Aaaa kızlar erken gelir diyorlar ya seninki tam ona uymuş. Maşallah yaa sağlıkla gelmiş ya. Çok şükür haftası, kilosu da iyi. Allah analı babalı büyütsün, sana da çok geçmiş olsun. Bi sıkıntısı yok dimi bebeğin? Aldığınız kıyafetler oldu mu benimki de o civarlarda doğacak bu gidişle

Hakkinda hayirlisi olsun merak etme onlar cok guclu oluyorlar gerek kalmiyor kuveze biraz oksijen vermisler morarma var diye benim kizima ama hemen getirdiler yanima saglikla kolayca kavus insallah yavruna biz 9 gunluk olduk bile lohusa uykusu efsane yanliz oyle bir uyuyorum ki gece annem geliyomus bebek kucagimda gogsum acik uyumusum hic haberim yok bir de cok bez gidiyor 9 gunde 92li 1 numara bitiyor bir de bebek kucukse 0 no da al 1 cok buyuk geliyor canim

Hayirli ugurlu olsun insallah Allah kolaylik versin bundan sonrasi icin seninki de benimki gibi minnos saglikla buyusun insallah

Canımmmm gözün aydın, güle güle büyüt bebişini, darısı başımıza

Benimde ayın sonu kontrol, sezeryan için gün verecek bakalım belkide sancı falan çıkarsa yatış da verir bilmiyorum valizim herşeyim hazır şimdilik

ShinSeGi maalesef yükseltmiş şekerimi havuç suyu Sadece bir çay bardağı içtim yanında yoğurtla.
Normalde tokluk 2. saat en fazla 110 çıkardı, ki genelde 100'ü geçmezdi, bu defa 133 çıktı
Armut yedim araöğünde, onun da faydası varmış. Havucu sıkmadan öylece yesem bi faydası yok mudur acaba ya.

Aaa bi de bezi de küçük almak lazım dimi? Ben hastaneye giderken 0 numara da aldırayım bi paket. Benim kuzumu da inşallah hemen verirler yanıma. Millet hafta sayar ben gün sayıyorum, 36 haftalık olsun diye kafamca sınır koydum. 3 gün kaldı bebişin uykusu nasıl?

Ben öyle yapıyorum. Hergün 1 havuç, 1 armut artık ne kadar faydası olursa. En önemlisi senin bol su içip devamlı yatman fazla ayakta kalmaman. Haftan zaten iyi, eğer su aşırı az değilse bi süre daha götürür seni ondan sonra zaten doğum haftaları gelmiş olacak.

Suçlu kesin armut Ben de meyve pek aramazdım hamilelikte canım hep meyve çekiyor, hele şuan sulu, soğuk meyveler harika geliyor
Bana izinli tek tatlı meyve olduğu için, o da yanında protein ve saatli olmasına rağmen, hayatımda yemediğim kadar meyve yedim hamilelikte
Ay çok özledim çayın yanında kurabiye, sonrasında dondurma, canım istediğinde soğuk içecekler, hamburger ve mantı, ahhh ah. Bir de san sebastian diye bir tatlı çıktı, ben daha tadamadım. Doğumdan sonra ilk ondan yicem, hatta eşime söyleyeyim hastaneye getirsin

Kızlar lohusalıkta süt olsun diye ne hazırladınız içecek falan? Bir de nasıl Hastaneye de götürmek istiyorum

Uyuyor cok sukur sarilik 12 cikinca daha da uykucu oldu ama saat basi emzire emzire atti sariligi atti sayilir annemdeyim ya o uyudukca uyuyorum iyi geldi bana ama kucuk diye emme sıkıntısı olmadi cok sukur bizde simdilik cis kaka surekli bez degistiriyoruz bir de cis geciriyor bastan asagi soy boyle geciyor hep bugun ilk kez yikadik gobegi de 5.gun dustu cok sukur ama hastaneye gidibce disari cikinca gazlaniyor yikanincada gazlandi

Yatmak mümkün olmuyor malesef, bebeğin çantasını hazırladım, şimdi kendiminkini hazırlıyorum, geçen hafta Bayram temizliği yaparken çok yorulduk ondan mı azaldı acaba. Benim korkum Doğumdan değil aslında, su biter haberimiz olmaz bebek zarar görür diye korkuyorum. Allah korusun. Doktor bir hafta sonraya verdi randevuyu.

gözün aydın sağlıkla büyüsün erkenci kuş ultrasonda kaç demişlerdi kilosuna? uyumlu cıktı mı yani

Bende kucuk boy valizle gittim rahat oldu
Ben ortaboy valize hurclar icinde koydum kiyafetleri. 1 hurc bebege, 1 hurc benim gecelikler, pedler ve dependler icin. 1 paket bebek bezi. 1 tane bebege 1 tane bana islak mendil koydum. 1 rulo wc kagidi. Sut sagim pompası, biberon ve emzik koydum. Hastaneden cikarken giymek icin elbise koydum.
1 cantaya da 1 kavanoz komposto koydum. Ayni cantaya cikolata ve lohusa serbetini de koyacagim.
Baska eksigim var mi sizce oneri sunun kizlar.

Ilk dogumunu yapanlar ve bebegi uyumayanlar olacak olabilir ilk dogumumda soka girmistim yarim saatte bir uyanan emen aglayan gazli bebekti geceleri cok kotu olurdum nereden dogurdum falan demistim aglamistim falan alisana kadar unutmayin ki hepsi geciyor 40 gun sonunda o da siz de alisiyorsunuz birbirinize tadini cikarin cok cabuk geciyor kucuk halleri dr um 4. Cocugun ama ilk cocugun gibi heveslisin dedi bana cok seviyorum gerçekten

Kızlar lohusalıkta süt olsun diye ne hazırladınız içecek falan? Bir de nasıl Hastaneye de götürmek istiyorum
Ben visne kompostosu koydum. Hipp emzirme cayi da koydum. Hastaneye gidecegim gun cantaya ketle koyacagim su kaynatmak icin. Nescafe ve sallama cay da koyacagim cantama.

Gecmis olsun canim. Bebegini guzel gunlerde saglikla buyutun insallah. Suyun gelmeden once agrin var miydi yoksa aniden suyun mu geldi. Simdi nasilsiniz?
Col tesekkurler aniden geldi canım hatta ben idrar kaçırıyorum sandim:))tecrübe olmayınca
Iyiyiz bol bol yürüdüm.bebis de emmeye başladı ama sütüm yok mama da içiyor mamadan once emiyor yine de

Terlik kirli torbasi roll on bir de epidural falansa nescafe ile kupa aldim seker kasik fln bitter cikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…