Col tesekkurler aniden geldi canım hatta ben idrar kaçırıyorum sandim:))tecrübe olmayınca
Iyiyiz bol bol yürüdüm.bebis de emmeye başladı ama sütüm yok mama da içiyor mamadan once emiyor yine de
Canim bebegi bol bol kucagina al. Bebekle temas arttikca sut de daha cabuk geliyor. Memisler ve bebek arasinda gizli bir baglanti var. Benim emzirme donemi bittikten sonra bile sutum az da olsa vardi. Kizimi 3 yasindayken bile biraz fazla kucaklayim opunce memisler dolgunlasiyordu.
Col tesekkurler aniden geldi canım hatta ben idrar kaçırıyorum sandim:))tecrübe olmayınca
Iyiyiz bol bol yürüdüm.bebis de emmeye başladı ama sütüm yok mama da içiyor mamadan once emiyor yine de
Aaaa kızlar erken gelir diyorlar ya seninki tam ona uymuş. Maşallah yaa sağlıkla gelmiş ya. Çok şükür haftası, kilosu da iyi. Allah analı babalı büyütsün, sana da çok geçmiş olsun. Bi sıkıntısı yok dimi bebeğin? Aldığınız kıyafetler oldu mu benimki de o civarlarda doğacak bu gidişle
Kızlar hepinize selamlar,
Bizim minnoş Eylül ayını beklemiyecek...şuanda hastanedeyiz, allahin izniyle bugün yarin doğumumuz gerçekleşecek.hepinizden dua bekliyorum,simdiden Allah razi olsun.rabbim hayirlisiyla tüm evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.
Kızlar ben de doğum yaptım.dün gece aniden suyum geldi ama nasıl bir su dur durak yok.hastaneye geldik sancı verdiler 4cm açılma dediler ama ben dayanamadım sonrasına kalp atisini fln takip edemediler sezaryene alındım.2500 gr doğdu kızım iyiyiz şu an çok şükür.birazcık daha dayansam çok kolay bir doğum olacakmış ama nasip.
Bana izinli tek tatlı meyve olduğu için, o da yanında protein ve saatli olmasına rağmen, hayatımda yemediğim kadar meyve yedim hamilelikte
Ay çok özledim çayın yanında kurabiye, sonrasında dondurma, canım istediğinde soğuk içecekler, hamburger ve mantı, ahhh ah. Bir de san sebastian diye bir tatlı çıktı, ben daha tadamadım. Doğumdan sonra ilk ondan yicem, hatta eşime söyleyeyim hastaneye getirsin
ShinSeGi
maalesef yükseltmiş şekerimi havuç suyu Sadece bir çay bardağı içtim yanında yoğurtla.
Normalde tokluk 2. saat en fazla 110 çıkardı, ki genelde 100'ü geçmezdi, bu defa 133 çıktı
Armut yedim araöğünde, onun da faydası varmış. Havucu sıkmadan öylece yesem bi faydası yok mudur acaba ya.
Bana izinli tek tatlı meyve olduğu için, o da yanında protein ve saatli olmasına rağmen, hayatımda yemediğim kadar meyve yedim hamilelikte
Ay çok özledim çayın yanında kurabiye, sonrasında dondurma, canım istediğinde soğuk içecekler, hamburger ve mantı, ahhh ah. Bir de san sebastian diye bir tatlı çıktı, ben daha tadamadım. Doğumdan sonra ilk ondan yicem, hatta eşime söyleyeyim hastaneye getirsin
Uyuyor cok sukur sarilik 12 cikinca daha da uykucu oldu ama saat basi emzire emzire atti sariligi atti sayilir annemdeyim ya o uyudukca uyuyorum iyi geldi bana ama kucuk diye emme sıkıntısı olmadi cok sukur bizde simdilik cis kaka surekli bez degistiriyoruz bir de cis geciriyor bastan asagi soy boyle geciyor hep bugun ilk kez yikadik gobegi de 5.gun dustu cok sukur ama hastaneye gidibce disari cikinca gazlaniyor yikanincada gazlandi
Zaten küçük doğanlarda fazla uyku sorun oluyormuş. Arkadaşın biri ağlıyordu cimdiriyorum artık o zaman bile uyanmıyor diye ve uykudan ememediği için malesef sarılığı arttı hastaneye yatırdılar ama hemen toparlamış seninkine maşallah uyusa da emiyor demekki Ohhh maşallah göbişi de düşmüş, aferin akıllı miniğe annesini üzmüyor. bez büyük geldiği için mi taşıyor ki çişi kakası?
Kızlar ben de doğum yaptım.dün gece aniden suyum geldi ama nasıl bir su dur durak yok.hastaneye geldik sancı verdiler 4cm açılma dediler ama ben dayanamadım sonrasına kalp atisini fln takip edemediler sezaryene alındım.2500 gr doğdu kızım iyiyiz şu an çok şükür.birazcık daha dayansam çok kolay bir doğum olacakmış ama nasip.
Yatmak mümkün olmuyor malesef, bebeğin çantasını hazırladım, şimdi kendiminkini hazırlıyorum, geçen hafta Bayram temizliği yaparken çok yorulduk ondan mı azaldı acaba. Benim korkum Doğumdan değil aslında, su biter haberimiz olmaz bebek zarar görür diye korkuyorum. Allah korusun. Doktor bir hafta sonraya verdi randevuyu.
Canım hareketlerini takip et azalma hissedersen acile git nst çektir en güvenli en garanti yöntem bu. Doktor 1 haftada için bitecek şekilde risk görse daha erken çağırırdı zaten
Tabi tabi ablam görümcem eşim var en basta :)
Ben örnek model hazırlasam yapacak kişi cok annem babam bile yapar da işte bi masayı kurmam lazım önden :)
ShinSeGi
maalesef yükseltmiş şekerimi havuç suyu Sadece bir çay bardağı içtim yanında yoğurtla.
Normalde tokluk 2. saat en fazla 110 çıkardı, ki genelde 100'ü geçmezdi, bu defa 133 çıktı
Armut yedim araöğünde, onun da faydası varmış. Havucu sıkmadan öylece yesem bi faydası yok mudur acaba ya.