Cok güzel olmus
Balon standı ve beze kuleside aldım ben benzeri olarak
Kesin olmamakla beraber uçan balon düşünüyorum sabah hastaneye giderken alabilirsem ama beze kulesi nasıl bişey
İnternetten baktım da çok hoş görünüyor beze kulesi de Bizden önce Doğum yaparsan masanı süslerini paylaşırsın bizimle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nst olayı hastaneye kontrole muayene gidenlere sürekli yapiyorlar galiba benim doktorum hiç oralı değil bi tanıdığım onda iki doğum yaptı ilkinde bir kez nst yollamış ikincide hiç yollamamış. Bende de hiç konusu gecmiyor

Kızlar amniyon sıvısını arttırmak için havuç suyu içmeye başladım ama şekerimi çıkaracak diye de korkuyorum. Günde bir çay bardağı kafi midir acaba?

Yok canım nst çok önemli. Kızımdaki durumu anlatayım 34+6 doktor kontrolünde nst Şancı çıktı, bana birseyler ye tekrar çekilcrk dediler yedim çekildi sanci hala var bu kez serum verdiler serumdan sonra tekrar sanci benim pek hissettiğim birşey yok sadece sık idrar var sonra hemen yatış yapıldı sabaha kadar serum nst sanci artmaya devam etti gittikçe yükseldi sabah kontrol 2 cm açıklık ardından 3 cm nisan geldi hop doğum oldu. Geçen sancim çıktığında serumdan sonra çıkmadı düzeldi yalancı Şancı dedikleriydi belki, üstünden 3 hafta geçti doğurmadım hala şükur

Valla sorma ilk doguranlardan olurum diye düşünüyordum ama bildigin eylülü görmeden gelmeyecek kızım :)
Aman aman vaktiyle gelinde uğraştırmasın boşver. Erken doğanlar sürekli uyuklama modunda oluyormuş, hemen yoruluyorlarmış ememiyorlarmış filan en güzeli anne karnında iyice güçlenip de gelmesi

Ya hepimiz su akintilar yuzunden endiseliyiz, bir doktor da cikip kafamizdaki soru isaretlerini gidermiyor. Hayirlisiyla alirsin umarim bebisi kucagina. Ben artik actim kollarimi bekliyorum akinti, kasilma, o, bu, su... gelecekse gelecek
Ben bugün evi de temizlettim, hediyelikleri de salı gelecek inşallah. Salı 36 haftalık olacaz zaten 2-3 gün kaldı. Ondan sonra buyursun gelsin artıp kızçem napalım

Kızlar amniyon sıvısını arttırmak için havuç suyu içmeye başladım ama şekerimi çıkaracak diye de korkuyorum. Günde bir çay bardağı kafi midir acaba?
Canim zaten galiba amniyon sivisinin artmasi sekerle ilgili oldugu icin havuc suyu ise yariyor. Yani benim sivi arttiginda doktor cok sekerli besleniyosun o yuzden demisti yani simdi sende seker de var, bence doktora sormadan icme.

Ya ama iste 20 dk bakiyorlar nst ye o sirada benim karnim yumusak oluyo. benim sancilar aksam oluyo. Gitsem kesin sanci cikar ama dogurmuyorum da... anlamadim gitti.

Bende bir degisiklik yok evi temizletiyorum ve ben wc disinda yatiyorum. Ayaga kalkinca karnim aninda sertlesiyor ve ortaya toplaniyor. Hareketleri devam ediyor bebisin. Baya hickirdi bugun.
Cikolatasini almadim ismi belli olmadigi icin uzerinde hosgeldin bebek yazanlardan alacagim. 2 tane ayakli sekerlik aldim birinin icine kuş lokumu, digerinin icine mavi beyaz badem sekeri koyacagim. Sekerlikler 2 yanda ortasinda da katli standa cikolatalari koyacagim. Masa hazirlamayip tv unitesinin alt rafina mavi runner ustune yerlestirecegim seker ve cikolatalari. 1 ust rafa da minik gri bir ahsap kasanin icine lavanta keselerini koyarim yanina da kolonya tamam benim susler bu kadar. Daha keseler de bitmedi ama az kaldi.

Canım eğer çok riskli derece de düşük değilse bence içme, şekerin için riskli armut suyu. Onun yerine bol su iç, istirahat et. Armutun kendisini ye günde 1 tane, havuç ye 1 tane. Maden suyu iç ara ara. Bi de bi arkadaş hindistan cevizi suyunu içip kendisini yemiş çok faydası oldu dedi onu dene. Haftalarımız zaten iyi i, suyu 2 hafta daha idare etse yeter

Kızlar benim vajina değişik Bi şekiller oldu ya şişti büyüdü ve zonklama var çok rahatsız edici

Kızlar hamileliğimizin son günlerinin tadını çıkaralım ve bebişlere iyi bakalım, ben son günlerde bebişimi iyi beslemek için tablo yaptım, hergün en az 2 ceviz, 1 muz, sade soda ve bir de ilaçları aksatmamak için ilaçları yazdım, tablo yaptım, her gün artı koyacağım, son günler ne kadar sağlıklı beslenebilirsem elimden geleni yapayım diyorum, size de tavsiye ederim Bu arada hazırlıklar büyük ölçüde tamam sayılır ve halılarımı da bugün yıkamaya verdim, Doğum öncesi de bir cam sildirir temizlik yaptırırım veya eşimle beraber yapıp temizliğe vereceğim parayı da harcarız Herkese mutlu son günler, bebişlerini kucaklarını alanlara da hayırlı olsun Kızlar bir de doğum sonrası depresyona girmemek için o dönem için de planlamalar yapmak ve zihin olarak da hazırlanmak lazım

Kızlar bu kararma olayı bende de var annem ablam doğumdan sonra rengi açılıyor eskiye dönüyor diyor ama göğüs üstüm göbeğim belli bölgeleri bildiğiniz çamur görüntüsü aldı her nokta da değil çok fena bir görüntü

Bi ara dizip cekmem lazım fotosunu üşenmezde yapabilirsem koyarım burayada
Ucan balonla ugrasamam diye böyle 7li stand aldım
Beze kuleside strafor aldım üstünede resimdeki gibi kürdanları dizip bezeleri yapıştırıcam

Eklentiler

• 6909AC7C-44FF-4272-8D22-C10676EAE49E.webp
    45 KB · Görüntüleme: 42
  • D0D0747D-AC08-4A3D-BB88-EBBA019ECA2A.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 66DC4331-C826-4B36-B5A0-4F74E3178102.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 42
Aman aman vaktiyle gelinde uğraştırmasın boşver. Erken doğanlar sürekli uyuklama modunda oluyormuş, hemen yoruluyorlarmış ememiyorlarmış filan en güzeli anne karnında iyice güçlenip de gelmesi
Öylede alısma süreci olur belki oda iyidir sudan cıkmıs balık gibi olucaz zaten kocaman olursa bide bebegimiz

Kızlar benim vajina değişik Bi şekiller oldu ya şişti büyüdü ve zonklama var çok rahatsız edici
Canim benim de ust kisminda tek tarafli sisme ve agri var. Damarlar sismis. Varis olustu orada. Doktoruna danis derim. Benim doktorum bacaklarinda yoksa sorun degil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…