Col tesekkurler aniden geldi canım hatta ben idrar kaçırıyorum sandim:))tecrübe olmayınca
Iyiyiz bol bol yürüdüm.bebis de emmeye başladı ama sütüm yok mama da içiyor mamadan once emiyor yine de
Canim bebegi bol bol kucagina al. Bebekle temas arttikca sut de daha cabuk geliyor. Memisler ve bebek arasinda gizli bir baglanti var. Benim emzirme donemi bittikten sonra bile sutum az da olsa vardi. Kizimi 3 yasindayken bile biraz fazla kucaklayim opunce memisler dolgunlasiyordu.

Col tesekkurler aniden geldi canım hatta ben idrar kaçırıyorum sandim:))tecrübe olmayınca
Iyiyiz bol bol yürüdüm.bebis de emmeye başladı ama sütüm yok mama da içiyor mamadan once emiyor yine de
4.gun artiyor sut canim emzir hep 2 saati bekleme zorla uyandirip veriyordum ben hep hayirli olsun bebegin

Amin cumlemizin insallah
Azıcık büyük geldi yenidogan kıyafetler. minnak minnak insan dokunmaya kıyamıyor yaa:)kv baya ilgilendi gece de annem kalacak pzts cikacagiz kismetse

Allah hayırlısıyla kavuştursun

Ayyyy
Hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütün inşallah

o neymiş ya sebastian ben ki tatlı canavarı yememişim

Tokluk 140 a kadar normal değil mi zaten? Yani gayet iyi çıkmış diye düşünmüştüm ben 133 ü görünce.

Az kaldı kuzum yakında bol bol yersin

Zaten küçük doğanlarda fazla uyku sorun oluyormuş. Arkadaşın biri ağlıyordu cimdiriyorum artık o zaman bile uyanmıyor diye ve uykudan ememediği için malesef sarılığı arttı hastaneye yatırdılar ama hemen toparlamış seninkine maşallah uyusa da emiyor demekki Ohhh maşallah göbişi de düşmüş, aferin akıllı miniğe annesini üzmüyor. bez büyük geldiği için mi taşıyor ki çişi kakası?

Allah ım bi bebişimiz daha geldi sağlıkla. Gözünaydın canım aynı zamanda geçmiş olsun. Mis gibi kokusunu bol bol içine çek kuzunun

Canım hareketlerini takip et azalma hissedersen acile git nst çektir en güvenli en garanti yöntem bu. Doktor 1 haftada için bitecek şekilde risk görse daha erken çağırırdı zaten

Peki gelip odanı hazırlayacak süsleyecek birileri var mı canım? Çok sancım olursa sen uğraşamazsın herhalde
Tabi tabi ablam görümcem eşim var en basta :)
Ben örnek model hazırlasam yapacak kişi cok annem babam bile yapar da işte bi masayı kurmam lazım önden :)

Yaa kıyamam maşallah ikinizide
Normal mi sezeryan mı oldu küvözde kalıcakmı

Sağlıkla büyütün inş prensesinizi

Tokluk şekerinizi 2. Saatte mi ölçüyorsunuz? Hem 1. Saatte hem 2. Saatte mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…