Bi ara dizip cekmem lazım fotosunu üşenmezde yapabilirsem koyarım burayada
Ucan balonla ugrasamam diye böyle 7li stand aldım
Beze kuleside strafor aldım üstünede resimdeki gibi kürdanları dizip bezeleri yapıştırıcam
Canım eğer çok riskli derece de düşük değilse bence içme, şekerin için riskli armut suyu. Onun yerine bol su iç, istirahat et. Armutun kendisini ye günde 1 tane, havuç ye 1 tane. Maden suyu iç ara ara. Bi de bi arkadaş hindistan cevizi suyunu içip kendisini yemiş çok faydası oldu dedi onu dene. Haftalarımız zaten iyi i, suyu 2 hafta daha idare etse yeter
Armut suyu değil de havuç suyunu sordum canım. İbrahim Saraçoğlu sabah akşam birer bardak demiş demiş ama ben öğlen bir çay bardağının yanında üç kaşık yoğurtla içtim. Armut zaten araöğünde yiyorum yine sütle beraber, şekeri çıkarmasın diye.
Armut suyu değil de havuç suyunu sordum canım. İbrahim Saraçoğlu sabah akşam birer bardak demiş demiş ama ben öğlen bir çay bardağının yanında üç kaşık yoğurtla içtim. Armut zaten araöğünde yiyorum yine sütle beraber, şekeri çıkarmasın diye.
bu arada ben armutu çok yiyorum ki hamilelik dışı hiç de sevmem canım istiyo ama şimdi genelde de aksam 23 gibi yiyorum aldığım 14 kilonun müsebbibi armut mu acaba ???
biskrem ve tutkunun ya da golf maraş sandwich in suçlu olacağını sanmıyorum :))
bu arada ben armutu çok yiyorum ki hamilelik dışı hiç de sevmem canım istiyo ama şimdi genelde de aksam 23 gibi yiyorum aldığım 14 kilonun müsebbibi armut mu acaba ???
Eminim o paketli urunlerin hiiiic sucu yoktur. butun suclu armut tabi. Ilk gebeligimde ben de cok armut yemistim. Kizim tombikti. Bu gebelikte armut yemedim oyle ve bebis minnos. Belki de senin kilolari bebek almistir
Kızlar ben de doğum yaptım.dün gece aniden suyum geldi ama nasıl bir su dur durak yok.hastaneye geldik sancı verdiler 4cm açılma dediler ama ben dayanamadım sonrasına kalp atisini fln takip edemediler sezaryene alındım.2500 gr doğdu kızım iyiyiz şu an çok şükür.birazcık daha dayansam çok kolay bir doğum olacakmış ama nasip.
Kızlar ben de doğum yaptım.dün gece aniden suyum geldi ama nasıl bir su dur durak yok.hastaneye geldik sancı verdiler 4cm açılma dediler ama ben dayanamadım sonrasına kalp atisini fln takip edemediler sezaryene alındım.2500 gr doğdu kızım iyiyiz şu an çok şükür.birazcık daha dayansam çok kolay bir doğum olacakmış ama nasip.
Gecmis olsun canim. Bebegini guzel gunlerde saglikla buyutun insallah. Suyun gelmeden once agrin var miydi yoksa aniden suyun mu geldi. Simdi nasilsiniz?
Eminim o paketli urunlerin hiiiic sucu yoktur. butun suclu armut tabi. Ilk gebeligimde ben de cok armut yemistim. Kizim tombikti. Bu gebelikte armut yemedim oyle ve bebis minnos. Belki de senin kilolari bebek almistir
alsın da çıkarken de lütfen kurtulmuş olayım gerçi o yağlar süt üretiminde gerçekten lazım bkz fahriye evcen yahu ona ne olmuş gayet tatlı olmuş fakat
o bile kilonun gerekliliğinin önemini kavramış:)))