Doktorum bana dediki kuvez olayı tamamen bebek doğduğu andaki durumu ile alakalı, bi bakarsın 38de doğar ama sıkıntıları vardır kuveze girer, bi bakarsın 34te doğar ama herşeyi çok iyidir annenin yanına gider direk. Senin doktorundan bu ihtimali kast etmiş olabilir.

benim kiz iri diye doktor cok onermedi ama planli sezeryan gibi bir sey oluyor.cunku daha yakindim hep sezeryana.. bir yandan yapip yapamayacagimi kestiremiyorum normali guvenim yok bir yandanda haksizlikmi ediyorum cocuga diyorum sezeryan diyerek..kafam fazla karisik.ama doktorunda dedigi sey 2hafta icinde gelirse normal olabilir 2hafta sonra cikisi zorlar falan dedi..insallah pisman olmam sonrasinda normali denese miydim diye.. dün bir akrabamla konustum yasi ileride ve ilk cocuguydu karar verdigin icin soyluyorum yonlendirmek asla istemem yoksa ama en rahat sey sezeryan dedi..genel anestezi olmus birde..

Inşallah kuvoze gerek kalmaz sen yat dinlen bence biraz daha durursa daha iyi ikiniz için kendi tarihinde gelir ama bebeklere de belli olmuyo ki yarin ne olacağı belli değil senin dediğin karnı kare yapma bendede uzun zamandır var nst lerde bi sorun çıkmamıştı benim oda mi kasılma oluyomuş

Benim ilaçlar hemen etki göstermişti inşallah seninde olur
Oturma banyosu yapıyormusun
Canım daha iyiyim sanki şişlikler küçüldü gibi ama tabi ağrısı var doktorum tabaiye etmedi oturma banyosunu erken doğum riski olabilir dedi ilaçlarını düZenli kullan geçer dedi

işte benim ilkte çok iriydi 37 de ultrason 3750 gr. dedi çatı muayenesi v.s. mümkün değil dedi 3 doktor,
sadece biri istersen bekleyip görelim deneyelim falan dedi
ama ben o kadar saçma sartlardaydimki kimsesiz henüz yeni atandığımız bir şehir de doğuda saçma sapandım
başımda bana destek ne anne ne baba ne abla...
dedim basıma ya da bebegimin başına bişey gelirse kaldiramam bu yükü mecbur ortak karara he dedim
39 bittiği güne kadar gelme,se alacaz dediler 39 bitti tık yok ...
gün belli saat belli vs.
doğal olmuyo işte yapmacık gibi
anladığım kadariyla sen de de abla v.s. sana çok da destek olucak kimse yok ondan bu cesaret kırılması

İnşallah dediğin gibi olur aslında hamilelikten öncede almıştım almaya meyilliyim ihtiyaç mı oburluk mu bilmem ama :))

aynen ben de de oluyo nst de çekildim
bülent hoca kitap gibi nst dedi

Benimde sağlık ocagında ki ebe el ile karnımdan kontrol etti bugün başı dönmüş dedi. Kasığıma o kadar cok bastırdı ki adet ağrısı gibi ağrıyor şuan. Bu arada 1 haftada önden gidiyor bizimki korkuyorum heran gelebilir diye

k
İnşallah dediğin gibi olur aslında hamilelikten öncede almıştım almaya meyilliyim ihtiyaç mı oburluk mu bilmem ama :))
kız benden sin daha süreç bitmeden 14 aldim
zaten de bebek olsun diye hakiki bal di pekmezdi almıştım

Benim ilkinde hicbir belirti agri sizi suyu gelmesi yoktu. Zatwn bunda nst ile duzenli agri cikinca da sasirdim agrinin ne oldugunu bilmkyorum cunku. Ben kasilmam var yalanci sancidir diyip geçiyordum. Kaygilanma sebebim doktorum haftaya izinli ve bebek haftasonu gelmeue kalkarsa sehir hastanesine gitmem gerekiyor ve oradaki doktorlari bilmiyorum tanimiyorum. Bu parartesi veya sali olursa gittigim hastane ama yine tanimadigim doktorlarda dogum yapmak zorunda kalacagim. O nedenle 26sini beklesin istiyorum. 26sina sezeryan planlandi ama plana sadik kalmayanlar var. Benim oglusum planlari bozuyor.

Seninki mecburi olmus resmen ben tekim..annemde yok suan..zaten 1 aydir hastane koselerinde cok hirpalandim.simdi gelecekmi sancim geldi saatlerce bekleyeyim,bagirayim sanciyla mucadele edeyim gibi bir güc kalmadi..o yuzden sezeryan sonrasi biraz sıkntılı ama sanki daha rahat edecekmisim gibi geliyo doktorla paylastigimda o da normalde israr etmedi kendide sezeryan yapmis.bilmiyorum olanlar cok memnun ama en guzeli normal diyende bir kesim var :)) keske daha sakin surec gecirseydim odaklanmistim cunku epidural normal olur diyordum ama bakalim...gelmezse 2 hafta icinde sezeryan diye konusuldu simdilik.2.hamilellikte sorun oluyor mu dikis yerleri vs ?

yok ya güzel yapıldığı sürece sıkıntı yok bence ki ben sezaryen yerimle ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadim gayette unutmuştum nerde dikmişim olduğunu aradaki yıl çok (9)
ama soğuklarda o bölgem üşür acır v.s. diyen çok duydum yok yani öyle bişey
sadece hissiszlik vardı (yapıştırma dedikleri yöntemle yapılmıştı) öyle sezaryen göbek bırakır v.s. de palavra
dümdüz bir karın yapım var ki kesi teee bikini bölgesinde karınla göbekle alakası falan da yok

hakkında hayırlı olan olsun buna da gönlün tatmin olsun insaalllah canım

N’aptın canım kontrol oldun mu?
Oldum canım şükür herşey yolunda
34+3 günlük Ece prensesim 2570 gr 46 cm olmuş gelişimi suyu nst sonucu hepsi iyi şükür. Bugün yüzünü ilk defa da olsa kısmen gösterdi kuzum ❤ Kucağıma alacağım günü heyecanla bekliyorum

Eklentiler

• 20190816_145629.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 51
anaa ne tatlı maşaallah yumoş yanak
tarih verdi mi

Haftanız çok güzel bence 4 cm açıklıkla Doğuma başlamak da çok büyük avantaj bu açıdan bakın. Nerdeyse yolun yarısı en başından tamamlanmış bile :) çoğu kadın 4 cm olana kadar 10-12 saat uğraşıyor aktif olarak :) hemen doğacak diye bir şey de yok ama zaten erken Doğum ihtimaliniz yok ki artık.

37 den sonra doğanlar prematüre bile olmuyor zamanında Doğum diye geçiyor doktorun öyle söylemesi ilginç.
Hiç stres olmayın maşallah güzel Haftalar artık haftalarımız şükürler olsun. Gelirse de sağlıkla gelsin yeter ki.

Canım daha iyiyim sanki şişlikler küçüldü gibi ama tabi ağrısı var doktorum tabaiye etmedi oturma banyosunu erken doğum riski olabilir dedi ilaçlarını düZenli kullan geçer dedi
Evet normalde dayanılcak en sıcak suya oturuyormussun ben gebe oldugum icin ılık suya oturttular anlık rahatlama saglıyordu oturup direk gece yatısına geciyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…