim oluyorum klimada carpiyor insani dikkat edelimde son sonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…